Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs - Opowiedz nam historie swojego konta !

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa ale mi sie nie chce ale chce miec jakies pixele pod spodem bo nie mam zadnych

Nigdy nikomu nie opowiadalem mojej calej historii,nie ma tego za wiele aczkolwiek troszke napewno jest.

Rejestracja:Luty 2010,powiem szczerze ze wtedy tylko sie zarejestrowalem by pobrac mh do metina :D bo byly w spojlerach i jak szybko wszedlem tak szybko wyszedlem.Przez pol roku napisalem ok.15postow po czym pomyslalem ze czas cos popisac w tematach.Zaczalem sie troszke udzielac,dostalem 2warny(wtedy jeszcze chyba byly 20%).

Gdzies w pazdzierniku/listopad napisalem 1 apli na kida metina,odrzucona ze wzgledu na procenty,no to sobie zaczalem je zrzucac pomagajac jak maszyna.Gdy w grudniu znow zostala odrzucona,nie powiem wkurwilem sie,na pol miecha odszedlem z forum(dlugo nie? :D).Powrocilem przez tydzien bylem w top userow ciagle,napisalem apli i znow zostala odrzucona,bo za szybko i za krotko sie udzielalem.Odszedlem wtedy troche na forum,przez 1miech wgl sie nie udzielalem i oto niespodzianka,wylapalem perma bo reklamowalem forum kolegi :) z innych kont,poszlo sie jebac konto na 2miesiace,wtedy poprosilem chyba makina o unbanna i znow w maju zaczalem sie udzielac i napisalem apli,znow odrzucona i znow odszedlem na pol miesiaca.

W ok.polowie czerwca zaczalem sie znow udzielac jak kiedys,non stop w top spamerow,napisalem 23bodajze aplikacje na kida,zostala odrzucona,tym razem sie nie zniechecilem,przez nastepny caly tydzien nadal sie udzielalem,majac nadzieje na kida w lipcu,gdy nagle nasz zdrajca forumowy(Mou)ktorego kiedys uwazalem za czlowieka godnego podziwu,napisal ze to byl blad nie przyznac mi kida.Dostalem go.

Przez prawie miesiac nadal sie udzielalem jak tylko moglem,mialem troche spin z moderatorem metina Mastick czy jakos tak.Troszke narzekalem ze tak naprawde dwoch nas w dziale(ja i Dash).Wyjechalem do babci nie informujac nikogo,dostalem degrada.Chcialem jeszcze powrocic we wrzesniu jednak sie nie zgodzili,moze to i dobrze,moglem tak naprawde uporzadkowac swoje zycie i moze sie zmienic?Na ponad rok opuscilem forum,chcac nie chcac,w grudniu tego roku wrocilem ale nie do metina,tam juz chyba palcem tego dzialu nie rusze,teraz to udzielam sie tylko w dziale LoL,moze kiedys sie o cos wiecej postaram,jak narazie to co mam mi wystarcza.Bujna troche opowiesc ale moze sie wam spodoba :P

sstwc.jpg

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na forum zarejestrowałem się 20 marca 2k10 pod nickiem omekpall. Był to okres kiedy rozpoczynałem grę w Combat Armsa. Od rejestracji przez okres 3 miesięcy byłem nie aktywny "konto widmo". Nagle pewnego dnia postanowiłem, że zacznę pomagać. Specjalnie w tym celu zacząłem poszerzać moją wiedzę na temat CA. Czas płyną, a ja udzielałem się w dziale. W końcu poznałem super człowieka, który wyprowadził mnie na ludzi. Był to Lenart, którego bardzo mocno pozdrawiam.

(pamiętam był on wtedy jedynym kid moderatorem). Pamiętam czas płyną i płyną. Kolejną osobą, którą poznałem był Enzil, którego również bardzo mocno pozdrawiam. Z czasem nawiązaliśmy znajomości. Robiłem to co do mnie należało. Postanowiłem złożyć aplikację na kid moderatora. Nie udało mi się, gdyż niedawno co na moda awansował Enzil i poproszono mnie, abym jeszcze się wykazał. (w dziale rządził Lenart z Enzilem). W końcu pewnego dnia w dziale pojawiła się konkurencja, był to Zavetti (piona ziom). Szczerzę mówiąc jak dla mnie był to wyścig szczurów. Oboje chcieliśmy zostać kidami. Czas płyną, my pracowaliśmy, zdobywałem przyjaciół. Pewnego wieczoru otrzymałem pw od Lenarta, że mogę złożyć aplikację, tylko żebym trochę odczekał. dobrze, czekałem.

Pamiętam, że Zavetti wtedy napisał również aplę, ale została ona odrzucona, a ja zostałem przyjęty. Po awansie oczywiście dostałem super kopa (siedziałem po 10h dziennie na forum). Pracowałem, robiłem co do mnie należało. Dochodził koniec okresu kidowania. Został tydzień, kiedy doszło do degradacji Enzila, za wynoszenie info z AZ. W dziale zostałem ja sam (Lenart dawno już zrezygnował). Mimo tego nie miałem problemów z działaniem. Minęły 2 dni i napisała do mnie duds, z zapytaniem czy ogarniam. Oczywiście powiedziałem, że tak. Mimo to zostałem awansowany szybciej na moderatora. Po tym wydarzeniu zacząłem stękać, że zmieniłbym sobie nick. Po jakimś czasie moje prośby zostały wysłuchane. Napisała duds, że załatwiła mi golda za dużą pomoc na forum. Byłem zadowolony ( [pzdrawiam duds). Pamiętam miałem problem ze zmianą nicku, więc tej operacji dokonał mi Lord Makin ;) Dziękować. Od tego czasu zostałem Omkiem (Omek)

Pracowałem rok. Raportów prawie nie robiłem, gdyż było to nie możliwe (GM'owie wyścig szczurów).

Był to grudzień chyba 2k11. Napisał do mnie Makin z zapytaniem czy będę miał czasu, po awansie na modowanie. Nie wiedziałem, o co chodzi, ale po czasu skminiłem. Chciano mnie awansować na GM'a i tak się stało. Nie zapomnę do końca słów Makina : "o 20 zabierasz się do pracy". Po pracowałem, robiłem raporty itp. W tym czasie zostałem również uhonorowany Mentorem, którego straciłem za lenistwo. Po okresie 6 miesięcy zacząłem się wypalać, do tego problemy zdrowotne. Wtedy, chyba jako pierwszy na forum zostałem, zdegradowany za "KORUPCJĘ" i zbanowany na 12 godzin. Do dzisiaj nie wiem o co chodziło, ale nie będę rozdzierał starych ran. Oczywiście na GM wróciłem drugiego dnia dzięki Seldkowi.

