Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWY TYP SERWERA ! [No Hamachi] [DEDYK] [24/7] [NO LAG] [NO PREMIUM] [NO WHITE-LIST] [TS3] [1.4.6]

Trupioblady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwerownia WorldCraft24 przedstawia nietypowy rodzaj serwera „PvP” – PvPWorldCraft24 !!!

24/7 !!!

IP: 37.59.9.97:20000

Co się robi na tym serwerze ? Dobre pytanie :P Na spawnie masz skrzynie z nielimitowaną ilością zbroji, mieczy oraz jedzonka ! Wychodzisz na strefę PVP bijesz się z innymi. Za zabicie każdego gracza dostajesz 50$. Za zabicie kilka razy pod rząd bez zgonu, nagroda za zabicie gracza zwiększa się. Po co Ci te pieniądze ? Za wirtualne pieniążki „$” możesz ulepszać zbroję oraz miecz, kupować diamenty oraz buteleczki z EXP'em. Jeżeli chcesz sprawdzić, ile masz pieniędzy, wpisujesz /money, natomiast ranking pod względem pieniędzy możesz zobaczyć komendą /balancetop :P Ile razy zabiłeś innych ? Użyj komendy /kills. Jeżeli chcesz zobaczyć ile razu zginąłeś, /deaths. Komenda /leadkills - ranking graczy pod względem zabić, a /leaddeaths - pod względem zgonów. Możesz użyć także komendy /KDR - twoje KDR i /leadKDR - ranking graczy pod względem najlepszego KDR. Nawet, jak stracisz itemki, nie denerwuj się, masz skrzynię na spawnie z podstawowymi itemkami, a pieniędzy nie tracisz. Co jeżeli zabijesz gracza z fajnym EQ ? Możesz to EQ schować do skrzyni kresu, lub założyć na siebie i zabijać każdego, kto stanie Ci na drodze. Uwaga, na serwerze są także ukryte skrzynie z itemkami, które możesz brać raz na 24 godzin, wystarczy ich poszukać :P , ale uważaj, wokół nich mogą być pułapki.

Ten serwer jest jedynym teraz istniejącym serwerem tego typu !

Posiadamy także publiczny serwer TeamSpeak3,

IP: TS.WORLDCRAFT24.PL !!!

Chcesz kupić Vip-a, SuperVip-a lub Unban-a ? Zapraszamy na stronę

http://sklep.worldcraft24.pl/sklep - ostatni serwer - 3 od góry :P

Informacje

TYP: "PvP"

Sloty: 50

IP: 37.59.9.97:20000

PvP: TAK

Premium: Nie

BialaLista: Nie

Administracja[/font]

HeadAdmin: TRUPIOBLADY, StreetGangster05

Admin: Bombel12345, BR3TON

Moderator:

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na Jeden z Najlepszych Serwerów PvP Minecraft 1.4.6 W Polsce!

-Miła Administracja. - Administracja ci zawsze pomoże. - Skrzynki z takim ekwipunkiem , że nawet diaxowym z fajnymi enchantami! - Podstawowy Ekwipunek (Zelazna zbroja , Diaxowy miecz , Stak Schabów . -

-administracja gra dużo i opiekuje się serwerem.Więcej nie będe wymieniać , najlepiej odwiedź serwer i sam się przekonaj!

IP: 37.59.9.97:20000 24/7 Zapraszam Serdecznie!

Opublikowano

Ze względu na to, że otrzymuję dużo pytań typu "jak zostać modem?", proszę podania pisać pod tym tematem:

Nick:

Doświadczenie:

Dlaczego Ty:

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi:

Chcesz coś dodać? - napisz tu:

Podania bez podanego wzoru są ignorowane !

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Doświadczenie: Gram od alphy :P

Dlaczego Ty: Znam wszystkie komendy do World Edita, World Guarda i większosć do innych pluginów. Aktualnie posiadam 3 serwery minecraft 20 slotów istnieje 1 mies., 15 slotów istnieje 6 mies., 10 slotów istnieje 4 mies.

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: ok 6-8 godz.

Chcesz coś dodać? - napisz tu: Nie xD

Nick: Lemur

Opublikowano

Nie polecam serwera...

Admin piszę przez cały czas,że są zabronione sojusze,a gówno robi!

