Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rocket-JAIL[NO-WL][NO-PREMIUM][WOJNY GANGÓW][TS3][Szukamy Moderacji!][Mob-Arena]

pat45

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 313
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer to kopia serwera GhastJail.

Strefy tyle samo kosztuja co na Ghascie, takie same surowce na tych strefach i tylko troche wyglad zmieniony.

Nawet za sprzedaz surowcow sie dostaje tyle samo pieniedzy! Jedyne czym sie rozni to wygladem, i tym ze jest MobArena (ktora nie dziala). Gdy to napisalem na chacie na serwerze to pan admin powiedzial "ghast ssie" i ze na tym serwerze w ogole nie byl, ale tak duze podobienstwo jest niewiarygodne. Po chwili dostalem oczywiscie (mozna sie domyslic) bana.

Pozdrawiam Arecro. ;)

Opublikowano

Po pierwsze. Serwer jest i będzie lepszy :) Administracja zajmuje się serwerem. Kopia kopią serwer działa na tej samej zasadzie więc nie rozumiem jak może to inaczej wyglądać? Dostałeś bana za spamowanie tym że to kopia. Serwer posiada większą ilość slotów oraz działa lepiej :) Więc można nawet powiedzieć że Ghast jest kopią naszego serwera. Dziękuję i pozdrawiam. Michał.

Opublikowano

SERWER JEST ŚCIĄGNIĘTY Z SERWERA : s3.ghast.pl:25095 .

Jak wchodziłem myślałem, że jakiś fajny inny Jail a tu dupa.

Prawie wszystko to samo, niektóre rzeczy nawet niedorobione !

Stanowczo nie polecam !

Opublikowano

Jest to kopia GhastJail, poniewaz na strefach sa te same surowce, tyle samo kosztuja strefy i surowce a ja nie spamowalem tylko raz napisalem ze to kopia i pozniej to tylko dyskutowalem z adminem ktory twierdzi ze to nie kopia. Nie, nie mozna powiedziec ze Ghast to kopia tego serwera bo Ghast byl pierwszy. Ktos chyba tutaj nie wie co to kopia ;) I z innym wygladem chodzi mi o lekko zmieniony design.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...