Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWY TYP SERWERA ! [No Hamachi] [DEDYK] [24/7] [NO LAG] [NO PREMIUM] [NO WHITE-LIST] [TS3] [1.4.6]

Trupioblady

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: TheTofik123

Doświadczenie: Prawie bardzo dobre.

Mam doświadczenie już wielu serwerów (mam admina), dobrze wiem jak rozwiązywać problemy Graczy. Gram już od samych początków Minecraft'a. Zachowuje taki sam szacunek dla graczu Premium i NON-Premium . Bardzo dobrze znam komendy WorldEdit i WroldGurad.

Dlaczego Ty: Ponieważ już zaczynam coraz więcej czasu spędzać na serwerze. Potrafię gołym okiem rozpoznać nodusa, bardzo lubię pomagać.

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: W tygodniu od 17:00 i mogę poświęcić 2-3 godziny. A na weekendzie z 8 godzin.

Opublikowano

Nick: Rodo

Doświadczenie: 9,5/10 Gram od wersji Alpha

Dlaczego Ty: Myślę że powinniście mnie wybrać bo jestem ogarnięty dostarcze rozrywki będę miły dla graczy ale też wyrozumiały znam wszystkie komendy będę pomagał graczom i doradzał im

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: 5-6 godzin

Chcesz coś dodać? - napisz tu: Fajnie by było gdybym to ja dostał Moda nie pożałowalibyście swojej decyzji mam duże doświadczenie byłem x2 Właściciel (Miałem 2 serwy) x5 Admin x7 Mod x9 KidMod i dużo razy byłem Budowniczym.

Opublikowano

Nick: TwistedPL

Doświadczenie: 2lata

Dlaczego Ty: Dlatego, że PVP mam we krwi ...

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: 4 H

Chcesz coś dodać? - napisz tu: Nie ...

Opublikowano

Uwaga, wszyscy chętni do rekrutacji, proszę na TS3 - ts.worldcraft24.pl - JUTRO o 18:00 na kanał "Rekrutacja PvP" !

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Po serwie latają diaxowe dzieci neo zabijające ALL !

Prosze zmniejszyć dla Svip bo 1 dziennie miecz diax enchant sharpness 5,knockback 2 i fireaspect 2 TO PRZESADA !

Opublikowano

Witam, na razie nikt nie ma SVipa ani Vipa, wystarczy poszukać skrzyneczek na mapie, w których schowane są różne itemki :P

Opublikowano

Nick:ilopinka

Doświadczenie:Brak? Nikt nie chce dodać mnie do administracji, ale umiem komendy.

Dlaczego Ty:Lubię pomagać graczom i administracji, uwielbiam budować i mam ciekawe pomysły na kryjówki i budowle

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi:w dni szkolne 5godzin w weekendy: 12/13 i inne wolne dni, oczywiście z wyjątkami :3

Chcesz coś dodać? Nie.

Pozdrawiam graczy i administracje!

Opublikowano

Nick: modzianek

Doświadczenie: bardzo dobre

Dlaczego Ty: miałem wiele serwerów itp ogarniam pluginy jestem na wielu serwerach technikiem,grałem na tym serwie dość długo od powstania, jestem ogarnianty.

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: 6-5 godzin

Opublikowano

Przypominam, że o 18:00 na TeamSpeak3 IP: ts.worldcraft24.pl odbędzie się rekrutacja na kanale rekrutacja PvP !

Opublikowano

Nick:HesyR

Doświadczenie:Sam posiadałem serwer ktory istniał 6 miesięcy.

Dlaczego Ty:Ponieważ jestem ogarniętym graczem.Lubie pomagać innym.

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi:Nawet cały dzień.

Chcesz coś dodać? - napisz tu:

mca.png
Opublikowano

Po co reklamujesz swój serwer ? Właśnie widać twoją kulturę...

Opublikowano

Nick:Ni8eris

Doświadczenie:Wysokie, wybitne, nadzwyczajne, swietne, wysmienite. :D

Dlaczego Ty:Mhm... Moze dlatego, ze znam sie na wielu cmd od world gurada po .. jail ;x Jestę Ogarę , znam zasady popraffnej polzdzyzny i fokule. in,terpu,nk!cja? tez jest na bardzo wysokim poziomie:]. Mam podzielna uwage, potrafie opanowac duze grono osob. To chyba tyle mysle, ze POZYTYWNIE rozpatrzycie moje podanie. Czesc.

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Dni szkolne: 4-6 godz. Weekedny itp. ok.10 godz ( nolif... ) :D

Chcesz coś dodać? - napisz tu: Lubie Placki <3

PS: Ja juz sobie zapisalem nicki tych CHEATERKOW ]:)

Opublikowano

SERVER MINECRAT

Server naprawdę fajny mili Admini ale dziś gdy pojawili się moderatorzy wszystko padło na początku dodali na fly potem FurCushion1 mnie oszukał bardzo nie lobię moderatorów.

