Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palicie papierosy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Palimy. Niestety. A najgorzej jest jak się skończą. Nie zaczynajcie... chociaż w sumie mi też to mówili i dopiero na własnej skórze się musiałam przekonać co i jak.

A jakie? Najczęściej Lucky Strike czerwone, jak jest kaska to Marlboro.

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie pale papierosów.

Baka owszem, ale nigdy nie tykam papierosów ani się nimi nie zajebiesz ani nie smakują dobrze.

Tylko strata pieniędzy.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Przestałęm palić wczesniej camel i marboro gold ^^ niekiedy jakis power plant albo amnezia :) a teraz nic tylko od czasu do czasu fajka wodna z znajomymi :P ps:mieszkam w holandii

abszorekzmniejszaczpl77.png

Opublikowano

Hm.. Nie codziennie ale tak :). Sam osobiście bez paczki jestem całe 2 dni :D. Mogę się powstrzymywać, ale zawsze znajdzie się jakaś okazja ;).

Malboro Gold, Black Devil (Czekolada) i LM'y Linki niebieskie :P.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Nie pale i git, nie chce sobie życia skracać, tylko nałogowi debile palą i nie wiedzą, że się niszczą. To tyle na moje zdanie i chuj mnie to obchodzi co macie na mój temat.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie palę i również nie zamierzam. Po co niszczyć sobie życie na siłę ?. Potem tylko kasę wydajesz na fajki z, których i tak nic nie masz...

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Popalam Marlboro Gold, ale czasami lubię też LM'Forwardy lub West Duo :)

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Westy Duo, czasami ruskie bo gościu u nas w mieście handluje. Ogólnie to biorę się za coś grubszego ;] Nie wchodzcie w to, to jest mój największy bląd w życiu. Zaczynalo się po paru pociągnieciach, potem jeden papieros dziennie a teraz jest zle ;] Probowalem wiele razy rzucic ale to trzeba silnej woli. Teraz jestem w takim stanie, ze nie ciagnie mnie do papierosów a palę, nie wiem o co chodzi ;/ Szlugi smakuja teraz calkowicie inaczej ;/

Do rarytasów należą BlackDevile czekoladowe ;] Najlepsze szlugi na swiecie ;]

1328363902-U526345.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...