Po kolejnych 4 miesiącach postanowiłem, że muszę zrezygnować. I tak się stało. Otrzymałem rangę Elitę, którą straciłem za wynoszenie info z AZ o.O.

W zamian za Elitę otrzymałem VIP'a, którym byłem 2 tygodnie. Po wyjaśnieniu wróciłem z powrotem do jasno zielonego napisu pod nickiem.

Oczywiście jestem na forum od 2k10 roku. Moje zainteresowanie nim jeszcze nie przeminęło, ale oczywiście nie mam takiego zapału jak kiedyś.

Aha, zapomniałem, poznałem tutaj masę super ludzi. Szczególnie pozdrawiam jeszcze raz Lenarta, Enzila, Piecusia <3 (moja elita z CA) i wielu innych, których nie wymieniłem). Aha, zapomniałbym. Skąd pochodził mój nick? Proste, grałem wtedy w Tibię i posiadałem nick omekpall. Nie chciało mi się myśleć, wiec moje konto nazwałem tak samo jak postać w tibii,

Koniec

9368_gold.png

Opublikowano

Mój nick powstał jako przeciwieństwo mojego charakteru oraz dla jaj.

Historia jest taka, kilka postów i nie słuszny warn. Tutki by je zbić i kolejne kilka nie słusznych warnów. Na końcu powiedziałem walę to i tak cały czas modzi myślą, że się wzruszę jak mi dadzą te 5%. Kiedyś na starym koncie to forum jeszcze miało styl, a tera kupa spamerów więc już się nie udzielam, a korzystam tylko po to by mieć dostęp do tutoriali związanych z pluginami i DL. Ew, jakieś pytania. Znajomości: IronHeaven.

To tyle, mam nadzieję, że wygram ten konkurs :) Pozdrawiam KichaMCPL

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Pozwolenie od MrPiotrek122

Jak powstał User 1310

Czyli o Lenarcie słów kilka.

Ehhh... przyszedł taki czas, w którym podzielę się z wami całą moją historią. Może bez konkretnych dat,

oraz ilości dostawanych rang, bo zbrakło by mi czasu na pisanie tego...

Cała historia zaczyna się jeszcze przed 2007 rokiem, w którym forum powstało ponownie.

W 2006 roku forum ruszyło, lecz potem była długa przerwa i forum nie istniało.

Pierwotnie miałem na forum nick piopo210, czy jakoś tak, nie pamiętam już, i niemam bladego pojęcia skąd taki nick sie wziął o.0

Oficjalnie jako Lenart istnieje od 5 października 2007 roku. Nick wziął się z mojego nazwiska.

Przybyłem tutaj jak większość ludzi za cheatami ;) do Maple Story które było wtedy bardzo dużym działem, prawie każdy w nie grał

sporo "sław" z dawnej Elity grało w tą gre razem ;) I tam zaczyna się cała ta przygoda którą pamiętam do dziś :D

Wiadomo, każdy dział na każdym forum, musi mieć opiekę. W dziale CA wtedy panował człowiek o nicku Detox oraz bodajże Yoooj.

Osobiście nic do żadnego z nich nie miałem, ale Lenart jak to Lenart lubił wszczynać bunty, kłótnie itp. z okazji iż niepodobało

mi, oraz innym to jak ów Panowie rządzą, wszczął się bunt w dziale. Zwykli uerzy robili tematy z ankietami "kto powinien został moderatorem"

Jednym z osób wybranych byłem Ja oraz mój ziom z dawnych czasów Athis (pozdro jeśli czytasz) którego prawdopodobnie już na forum niema.

Oczywiście tłum nic nie zdziałał, tematy szły do kosza itp. Ale, po pewnym czasie Administracja zobaczyła że sie opierdzielają i

władzę obiął ktoś inny, mianowicie MapleEuropeLead (czy też MEL) nie pamiętam jak już do tego doszło, ale ja w tym czasie

miałem bana, albo już wyjebane po części. Z biegiem czasu zrobiła się jakaś afera z MEL'em i władzę tam objął iRokushou.

Więc poszedłem do działu Gunz, które także było w tym czasie bardzo popularnie, w tym czasie w Gunz, panował Akurat, który także

był ogarniętym człowiekiem, lecz niepamiętam go już tak dobrze. W dziale Gunz spędziłem także kawałek swojego forumowago życia,

Lenart jak to Lenart, tam też chciał kida, ale gówno dostał :D

W tym czasie ukazało się CBT Combat Arms EU, do którego miałem dostęp, dzięki mojemu nowemu staremu ziomkowi Black_Shadow'owi

inni znają go pod nickiem Klaus a.ka Black (czy jak to sie pisało). Pograliśmy troche, zbrataliśmy się i razem muliliśmy w CA,

(ahhhh tyle glitchów w które mogliśmy się wbić <3). Wtedy w dziale panował "KrZySiEqq xDD" Niesamowity człowiek, który miał dział po części w dupie...

No cóź, taki mój fart :D kolejny raz była akcja obalania "tyrana" no i się udało, ja znów banned, a moda dosał Nannoc (czy jak to tam sie pisało)

Po kolejnym unbanie postanowiłem zmienić dział i bawić się w inną gre. Padło na dział Battlefield. Akurat moderatorem był tam Klaus, więc z dostaniem kidmoda

problemu niebyło ( tak kolesiostwo :D ) Ale na kidzie się skończyło, gdyż na drodze stanął D&G którego kiedyś zbluzgałem, teraz żałuje bo to spoko człek jest ;)

No i dupa zimna, kida brak, brak szansy na awanse itp. Więc co mi szkodzi, znam CA na wylot, wiem z czym je się te gre, więc czemu by po prostu nie pomagać.

W trakcie tego pomagania, do działu wkroczył Enzil, Człowiek który ma tyle pomysłów jak ulepszyć dział, od groma pomysłów na nowe tematy, no i pomysł na coś nowego

czego w dziale jeszcze nikt nie widział, mianowicie Modding, tak, to on mi pokazał jak fajna może być zabawa grą :D Więc wspólnie pracowaliśmy na rangi

Ja napisałem swoją aplikacje wcześniej, następnego dnia napisał swoją aplikacje Enzil, lecz obie Maniek (wtedy moderator WR oraz CA) odrzucił z tego samego powodu

mianowicie "Ogarniam" lecz wg. nas jednak nie ;) Wtedy zaczął się bunt, ludzie którzy pomagali, robili coś dla tego działu, nie dostali nic,

a człowiek który pierwszy raz pokazał się w dziale, miał władze. I tak powstało forum "cabunt.fora.pl" w tydzień mieliśmy ponad 100 userów i bany na mpc :D