Gram sobie gram wychodzą ludzie... 3 vs 1 ... Admin to widzi,ale gówno robi!

Jestem mogę wszystko,

Jestem kurwa Mr.Przyszłość,

Jestem Mr.Mixtape , gry , dziwko!

Opublikowano

Chciałbym zostać modem chce pomóc administracji znam się na pluginach będę pomagał graczom

w różnych sytuacjach.

Opublikowano

Nick: LuzZer1658

Doświadczenie: 9.5/10 - gram od beta 1.2

Dlaczego Ty: Myślę że pomógł bym graczom toczyć rozgrywkę taką jaką pragną , bez cheatów , wulgarnych słów , bez obrazy graczy oraz pomógł byś szanownej administracji pomóc w różnych rzeczach, chciałbym żeby graczom lepiej się grało i żebym był wzorem dla graczy .

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: minimum 3 godzinki

Chcesz coś dodać? - By częściej były różne zabawy np z normal eq i turniej kto będzie 1 , kto dednie ten jest wyrzucony z konkursu do trybu pvp.

PS : Jeśli chcesz mnie lepiej poznać i wgl. to podaj jakiś kontakt a dogadamy się .

sygnaturanem3sis.png

Opublikowano

Nick:Etrex

Doświadczenie:Gram od początku czyli od Alphy

Dlaczego Ty:Znam się na pluginach chcę pomóc administracji w serverze jest super i chcę aby sie rozwijał.

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi:Około 2-4h

Chcesz coś dodać? - napisz tu:Bardzo proszę o szansę.

Opublikowano

Nick:Kiszon

Doświadczenie:W minecraft od alphy.

Dlaczego Ty:Chciałbym opiekować się serwerem, i przyłapywać chackerów itp.

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi :2-5 h. Zalezy od dnia , przewaznie 2-4 godziny , ale co jakis czas muce jak nic.

Opublikowano

Polecam, naprawde. Może admini troche nie sluchaja co sie mówi ale maja duzo na glowie.

:)

... Chciałbyś/ałabyś przeczytać coś ciekawego na mojej sygnaturze, wybacz. Nie mam pomysłu !!! ... :P

Opublikowano

<p>

• Members
  • bullet_black.png
  • 2 postów

•  

Nick:FurCushion1

Doświadczenie:W minecraft od alphy.

Dlaczego Ty:Ponieważ Lubię opiekować się serwerem widzę że Jest Dużo Ludzi Teraz Będę Miał co robi bo wy nie możecie być na okrąglo na serwerze macie obowiązki a ja tam więcej to lepsza atmosfera ortografie mam komędy znam zaproszę dużo i wgl.. Pozdro : D

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi:Bardzo Dużo Siedzę na komputerze całe dnie i noce i teraz będę grać na serwie tyle a Opłaca się mieć opiekuna cały czas (Jestem Normalnie Maniak Komputerowy)Zarcik na koniec : D

Sorry za Tę Blendy ! : D

Opublikowano

Ze względu na to, że otrzymuję dużo pytań typu "jak zostać modem?", proszę podania pisać pod tym tematem:

Nick:Mr_Michael408

Doświadczenie:Ogólnie bardzo dobre.gram w Minecrafta od jedenej z ostatnich wersji alpha 1.2.3_04,znam się na komendach Adminów i to bardzo dobrze :)

Dlaczego Ty:Myślę że powinienem to być akurat ja ponieważ jestem dobrze doświadczony,chciałbym żeby gracze czuli się dobrze w atmosferze serwera więc postarałbym się "IM UMILIĆ ŻYCIE" tworząc przeróżne eventy oraz zabawy,lubię pomagać :P Więc pomagałbym Administracji oraz innym członkom serwera. :)

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi:4 do 8 godzin dziennie to zależy,chyba ze gdzieś wyjadę albo coś innego mi wypadnie. ^_^

Chcesz coś dodać? - napisz tu:Bardzo proszę o wyrozumiałość i szansę dla mnie

Nick:

Doświadczenie:

Dlaczego Ty:

Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi:

Chcesz coś dodać? - napisz tu:

http://www.omfgdogs.com/ LOL :D

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, same plusy: mili i wyrozumiali admini,

fajna atmosfera, brak lagów, stabilny serwer,

miłe niespodzianki poukrywane na mapie.

Serdecznie zachęcm do wbijania i wspólnej zabawy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...