Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypowiedzcie się na ten temat.(Pepe Animal)

Rafi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypierdalaj nawet mi nie wymienisz 2 składu barcelony wielki Fanboyu messiego

90% ludzi z poza miasta barcelony im kibicuje a nie wie kto jest u nich na lewej obronie

Więc po chuj ta dyskusja ?

Barcelona wielka potęga a przegrywa z Celticiem Getafe Interem Chelsea

Chujowi są a w dodatku odpierdalają teatr

A Arsenal to niby co ? Jakaś potęga ? Śmieszne , Wegner (z całym szacunkiem) nie potrafi zdobyć żadnego tytułu powyżej pucharu anglii i wygrania raz ligi ,bo Henry miał sezon życia. Chujowi ? Idąc Twoim tokiem myślenia Arsenal to dno jak w lidze przegrywali z Norwich , z Chelsea to wy 1-2 dostaliście w obecnym sezonie. Z Fulhamem zremisować 3-3.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A Arsenal to niby co ? Jakaś potęga ? Śmieszne , Wegner (z całym szacunkiem) nie potrafi zdobyć żadnego tytułu powyżej pucharu anglii i wygrania raz ligi ,bo Henry miał sezon życia. Chujowi ? Idąc Twoim tokiem myślenia Arsenal to dno jak w lidze przegrywali z Norwich , z Chelsea to wy 1-2 dostaliście w obecnym sezonie. Z Fulhamem zremisować 3-3.

haha to jak przegrywają i są w połowie tabeli to mam kibicować realowi albo barcelonanie bo oni wygrywaja ? jesteś pojebany ja ta cała reszta sezonowców.

Opublikowano

W sumie to cały sreal jest śmieszny ;D

Nie powiem, bo Benzema może coś gra i Higuain, reszta to dno :)

@PS. już czuje hejty ;D

1365881062-U68160.png

Opublikowano

haha to jak przegrywają i są w połowie tabeli to mam kibicować realowi albo barcelonanie bo oni wygrywaja ? jesteś pojebany ja ta cała reszta sezonowców.

Myślisz ,że każdy kibicuje dla wygranych ? To ,że kibicujesz słabszemu klubowi czyni Ciebie lepszym ? Weź spierdalaj do Championship tam masz jeszcze słabsze kluby ,potem się podniecaj na forum jaki ty wierny fan i kibic zza telewizora.

Opublikowano

Myślisz ,że każdy kibicuje dla wygranych ? To ,że kibicujesz słabszemu klubowi czyni Ciebie lepszym ? Weź spierdalaj do Championship tam masz jeszcze słabsze kluby ,potem się podniecaj na forum jaki ty wierny fan i kibic zza telewizora.

Championship to pierwsza liga Angielska. On chciał tylko zauważyć, że większość kibiców kibicuje tylko jak wygrywają a potem zmienia klub/przestaje.

@PS. już czuje hejty ;D

Nie wydaje mi się - może w tym sezonie akurat jest słabo, ale Real ma same talenty w zespole, także słabi nie są, tylko muszą odzyskać formę.

Opublikowano

Championship to pierwsza liga Angielska. On chciał tylko zauważyć, że większość kibiców kibicuje tylko jak wygrywają a potem zmienia klub/przestaje.

Nie wydaje mi się - może w tym sezonie akurat jest słabo, ale Real ma same talenty w zespole, także słabi nie są, tylko muszą odzyskać formę.

No tak 1 liga Angielska ,tam masz słabsze drużyny niż w Premier League ,więc po co mnie poprawiasz ; o ?

Opublikowano

@PS. już czuje hejty ;D

Jeżeli dla Cb Higuain, który ma kontuzję od dłuższego czasu dobrze gra i Benzema, który miał 2 może nawet 3 dobre mecze w swoim wykonaniu w tym sezonie to inni piłkarze grają fantastycznie.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Lol.

Piłka nozna to nie sport dla dziewczynek , niestety, jak taki messi wleci na pepe to watpie zeby cos z niego zostalo.

@TOP

Uwazam ze nie powinien sie tak zachowywac , no ale cóż poradzić , to jest chytry PEPE!

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...