Lecz oboje dogadaliśmy się z Mou, forum poszło w niepamięć, a my odzyskaliśmy konta. No i kolejna próba dostania kidmoda w dziale CA

U mnie zrobiła się wielka wojna, gdyż D&G był na nie, z wiadomego powodu, lecz na moje uradowanie przybył człowiek na białym koniu o nicku Mike

Który wtedy był administratorem i otworzył aplikacje, ponieważ sie starałem i było to widać. Kilka osób musiało przekonać D&G, ale się udało. Tutaj dziękuję Mou, Makinowi i Mike :D

No i tak leciało, okres kida przeszedłem bez problemu, wreszcie dostałem upragnionego moderatora, niedługo potem dostał go Enzil :*

Nie musieliśmy długo czekać na naszych następców, gdyż w dziale pojawili się człowieki o nickach Omekpall oraz Zavetti, przyznam szczerze że to były takie nasze

małe kopie, oboje ze sobą rywalizowali, ale na szczęście zdrowo, nikt nikogo nie podpierdalał ani nic w tym stylu. Lubiłem obu.

Po jakimś czasie, dołączyłem do zespołu Gamio.pl ( chyba pierwszy projekt MMT) była to strona na której pisaliśmy newsy ze świata elektorniki. Ja pisałem o xboxie

o którym niemiałem bladego pojęcia, jednak moje dzieła były dobre :D. Lecz ten projekt został zawieszony, już nie pamiętam nawet czemu.

MMT przybrało forme obecną, czyli z redakcji ogólnej, do sprecyzowanej poświęconej tylko grom... Cóż, z okazji iż wymieniłem komputer, mogłem zająć się nagrywaniem GP.

Robiłem to szybko i sprawnie, moje GP podobały się Rodimopowi i wszystko sprawnie leciało. Potem MMT przejeła duds, z którą genialnie się współpracowało, dzięki niej

nagrałem mojego peirwszego lektora <3 i leciałem tylko w tym kierunku. Coś mi odjebało, i zrezygnowałem z moderatora CA o MMT. Moje miejsca szybko zajęli inni, bardziej ambitni ludzie.

Czas leciał, Lenart się obijał, a że człowiek szybko się nudzi, postanowiłem wrócić, i tak kilka razy.

Za którymś razem wróciłem z większą mocą, prowadzony pewną ideą którą miałem w sygnie przez długi czas. "Nienawiść i Honor, wróciły weń siły, by mieczem rysować hitorię swą."

Po pewnym czasie dostałem GMa wraz z M@ńkiem, i jak szybko go dostałem, tak szybko straciłem. Hasło do mojego konta miała osoba niepowołana, która sporo nagrzeszyła.

Konto dostało bana do czasu wyjaśnienia itp. ja dostałem przymuową zmianę hasła no i wróciłem na stanowisko GMa. Lecz jakoś nie trawiłem tego, że przez moją głupotę

ktoś zrobił taki rozpierdol. Zrezygnowałem. A w AZ toczyła się piękna rozmowa obrabiająca mi dupe, nawet przez osoby które szanowałem. Coż, "ludzie to chuje, nie warto im ufać"

Po pewnym czasie chciałem odpracować to całe zajście, kolejny raz ubiegałem się o moda CA, chciałem dołączyć do MMT, aby w jakimś stopniu odzyskać ten "szacunek" który miałem.

No i tak czas leciał, aż pewnego dnia rozmawiając o pierdołach z Makinm, zażartowałem żeby dał mi znów GMa, zgodził sie, ale wtedy powiedziałem że "ludzie to chuje, nie warto im ufać"

Szybko się rozmyślił ;) W tym czasie w dziale CA, które uważam w dalszym ciągu za swoje "dziecko" moderatorem był Bebson, którego także w jakimś stopniu lubie, a za osobami które lubimy

powinno się stawać murem, kokosz chciał wyjebać konto Bebsona, bo szkoda mu miejsca na takie osoby. Więc skoro chciał kogoś wyjebać, to powiedziałem żeby wyjebał także moje konto.

Jak postanowiono, tak więc się stało. Lenarta już niema, i nie będzie. Historię konta Lenartu, macie opisaną wyżej.

Co do osób o które warto walczyć, na takie miano na pewno zasługuje Max, on jest takim mini mną. Najpierw był zły, wyzywał każdego itp., lecz gdy ogłosiłem że szukam ucznia któremu

przekażę wiedzę dot. moddingu CA, pierwszy się zgłosił. Wiedzę chłoną szybko, między lekcjami rozmawialiśmy o wszystkim, śmiało moge powiedzieć że byłem dla niego autorytetem.

Max sie zmieniał, na lepsze, gdy ja nie miałem rangi na forum, on startował na kida, nieudało sie, pomagałem mu jak tylko mogłem, dzięki temu nie poddał się. Robił coraz lepsze mody,

pomagał itp. po kilku nieudanych próbach dostania się do teamu CA, wreszcie dostał to, na co czekał przez długi czas. Po pewnym czasie dostał degrada, nie wiem czemu, ale ktoś

napisał mu że za bardzo mu zryłem głowe. Cóż... możliwe, ale robiłem to w dobrej mierze.

Jeśli to przeczytałeś bez szukania swojego nicku, to gratuluje, mi by się niechciało.

Przepraszam że nie opisałem historii jak się poznałem z Tobą, ale albo nie pamiętam, albo po prostu już mi się nie chciało.

Na sam koniec zgodze się z Kokoszem.

"Niektórzy widzę mają bardzo krótką pamięć. Mimo, że osobiście Cię lubię, to nie raz zawiodłeś moje zaufanie. Fajnie, że jesteś na mpcforum.pl, ale ranga moderator nigdy nie będzie dla Ciebie. "

Pozdro, Len.

kuźwa... zapomniałem napisać jak dostałem Vipa i Mentora... ale walić to :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Powodzenia wszystkim :)

Konto, na którym obecnie jestem zalogowany utworzyłem 08 września 2011. Oczywiście największy problem był z wymyśleniem nicku, bo przecież trudno byłoby przez cały czas jaki spędzam na forum gapić się w napis Daniel123. Kiedy już jakimś cudem wymyśliłem ten nick, zacząłem go używać wszędzie ale mniejsza z tym. Z czasem zacząłem pisać posty, tematy i statusy, bardzo się zdziwiłem kiedy dostałem pierwsze ostrzeżenie, nawet chciałem zakładać nowe konto. Postanowiłem jednak przeczytać dokładnie regulamin i obiecałem sobie, że nie dostanę nigdy więcej ostrzeżeń - złamałem obietnice, dostałem jeszcze pięć ostrzeżeń. W konkursach zacząłem uczestniczyć od około trzech miesięcy, wcześniej o nich nie słyszałem, do tej pory niestety nic nie wygrałem poza zdjęciem pięciu procent - z czego bardzo się ucieszyłem. Sam też byłem współorganizatorem jednego z konkursu w dziale Tibia, niestety konkurs nie był idealnie zorganizowany, ale uważam, że wina nie leży w 100% po mojej stronie. Specjalnych wydarzeń na tym koncie nie przeżyłem a nowych znajomości też nie zawarłem, ale wszystko przede mną. :)

Opublikowano

Zarejestrowałem się bo szukałem cheatów do Dark Orbit, później zostałem i tak zbanowany więc przerzuciłem się na Metina2, gierka porażka jak patrzę z perspektywy czasu, historia również się powtórzyła, zostałem zbanowany...a teraz siedzę cały czas w dziale minecraft. Wybrałem nick rybeusz ponieważ uwielbiam jeść ryby i wyróżniać się z tłumu.

