Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rocket-JAIL[NO-WL][NO-PREMIUM][WOJNY GANGÓW][TS3][Szukamy Moderacji!][Mob-Arena]

pat45

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 313
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze coraz wiecej sie zmienia, otawrto pelno nowych atrakcji oraz rozbudowano cale wiezienie, nawet gospodarka serwera ulegla zmianie, zautomatyzowano dodawanie cel wiec kazdy bez problemu bedzie mogl samemu zakupic sobie cele :) Zapraszamy do gry!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

• Serwer zajebis**, godny uwagi lepszego jaila nie znajdziecie w 100% POLECAM

Edit:

Admini olewaja graczy dlatego, ze jest ich juz za duzo nie pomagaja nie odpowiadaja na priv maja nas w dupie i mysla, ze serwer jest slawny wielki minus dla tych nobow... -

Pomogłem ? daj LIKE ! :D
100 Postow- Zaliczone :)
200 Postow- Zaliczone :)
300 Postow- X

Szukam YouTuberow na serwer minecraft 150s, Chetnych pisac na PW ;)

Opublikowano
  • Serwer zajebis**, godny uwagi lepszego jaila nie znajdziecie w 100% POLECAM

Edit:

Admini olewaja graczy dlatego, ze jest ich juz za duzo nie pomagaja nie odpowiadaja na priv maja nas w dupie i mysla, ze serwer jest slawny wielki minus dla tych nobow... -

Panie Muras98. Ja zawsze staram się pogadać graczom . Nie wiem jak z innymi adminami. Proszę mi powiedzieć jaki admin nie odpowiadał na Twoje wołanie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...