Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tekkit - same problemy :(

lieroxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Launcher no premium do tekkita już mam tylko mam kolejny problem :(. Otóż ściągam serwer tekkit 3.1.3 i wypakowuję i instaluję. Włączam launcher, wybieram tam u góry Tekkit i loguje się...dobra pobrało się włącza się minecraft a ja włączam serwer. Serwer się załadował i sparwdziłem czy mody działają (komendą /pl) wszystkie świeciły na zielono. Minecraft się już załadował pokazuje że są zainstalowane 3 mody. Wchodzę na serwer i wyskakuje mi to: http://iv.pl/viewer....90237472517.png

Domyślam się że serwer mnie informuję że musze mieć te mody zainstalowane, no ok ale przecierz w launcherze ustawiłem tam na tekkit i się pobierały tam różne pliki. Gdy w launcherze ustawiłem tam u góry na Technic pack to jak się pobierze i załaduję to minecraft mi crashuje że coś tam z mod loaderem. Bardzo bym prosił o pomoc bo ja jestem zielony jeśli chodzi o modding serwerów. PS: Jak widać napisałem ten post o godz. 02:00 i przez pól dnia się męcze aż do teraz z tym :(

Opublikowano

Problem rozwiązany: zmieniłem wersję launchera na nowszą i skopiowałem zawartość folderu tekkit to folderu .minecraft (folder tekkit znajduje się w .technilauncher).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...