Opublikowano

Moja przygoda na koncie Kolorowy zaczęła się dnia 2 maja 2012r, gdzie zmieniłem swoje konto, ponieważ na starym miałem dużo % i nie chciałem tego zbijać i postanowiłem założyć nowe, lepsze konto. Tak to się zaczęło. Najpierw udzielałem się w dziale Minecraft, w MC siedziałem praktycznie do czerwca, kiedy nie wygrałem swojej pierwszej nagrody, był to Blue Member, którego wygrałem w konkursie Seldka ''Dzień dziecka na MPCForum'', wtedy to już siedziałem tylko w Pogaduszkach, gdyż Minecraft znudził mi się, i pomaganie w tym dziale nie sprawiało mi frajdy. Kiedy grałem sobie w Haxballa nawiązałem kontakt z Kasiem i stworzyliśmy pierwszy turniej w HB na MPCForum, wygrałem tam Championa, którego mam do dziś, w pogaduszkach nie przestawałem się udzielać. Minęło kilka miesięcy i powstał drugi turniej, który prowadziłem z Krystianem, była to gra Ball3d, wygrałem Gold Membera, i od razu zmieniłem sobie nick na CzarnoBiały. Był to koniec wakacji, na początku roku szkolnego, dostałem bana, był to perm, ale mogłem dostać UB, bo sam chciałem tego bana, po 3 dniach, dostałem UB, nacieszyłem się tylko parę dni, bo znów mnie zbanowano za moje wyczyny (troll) poczekałem do 21 grudnia, gdzie była AMNESTIA , i otrzymałem UB. Mam wielką nadzieję, że teraz nic nie zrobię, i będę na forum aż do końca.

Opublikowano

..i tak leżę chory.

składnia pewnie leży.

Swoją przygodę zawdzięczam znajomemu, z którym byłem w klasie, w gimnazjum. W wakacje 1-2kl gimnazjum, graliśmy nocami w metina. Na początku 2 klasy, znalazł mpc. Podał mi link na następny dzień, ja w tym samym dniu się zarejestrowałem się dokładnie 2 września 2009r. Udzielałem się głównie w metinie, w obecnym czasie na posadzie kida był Mou, który zaraz awansował. Sypał warnami na lewo i prawo. Zaczęły wychodzić serwery hamachi, jako, że miałem jeden z lepszych komputerów, mordowałem się z tym 2tyg, aż się udało. Nick, na początku Reaver, w sumie przypadkowo. Chciałem coś oryginalnego, wszedłem na board metina, zobaczyłem jakiegoś GM'a, czy admina forum o nicku Soul Reaver, chciałem z niego skorzystać, jako, że w poprzedniej wersji, proszono o podanie loginu i nazwy wyświetlanej, podałem w pierwszy SoulReaver, a w drugim Reaver... i tak już zostało. Nick Larron pojawił się stosunkowo nie dawno, oznacza to samo, co Reaver tylko w języku francuskim. Do końca 2009 roku nazbierałem trochę procentów, spamowałem, w między czasie pojawiło się podanie na kidmoda działu metin2, jednak odrzucono. Rok 2010 minął stosunkowo spokojnie, pod koniec coś mi odwaliło, utworzyłem nowe konto, z które się bawił. Oberwałem od Mou, permem. Cały 2011r. przesiedziałem na jakichś lewych kontach, w grudniu założyłem czyste konto, zacząłem udzielać się w dziale Tworzenie stron www, który niezbyt był zadbany na ten moment (sorry Matzar:(). Po tygodniu złożyłem podanie, ale zostało odrzucone, jednak po odzyskaniu Reaver'a i połączeniu kont, zostałem przyjęty. Awansowałem na moderatora po niecałych dwóch miesiącach. Zacząłem prowadzić kursy. Złożyłem podanie na mentora, które zostało przyjęte za pierwszym razem. Tak sobie pomagałem, moderowałem do czasu. kokosz poczuł, w sumie tak naprawdę nie wiem co poczuł (?). Zostałem wydalony ze wszystkich posad, począwszy na goldzie, skończywszy na mentorze/moderatorze. W notce dostałem informacje, żeby nie nadawać mi nigdy rang moderacyjnych. Nie wiedziałem co się dzieje, po PW do kokosza, otrzymałem wiadomość, że przyklaskuję ddosującym mpc, ok, mniejsza, trudno, nie miałem siły już się kłócić, ustąpiłem. Po jakimś czasie dano mi szansę na wykazanie się, kidmod, odpuściłem, po dwóch miesiącach podobnie, po prostu wypaliłem się jako moderator. Na całe szczęście Syrians zdążył wkroczyć do działu... Lecz to co teraz widzę, przechodzi ludzkie pojęcie. Na mpc poznałem ogólnie kilkanaście osób z mojego miasta, z czego, z czwórką utrzymuję kontakt, sebasebase, Toxic992, Piastol, czwartego nicku nie pamiętam. Było jeszcze kilka prób do MMT, ale nie było sensu. Dzięki.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Na MPC forum weszłam zupełnie przypadkiem. Prawdę mówiąc nawet nie pamiętam dlaczego, ale przypuszczam, że szukałam jakiejś informacji dotyczącej LC. Stowrzyłam sobie konto - myślę 'a co tam! może się przyda'. Niestety nick, którym zawsze się posługuję był zajęty, więc siłą rzeczy musiałam go delikatnie zmodyfikować. Właśnie stąd ten 'x'. Przez dość długi czas wchodziłam na MPC tylko w celach informacyjnych, nie udzielałam się prawie w ogóle. Następnie przyszedł okres spamowania i włażenia wszędzie tam gdzie się da. I po tych burzliwych przeżyciach nastąpił spokój. Zaczęłam dbać o swoje konto, wróciłam do grafiki i starałam się dziubać jakieś mizerne sygnatury. Dwa razy składałam podanie na KidModa Last Chaos, ale zostały odrzucone. Jednak chyba się za bardzo tym nie przejęłam... podanie do MMT też zostało odrzucone - za dużo powtórzeń robię. Przynajmniej wiem nad czym pracować. Nie wygrałam jeszcze żadnej nagrody! Niestety. Co do znajomości - niby jakieś są, teraz przynajmniej jest z kim zaczynać grę na nowych serwerach. I teraz tak zupełnie szczerze - uwielbiam MPC. Nie tylko za organizację, za bogatą gamę możliwości, ale po prostu za to, że jest to jedyne TAKIE forum, na którym się bez problemu odnajduję. I mimo, że nie wszyscy mnie lubią i akceptują to nigdy bym stąd nie poszła. Oczywiście, że chciałabym być kimś więcej niż tylko zwykłym memberem. Ale może to nie mój czas i jeszcze za mało pracuję? Ale liczę, że z tym kontem niebawem osiągnę pierwsze sukcesy, a później droga już będzie dużo łatwiejsza.

