Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze Anime

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

świadomie że to było anime to Death Note, Pokemony,Bleach a bez takiej świadomości to Naruto shippuden do około 20 epizodu, bejblejd, shaman king, mitsubachi māya no bōken,

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Jest to temat przeznaczony byle do nabicia postów, nie prowokujący do żadnej dyskusji, więc przeczący głównemu celowi wszelkich forów. Powinien zostać zamknięty, kogo obchodzi co kto obejrzał jako pierwsze? Wypisanie obejrzanego przez siebie anime jako pierwsze jest, ze tak powiem zamkniętym postem, a chyba nie o to powinno chodzić. Żeby nie było spamu:

Shaman King lub Naruto, nie pamiętam

XrgAYyk.png

Opublikowano

Pierwsze były Pokemony :D Ale taka świadoma seria to był Bleach, później Fma Brotherhood. 

I nie zgadzam się z przedmówcą. Ten temat może sprawić, że ktoś chcący odnaleźć swoje dzieciństwo zajrzy na te tytuły i może sobie coś przypomni, lub zwyczajnie polubi jakieś starsze anime, o którym miałby się nigdy nie dowiedzieć. "Patrzysz, lecz nie widzisz" ;)

Opublikowano

Sailor Moon, dawno, dawno temu, kiedy to jeszcze leciało w polskiej tv.

Potem świadomie Slayersi, którą to serię nadal darzę sporym sentymentem.

I am the god, the chaos and destruction
Behold the powers of my wrath

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Świadomie to Death Note, a zza dzieciaka to Shaman King tylko nie pamietam tego dobrze.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nieświadomie pokemony, a świadomie - Bleach. Pomimo opinii innych to anime mi przypadło do gustu i zabrałem się za mangę.

Opublikowano

Dragon Ball, a pierwszym swiadomym to tak szczerze byl Death Note.

Opublikowano

Pokemony na polsacie, a "świadomym" Death Note, do dziś pamiętam jak po obejrzeniu miałem mózg rozjebany... po prostu wybuchł, i do dziś nie wiem jak człowiek mógł stworzyć taką złożoną i zawiłą fabułę.

Opublikowano

Pokemony na polsacie, a "świadomym" Death Note, do dziś pamiętam jak po obejrzeniu miałem mózg rozjebany... po prostu wybuchł, i do dziś nie wiem jak człowiek mógł stworzyć taką złożoną i zawiłą fabułę.

znam bardziej złożoną fabułę, podam przykłady: Monster, może nawet Code Geass

@top

wkleje wam screena z moimi pierwszymi anime, widac na nim 28 moich pierwszych anime http://scr.hu/1wdk/8av6g

Opublikowano

Nieświadomie pokemony, a świadomie to Sword Art Online.

Opublikowano

Jeśli to anime to Sonic, potem Naruto [ do momentu bicia się Sasuke z Garą ] + Król szamanów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...