PROSZĘ PRZECZYTAC

Opublikowano

Fly został im już daawno odebrany, oszukiwać nie mają więc zbytnio jak.

Opublikowano

Serwerownia WorldCraft24 przedstawia nietypowy rodzaj serwera „PvP” – PvPWorldCraft24 !!!

24/7 !!!

IP: 37.59.9.97:20000

Co się robi na tym serwerze ? Dobre pytanie :P Na spawnie masz skrzynie z nielimitowaną ilością zbroji, mieczy oraz jedzonka ! Wychodzisz na strefę PVP bijesz się z innymi. Za zabicie każdego gracza dostajesz 50$. Za zabicie kilka razy pod rząd bez zgonu, nagroda za zabicie gracza zwiększa się. Po co Ci te pieniądze ? Za wirtualne pieniążki „$” możesz ulepszać zbroję oraz miecz, kupować diamenty oraz buteleczki z EXP'em. Jeżeli chcesz sprawdzić, ile masz pieniędzy, wpisujesz /money, natomiast ranking pod względem pieniędzy możesz zobaczyć komendą /balancetop :P Ile razy zabiłeś innych ? Użyj komendy /kills. Jeżeli chcesz zobaczyć ile razu zginąłeś, /deaths. Komenda /leadkills - ranking graczy pod względem zabić, a /leaddeaths - pod względem zgonów. Możesz użyć także komendy /KDR - twoje KDR i /leadKDR - ranking graczy pod względem najlepszego KDR. Nawet, jak stracisz itemki, nie denerwuj się, masz skrzynię na spawnie z podstawowymi itemkami, a pieniędzy nie tracisz. Co jeżeli zabijesz gracza z fajnym EQ ? Możesz to EQ schować do skrzyni kresu, lub założyć na siebie i zabijać każdego, kto stanie Ci na drodze. Uwaga, na serwerze są także ukryte skrzynie z itemkami, które możesz brać raz na 24 godzin, wystarczy ich poszukać :P , ale uważaj, wokół nich mogą być pułapki.

Ten serwer jest jedynym teraz istniejącym serwerem tego typu !

Otwarty jest nabór na moderatora !!! Uważasz, że to właśnie Ty powinieneś nim być ? Napisz podanie pod tematem według podanego wzrou:

Nick:

Doświadczenie:

Dlaczego Ty:

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi:

Chcesz coś dodać? - napisz tu:

Posiadamy także publiczny serwer TeamSpeak3,

IP: TS.WORLDCRAFT24.PL !!!

5b724ce4000af5554eaebd46.jpgPvPWorldCraft24

Informacje3.png

strzalka.gif TYP: "PvP"

strzalka.gif Sloty: 50

strzalka.gif IP: 37.59.9.97:20000

strzalka.gif PvP: TAK

strzalka.gif Premium: Nie

strzalka.gif BialaLista: Nie

Administracja5.png

HeadAdmin: TRUPIOBLADY, StreetGangster05

Admin: Bombel12345

Moderator: --->ToMiejsceCzekaNaCiebie<---

Nick: Kuba3209

Doświadczenie: Komendy : Na Pamięc Wszystkie Bukkita,WorldGuarda,WorldEdit,Jail Tekkita : 85% CRAFTING: 99% MinecraftProServerCommands:95% Gram Od Bety :D

Dlaczego Ty: Jestem Ogarnięty,Mily wyrozumiały. Zawsze Stawiam Sprawy Jasno I Oceniam 2 (Lub Więcej) Strony wydarzeń. Jedyne czego nie znoszę to Cheaterów. (i fasoli :D)

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: W Tygodniu Szkolnym To Z 4-5 h W Weekendy od 6 w zwysz :D

Chcesz coś dodać? - napisz tu: WOLE RACUSHY NIŻ PLACUCHU ;P PZDR

Opublikowano

Nick: SQUAKEFISHpl

Doświadczenie: 9/10 . Znam większość komend i byłem administratorem oraz również moderatorem na wielu serwerach .

Dlaczego Ty: Ponieważ chciałbym ten serwer rozwinąć jeszcze bardziej oraz również dlatego, iż serwer naprawdę jest przyszłościowy . Poza tym lubię pomagać graczom.

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Bez no - lifowania, nie nie :) Z 5 godzin dziennie mniej więcej .

Chcesz coś dodać? - napisz tu: Wszystko jest jak najbardziej w porządku .

Pozdrawiam,

SQUAKEFISHpl

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...