Opublikowano

Moja historia za jednym razem:

Siemka. Dokładnie półtora roku temu napisałem pierwszy diss w życiu (na nauczycielkę) i go nagrałem. Po obejrzeniu filmu 8 mila, tak mnie natchnęła wena, po prostu pisałem na każdej lekcji teksty, jak sobie je teraz czytam, to sam się z siebie śmieje ;)

Postanowiłem poszukać forum gdzie można się pojedynkować na teksty/dissy.

Szukałem po necie i nic nie znalazłem.. Na MPC wbijałem głównie do publikacji serwerów jak i po cheaty do MT2. Dopiero po jakimś czasie zauważyłem że w FanArcie jest dział Pojedynki. Na początku byłem słaby, przegrywałem, kłóciłem się z userami, byłem jak zbuntowany dzieciak którego nikt nie docenia. Prowadziłem flamewary, obrażałem nawet wyżej postawionych ludzi (modów, kidów).. Był moment że miałem 95% warna.. Ale nie wiedziałem nawet co to w ogóle jest ^^

Postanowiłem pisać tutoriale, napisałem ich 10 sztuk, pomagałem w Mt2, w pojedynkach, galerie, starałem się na Kida i zbiłem warn do 10% ;] Jak chciałem, tak się stało - miałem Kida w FanArcie. Ale nadal moje zachowanie było naganne i przez własną głupotę zostałem wywalony z tej posady, praktycznie sam zrezygnowałem.

Na forum stawałem się co raz popularniejszy pod względem pisania Tekstów/Dissów.

Ludzie wypisywali do mnie na gg, na pw, pisaliśmy razem teksty, pomagałem im.

Przez to poznałem na prawdę masę dobrych ludzi i tych fałszywych którzy mnie wykorzystali,

No ale cóż.. Moje prace obejrzało spokojnie koło tysiąca ludzi.. Do tej pory napisałem około 150 tematów Tekst/Diss w FanArcie. Nie które mają nawet po 1k wyświetleń.. Także tutoriale o pisaniu np. "Składanie Rymów" ma prawie 6k wyświetleń. Dziesiątki ludzi do mnie pisze i mówi że przeczytało moje poradniki, daje mi swoje teksty i chcą usłyszeć moje zdanie.

Najpierw dałem sobie nick jako "Makavelli" (to taki znany czarnoskóry Raper), raczej każdy o nim słyszał. Nie wiem po co dałem sobie taki nick, nigdy go nie słuchałem.. Myślałem że jestem taki dobry jak on, czy coś.. Byłem zbyt pewny siebie. W szkole dali mi ksywkę Majki i Majken, dla tego po uzyskaniu Gold Membera zmieniłem nick na Majken'a.

Forum ogólnie bardzo mi pomogło. Praktycznie gdyby nie ono, wątpię czy bym dalej pisał teksty.. Lubię napisać jakiś tekst, dać go na forum i ludzie którzy się na tym znają, mają to samo hobby i zamiłowanie, po prostu oceniają go. Lubię smak wygranej, to normalne..

Ogólnie forum mnie bardzo zmieniło, przez kilku ludzi których poznałem, może spoważniałem, uświadomiłem sobie kilka ważnych spraw i nauczyłem się wielu nowych rzeczy. Na gg mam kontakt blisko z 30osobami z MPC jak i na MPC nie ma dnia żebym z kimś nie pisał na PW ;) Dzięki forum nauczyłem się nie popełniać błędów i pisać poprawną polszczyzną. Bo każdy tekst który oddaje, poprawiam w nim błędy i za 150razem to się utrwala ;]

Na forum jestem online codziennie. Wątpię czy kiedykolwiek odejdę z tego miejsca.

Miałem 95% warna, a teraz mam 25% talonu. Na początku byłem niedojrzałym, przemądrzałym dzieciakiem, teraz ogarniam sprawy bardziej i jestem raczej osobą która pomoże w każdej sprawie, jeżeli tylko potrafię. To chyba tyle.. Wątpię że ktoś to przeczytał do końca, Yoo.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

No to zaczynajmy:

Na forum zarejestrowałem się około 2009-2010 roku. Mój nick "pożyczyłem" od kolegi mojego kolegi, który grał w grę. (Manderigon) Zafascynowany byłem wtedy programowaniem w AutoIT (w sumie to dalej jestem, niestety trochę mniej). W tym dziale bardzo pomagali mi użytkownicy 4ggr35510n, Fli_PL oraz hfaua (hfaua mu za pomoc w wielu projektach!). Dostałem tam też pierwszego warna za flame z użytkownikiem, którego nicku nie pamiętam. (Na A... i krótki) Byłem sobie w tym dziale i byłem, spamowałem jak szalony (ahhh te dzieciństwo), aż któregoś razu napisałem swój pierwszy, ciekawszy projekt w AutoIT. Było to GUI z inputem do wpisania odpowiedniego hasła, aby odblokować komputer. (shutdown rządzi) Hasło można było pozyskać, wysyłając SMS'a o treści TEST na numer 1234. Hasło podałem w temacie, source również. Co się okazało? Po niedługim czasie wchodzę na forum, a tam piękny komunikat "Nie masz dostępu do tego forum" - pomyślałem, chyba sobie ku*wa jaja robią. Dobra, przeżyłem tego bana od Makina. Założyłem drugie konto z dopiskiem _Back (Manderigon_Back), przez co przygoda z forum trwała dalej. Zacząłem udzielać się w dziale CrossFire, a po pewnym czasie napisałem aplikację na KidModeratora tego ów działu - miałem wtedy około 100 postów. Była to moja pierwsza i ostatnia aplikacja na kida. (oczywiście została odrzucona) Potem nadszedł czas na Minecrafta, ooooo tak, tam nabiłem strasznie dużo postów, pomagałem innym użytkownikom, napisałem parę ciekawych poradników, launchera, nagrałem do nich filmiki na YT. (o ile się nie mylę, było to o modowaniu tejże gry) Szykowałem się również na aplikację na kida Minecrafta, od cholery tam pomagałem, byłem taki napalony, podjarany, że szok, ale jednak sobie odpuściłem. Co tam jeszcze było... hmm... tak! TS.MPCFORUM.PL ! Przesiadywałem na nim strasznie długo, awansowałem tam na Admin Server Query, poznałem masę ludzi, wkurwiałem z innymi Lipera (hehe, pozdro ziom). Mam nawet nagrania z mszy, idola, hrabii (to nie jest tak, że towarzysz może Ci towarzyszyć, ponieważ jego przeżycie nie jest takie oczywiste... tak, zawsze towarzyszy Ci dwóch towarzyszy), Zavettiego z pewnym fajnym nagraniem, którego nie udostępnie (spokojnie, hehehehe) oraz holly'iego aka. SKMI (poruszam ramionami, rzucam rymy jak dziewczyna). (pozdrówki dla Was) Nie można zapomnieć również o MPC Media Team! Zaczęło się od niewinnego podania na korektora, gdzie zostałem przyjęty na okres próbny, a skończyło na MML'u. Ciekawostka - jako korektor odwalałem pracę za czterech jak nie więcej, za co dostałem Gold Membera (miałem zaciesz przez pół nocy, jak się o tym dowiedziałem). Niestety nie wykonywałem porządnie swojej roboty i mimo starań zostałem z tej posady wyrzucony. Po drodze dostałem również Blue Membera oraz MPC Championa (za rozwiązanie algorytmu kokosza). Z MMT mam naprawdę duuuużo wspomnień, tak jak z ts.mpcforum.pl. Za całokształt mojej pracy w MMT dostałem również MMT Gold Membera, za którego dziękuję. Aktualnie nie siedzę na forum zbyt długo, pogram sobie co najwyżej w haxballa. Na forum / ts poznałem bardzo dużą ilość znajomych, których serdecznie pozdrawiam. Nie wymienię wszystkich, ponieważ nie wszystkich pamiętam na obecną chwilę:

Silver (MML daje bany!)

MrPiotrek122

Gamus

Marselo

kokosz

Skrander aka. SKMI aka. Holly

Neonye

Cheatek

Botanic

AceBoy

Kaś

KrystianNoob

Wredna

dudsonowa

Legenda.

Omek

RMCF

M@niek

Liper

Strepsils

Pegas

Jamajkas

Bambos

Harnaś

Lenart

Mostro

Hrabia

Woonsz

+ reszta znajomych z ts.mpcforum.pl i z forum, o których zapomniałem - wybaczcie.

Teraz czas na pamiątki graficzne:

cdcbkktjp_xwxepra.jpg

cpbbqhejp_xwxepxh.jpg

dclxewnjp_xwxepxr.jpg

febhtyvjp_xwxepxx.jpg

fmqxcpvjp_xwxepxe.jpg

frnswchjp_xwxepxw.jpg

gsgxriijp_xwxepxa.jpg

gynnfbcjp_xwxepxq.jpg

hainbhsjp_xwxepnp.jpg

hngxrvnjp_xwxepnh.jpg

hpmtfjdjp_xwxepnr.jpg

iirafijjp_xwxepnn.jpg

jovvhyejp_xwxepne.jpg

ketjehtjp_xwxepnw.jpg

kppasxmjp_xwxepnq.jpg

lipansujp_xwxepep.jpg

npjheuljp_xwxepeh.jpg

omtlqybjp_xwxeper.jpg

pehredsjp_xwxepen.jpg

pgitvcrjp_xwxepee.jpg

pxjyjrxjp_xwxepew.jpg

ruelqdnjp_xwxepea.jpg

vmkvdtijp_xwxepwn.jpg

xhaofjljp_xwxepwe.jpg

ujpefxdjp_xwxepwx.jpg

Pozdrawiam Was wszystkich kochani!

mpc.png

Opublikowano

Krotka historia:

Homelo aka Rockets : Member ---> KidModerator Metin2 ---> Moderator Metin2 ---> Degrad ---> Moderator Metin2 ---> Degrad ---> MPC Media Team ---> KidModerator Metin2 ---> Rezygnacja z MPC Media Team ---> Moderator Metin2 ---> Moderator CounterStrike ---> Degradz Moderatora CounterStrike ---> Moderator CounterStrike --->Rezygnacja zewszystkich stanowisk ---> KidModerator Metin2 ---> Degrad ---> Moderator Metin2 ---> Degrad ---> GoldMember ---_ MPC Champion

Troche duzo tego bylo, chyba jako jedyny mam takowa historie na mpc, nie widzialem nikogo kto by tak dlugo sie tułał w teamie ;)

A wiec tak. Za górami, za lasami w małej wiosce w małopolsce zyl sobie Miłosz, ktory pragnął miec duzo yang i rzeczy na globalu w metinie. MPC Forum stalodla niego otworem w 2010 roku, kiedyz to zaczal szukac hackow do slawnej gry Metin2. Powstal czlowieczek o nicku Homelo5656, ktory byl membersem, spamil izdobywal ostrzezenia ;) Po dluzszym czasie zazdroscil innym ze moga zamykacsobie tematy a wiec 6x probowal . Za szostym razem udalo sie i 13grudnia 2012r. zostal po raz pierwszy KidModeratorem Metin2, albowiem dodal go Makin, a wybral go team w skladzie: Krystiannoob, SuperLonlys, SPAT, Matzar, Destruct, Strepsils i paru innych ktorych nie przyszlo mi spamietac . Maly Homelo, z kidem byl bardzo zadowolony z siebie. Siedzial dniami i nocami i ogarnial swoj dzial, nawet w wigilię, boze narodzenia, a nawet w sylwestra. Lubil to co robi i gdy tylko uslyszal od kokosza, ze po msc kidowania dostanie moda, poniewaz wyszlo takie zarzadzenie, odrazu sie ucieszyl. 13 stycznia za swoj trud i prace dostal Moderatora, a na starcie rozdal 3 bany i 40warnow. Niestety radosc nie trwala dlugo, po 2tyg dostal degrada, za nie wykonanie polecenia, wydanego przez RMCF1902 . Zajal sie grupa medialna mpc forum i zostal tam lektorem. Siedzial na tym stanowisku ponad miesiac, poczym zrezygnowal, poniewaz wrocil do dzialu metin2 na posade KidModeratora, za sprawa Omka, ktory siedzi teraz jako Emeryt. Pamieta, ze za tych czasow dowodzenie w metinie objał AceBoy, czyli swiezo upieczony Global ktory mial sie nami zajac. Szczesliwy byl Rockets (taki nosil wtedy nick) , poniewaz po 2tyg kidownia przyszedl czas na moderatora. Tym razem zostal na dluzej, siedzial w centrum raportow i gółrowal w modlogs. Dostal pochwale od Administracji lecz musial opuscic stanowisko z powodu chorobowych i spraw prywatnych .Powrocil nachwile w wakacje, lecz zostal zdegradowany za zle zachowanie wobec Wrednej, ktora sie dopychala do regulaminu w metinie. Po drodze zdobyl Golda i championa ktore ma do dzis, a takze doswiadczenie ktore nabral. Poznal wielu wspanialych ludzi ktorych teraz wymienie:

