Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palicie papierosy?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obecnie posmakowały mi chesterfield'y mentolowe, polecam ._.

Palę już równo rok..., jakoś się trzymam, nie narzekam, ale i tak ogółem nie polecam na przyszłość, bo cholernie trudno jest to rzucić, znam to po sobie.

Opublikowano
ale i tak ogółem nie polecam na przyszłość, bo cholernie trudno jest to rzucić, znam to po sobie.

To zależy od człowieka, ale wiadomo - nie warto ryzykować :P

#don't care

Opublikowano

Forward'Y Blue ( L&M ) , ale szczerze nie pal . ? chyba że musisz i znasz umiar, zaczalem palic z nerwow przed egzaminami <3

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

@2xUp Jestem niekumaty, nie wiem o co chodzi, wytłumacz ;_;

@Top Nevady niebieskie, czasami czerwone i L&M'y Niebieskie.

Chociaż i tak najlepszy jest dobry temat, filterek i bibułka ;)

Opublikowano

Pale... Będzie leciał 4 rok?... No cóż bez komentarzy ^ ^

A co do tego jakie to: LM niebieskie, czerwone. Chyba, że nie mam kasy to pożyczam od rodziców, a oni palą LD niebieskie, więc jakoś trzeba przeżyć.

Chelsea <33

Opublikowano

Kiedyś się paliło papierosy, codziennie, co było moim dużym błędem. Z biegiem czasu zrozumiałem że nie warto tego palić, niszczyć sobie samemu zdrowia. Szczerze mówiąc, ostatnio w towarzystwie kilka fajek wypaliłem, ale to tylko dla towarzystwa i więcej już nie zapale. Ciesze się, że nie pale tak jak kiedyś, codziennie. A wracając do tematu paliłem L&M i malboro. Podsumuwując jeszcze, wspułczuje tym co są tak uzależnieni że nie potrafią tego rzucić, ogólnie wspułczuje ludziom którzy mają bardzo słabą wole. ;)

Opublikowano

Tylko próbowałem. :) Ale nie "wchodziłem głębiej". Wolę z ziomkami pizze zamówić i piwko strzelić, niż niszczyć sobie płuca. :P

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Kiedyś się paliło papierosy, codziennie, co było moim dużym błędem. Z biegiem czasu zrozumiałem że nie warto tego palić, niszczyć sobie samemu zdrowia. Szczerze mówiąc, ostatnio w towarzystwie kilka fajek wypaliłem, ale to tylko dla towarzystwa i więcej już nie zapale. Ciesze się, że nie pale tak jak kiedyś, codziennie. A wracając do tematu paliłem L&M i malboro. Podsumuwując jeszcze, wspułczuje tym co są tak uzależnieni że nie potrafią tego rzucić, ogólnie wspułczuje ludziom którzy mają bardzo słabą wole. ;)

Nie wierze, ze paliles codziennie Marlboro, jezeli dzisiaj robisz blad w nazwie tego produktu, lol.

kh4xi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...