Istny Diabel

Krystiannoob

Marselo

Gamus

MrPiotrek

AceBoy

Zavetti

SuperLonly

Manderigon_Back

Enzil

kierzek

Maniek

Xamizo

ZiomQ

Hrabia

Antix

Lord Makin

360tm

Hajda

wiesiekex

Mostro

plvo

Mastick

Omek

i wielu, wielu innych.

Opublikowano

Na początku był Siema Heniu, powstał on z dwóch słów: "Siema" i "Heniu". Powiedzenie "Siema Heniu" było w tamtych czasach tak popularne i gimbusiarskie że musiałem sobie nadać taki nick, poza tym nie miałem weny żeby coś tworzyć. Pierwszego warna dostałem od Lorda Makina za post o hacku na yangi, brzmiał on jakoś tak: wypierdalaj#10, wlepił mi go 13 grudnia 2010 roku, czyli jakieś 8 miesięcy od zarejestrowania konta. W międzyczasie zainteresowałem się grą WarRock i spamowałem w tym dziale. No i wiekopomna chwila: HENIEK KIDMODEM WARROCKA, oto aplikacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/392267-kid-moderatorwarrock-siema-heniu/

Oczywiście po 2 miesiącach dostałem moda. Następnie po banach i degradach dla Pro kiki Juniora i Cheatka i kilku innych odszedłem z teamu, dając sobie wcześniej bana (facepalm). Później było już z górki, kilka banów, 54 wpisów w ostrzeżeniach no i zdobycie kilku plakietek:

Gold Member - 20 maj 2012 06:26od TCQ za zwycięstwo w "wiosennym poradniku 2012" w FanArcie,

MPC Champion - 25 lipiec 2012 13:28 od Enzil za konkurs Haxballa,

Blue Member - 08 październik 2012 20:51 od Wredna za wygraną w konkursie na kreatywność w Guild Wars.

20 maja 2012 zmieniłem nick na Heniuś bo tamten mi się znudził.

Jestem uzależniony od beki na MPC i nigdy z forumka nie odejdę. Na forum słynę z grafikowania, pseudo hejtowania i pseudo trollowania, nigdy za nich się nie uważałem, lecz kilku pewnie by tak o mnie powiedziało.

Poznałem kilkudziesięciu fajnych ludzi, w dziale WarRocka, w FanArcie, w statusach i w Haxballu. Nie chce mi się ich wszystkich wymieniać, kto uważa się za mojego ziomka ten nim jest i tyle.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Nick.

Jeżeli chodzi o nazwę to pierwszy człon nicku pochodzi od bohaterki (fot. 1) uwielbianego przeze mnie serialu Skins. Druga część to nieszczęsny krzyż, nie mam pojęcia po jaką cholere go tam umieściłam, ponieważ ani nie jestem bigotką, ani ten krzyż ładnie nie wygląda. W każdym razie z jakiegoś powodu dostał się do tego nicku, a w późniejszym czasie urósł do miana cechy charakterystycznej tego konta, więc przestał mi przeszkadzać.

Powstanie konta.

Historia mojego pobytu na MPC sięga października 2009 roku, kiedy to mój brat zrobił konto na forum, a jako że multikonta były zabronione to w obawie przed banem korzystaliśmy wspólnie z jednego. Było to o tyle łatwe, że mięliśmy wspólny cel - premki do Warrocka. Obecne konto założyłam dopiero po banie nałożonym na tamto oczywiście z winy brata, który postanowił zrezygnować z pobytu na MPC. Miałam więc wolną rękę. Pierwszym działem w jakim się udzielałam był wcześniej wspomniany Warrock. Większość postów opierała się na pytaniach dotyczących hacków, premek czy problemów z doborem broni. Długo nikt mnie nie zauważał, co wcale mi nie przeszkadzało. Aż do pewnej chwili, nie pamiętam dokładnie kiedy to było, ale pierwsze komentarze do profilu zaczęły się pojawiać mniej więcej miesiąc po rejestracji, więc był to ten okres czasu. Jakie komentarze? Ano "pokaż cycki", "pokaż cycki" lub dość oryginalny "pokaż cycki" (fot. 2, z tego miejsca pozdrawiam Papę Smurfa, ponieważ to jego komentarz zainspirował wszystkich.). Wtedy właśnie zaczęłam poznawać wuchtę ludzi, których wymienię na końcu i z którymi kontakt mam do dzisiaj.

Epizody moderatorskie.

Wakacje nałożyły się wspólnie z wyjściem Mythosa i powstaniem tego działu na MPC. Rozpoczęłam więc grę i udzielanie się na forum. Zainteresowanie nią było dość duże, miała to być w końcu gra na miarę Diablo. Pierwszą aplikację na kida złożyłam 13 maja 2011 roku, niestety Mou odrzucił ją z powodu dość małej aktywności (wcale nie była mała Arku!). Wtedy kidmoda dostał rawel (oczywiście pozdrawiam) mój późniejszy kolega z działu. Przed następną aplikacją napisałam sporo poradników, wątpliwości co do mojej aktywności nie mogło być, ponieważ praktycznie połowa postów w dziale była moja. Druga aplikacja to 20 czerwiec 2011. Mounthains na tak, meth0d na tak i kid otrzymany. Wiadomo japa się cieszyła, w majtkach mokro. 25 sierpień 2012 roku to załatwiony przez Masticka zasłużony awans na Moderatorke Mythosa (fot. 3). Miłe powitanie w teamie ("Kupuj mikro albo spierdalaj" : D). Sporo pracy wkładanej w dział, ale nie dało się ukryć Mythos nie wypalił. Ludzie szybko z niego pouciekali. W bliżej nieokreślonym terminie degradacja z powodu przesunięcia Mythosa do Inne MMO. Był to okres po jakiejś dłuższej przerwie na forum. Długo pozostałam bez rangi moderatorskiej, co wcale mi nie przeszkadzało, a wręcz pomagało w wiecznym trollingu. 20 listopada 2011 aplikacja (klik) na kidmoda Inne MMO za namową Atroxa (podobno jego sperma pachnie stokrotkami), kilka dni pracy jako kid i ban, który będzie opisany w podpunkcie niżej.

Ziomeczki, hejty, bany - codzienność?

Pierwszą poznaną osobą na forum był z pewnością asd1111. Po otrzymaniu moda Mythosa poznałam sporo osób byli to Siema Heniu, Mastick, Ventos, Endymion, Pro kiki Junior, Rudi, Shadowlord i inni, ale wszystkich nie sposób wymienić. Wtedy też zaczęły się nocne konfy na skajpie ze stałym składem (Endymion, M@niek, Rudi, QBA_96, Ventos, Czaq, xenex, Asparte), spamowanie po profilach, planowanie mojej imprezy urodzinowej u Mańka, gadanie z glinką o samochodach (to mi troche nie wychodziło :c), czy też omawianie z nimi obydwoma, które piwo jest najsmaczniejsze (fot. 4, nasze "o mnie" z tamtego okresu). Gdy już nazbierał się spory skład osób zaczął się ogólny hejt i troll. Szczególnie skupieni byliśmy na Geoningu (fot. 5, po tej akcji poleciało kilka degradów). Robienie dobrej beki z tymi (i nie tylko, reszta armii wymieniona jest na końcu!) ludźmi było codziennością i przyjemnością. Od czasu do czasu jakaś spina na forum i tak ogólnie toczyło się nasze forumowe "życie". W międzyczasie kilka degradów i powrotów. Tutaj trzeba wspomnieć, że większość z wcześniej wymienionych osób wtedy jeszcze była moderatorami nierzadko największych działów na forum (Mastick -> Mt2, Ventos -> CS, Henio -> WR). Potem była wspólna gra na serwerze CS (fot. 6). Następnie wiadomo kilka spin na forum, kilka pamiętnych degradów, ogółem powtarzała się historia wcześniejsza. Następnie powstał TS, tutaj poznałam kolejną falę ludzi. Byli to Manderigon, Neonye, Omek, Ravnes, Vanosh, kierzek, Liper, Koniuh. Z Omkiem i Shadowlordem potem wspólnie grałam na serwerze MPC, nawet coś budowaliśmy, ale nie dokończyliśmy (pozdro złOmek).

Była też nauka moddingu do CA z Maxiem, kilka textur zrobiłam, ale temat jakoś się urwał, mimo że z Maxiem mam nadal dobry kontakt.

W międzyczasie udało mi się złapać kilka banów. Pierwszy od Mou na 30 dni za "obrazę" (fot. 8), na szczęście z pomocą przyszedł Mastick i kokosz mnie odbanował (fot. 7).

Kolejny ban (+degradacja) znów za obrazę Mou, jeśli "kto pomoże robić KONIA bojowego?" czy "robisz mnie w KONIA" można nazwać obrazą :-). Znów 30 dni, tym razem odczekane. Po banie znowu hejt, troll i dużo beki z ziomeczkami. Tym razem obraza Geoninga. Za obraze Geo było jeszcze kilka banów w różnych odstępach czasowych. Wiadomo Szymek jest taki wrażliwy. Był jeszcze ban za obrazę Valkyego, a potem AceBoya gdzieś po drodze. Aż dochodzimy do ostatniego bana dla: Jessica., Bebson, Endymion, Cass, Strup3k, Maxiu. Z tego bana jest największa beka, mimo, że był on nałożony całkiem niedawno, ale zbyt długo byłoby się nad nim rozwodzić, kilka osób ogarnia sytuacje i niech tak zostanie. Teraz po amnestii powrót na forum. To tylko garstka sytuacji, które się na przestrzeni tego czasu wydarzyły, ale te najmilej zapadły mi w pamięci.

Propsy.

Osób poznanych przez ten czas było na prawdę sporo, więc postanowiłam przekopać wszystkie archiwa PW, gg, facebooka i znaleźć tych, których poznałam bliżej, których wyzywałam lub z którymi kręciłam beke. Props dożywotni dla nich.

Mastick, Endymion_, Cheatek, Mizzer, PKJ, Henio, BB!, Doran, Krystiannoob, asd1111, Rudi, Mroziak, Kłeba, Ventos, Thtsn, Walo, Zavetti, Red Wolf, x070x, Shadowlord, Maxiu, Maxikk, Baksio, Asparte, arko, Manderigon, Omek, kierzek, Usama, Neonye, Mateq, Kenedi, Pexiak, Bambos, Mou, razor130, Musztardor, Mostro, glinka, Strepsils, sorden, Hard My Style, Atrox, Strupek, Botanic, Sanuyem, wnS, xamizo, Vanosh, Liper, Koniuh.

rydah for life

Opublikowano

Zostało mało czasu więc :)

Joda aka Minecraft :) Taki wymyśliłem nick gdy się rejstrowałem, a było to 23 stycznia. JodaMinecraft był moim pierwszym kotntem :D Wtedy dopiero się uczyłem nie byłem jeszcze dobry w niczym. Minecraft na początku był dla mnie jak czarna magia. Jednak w miare z upływem czasu starałem się coraz bardziej :) Pamiętam swojego pierwszego warna. Bardzo się wkurwiłem, że to włąśnie ja go dostałem xD Oczywiście opis warna był prosty "Spam". Zrobiłem wielką afere na PW moderatorom. Po kilku miesiącach postanowiłem złożyć aplikacje na Kida. Oczywiście została ona odrzucona. Potem znowu popracowałem 1 miesiąc i znowu napisałem aple. I co ? Została ona odrzucona. Wtedy pomyśałem sobie chłopie wez sie w garść. Po rozmową z moderatorami działu na PW i wysłaniu masy reportów dostałem sie :) Wreszcie zaczął się mój 2 miesięczny okres kidowania. Coś więcej ? Jedna z ciekawszych rzeczy jest mój ban za Ripa :) Dostałem tylko jednego bana i puki co trzymam się od nich z daleka.

Chciałem się bardziej rozpisać ale nie wiedziałem że można tylko do 15.00 :)

Napisane w 5 min.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ogólnie od siebie dodam, że fajnie było coś takiego przeczytać. Strasznie sentymentalny ze mnie gość, lubię wspominać - a szczególnie o MPC. Nawet pojawiły się historie, które dobrze pamiętam ;-) Wielkie dzięki za to. Konkurs można powiedzieć, że jeden z ambitniejszych jakie pojawiły się na forum. Niektórzy podeszli do tematu sumiennie, a to cieszy. Gratuluję przyszłym zwycięzcom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...