Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss] Smurf jakiegoś dziecka które myśle że jest dobre

Mysiałke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram (niestety) od nowa na east, i przy okazji trafiam na prosów.

koks.PNG

btw. na elohell nie wrzuciłem, samego mnie wkurzają polacy którzy wrzucają polskie screeny tam

liczę na lajki warny %% itp.

Opublikowano

i co z tego, tak się zachowuje ponad połowa polskiego community, więc nic nowego, takich ludzi się zwykle ignoruje, ale widzę, że nie masz zbyt dużego doświadczenia jeżeli chodzi o takie rzeczy

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Powiem ci tak :

- W nicku nie dawaj nigdzie PL

- Na czacie nie pisz nic po polsku

- Nie wyzywaj typów którzy mają końcówkę PL bo zaraz zacznie się wyzywanie.

Opublikowano

Powiem ci tak :

- W nicku nie dawaj nigdzie PL

- Na czacie nie pisz nic po polsku

- Nie wyzywaj typów którzy mają końcówkę PL bo zaraz zacznie się wyzywanie.

musisz mieć nick polackipolakpl, piszesz na czacie tylko po polsku, nawet jak nie ma nikogo piszącego w tym języku, flamujesz na każdego, nawet jak masz najgorsze staty w teamie, nigdy nie dajesz ignora, zawsze ma byc flame i w ogóle, a po każdej grze piszesz plx honor me. Oto mój sposób na 2k elo i wszystkie opaski :)

@TOP

fajnie, ale zastosuj się do moich rad wyżej to będziesz znany i lubiany, każdy będzie chciał ci kupić RP itp.

Opublikowano

musisz mieć nick polackipolakpl, piszesz na czacie tylko po polsku, nawet jak nie ma nikogo piszącego w tym języku, flamujesz na każdego, nawet jak masz najgorsze staty w teamie, nigdy nie dajesz ignora, zawsze ma byc flame i w ogóle, a po każdej grze piszesz plx honor me. Oto mój sposób na 2k elo i wszystkie opaski :)

@TOP

fajnie, ale zastosuj się do moich rad wyżej to będziesz znany i lubiany, każdy będzie chciał ci kupić RP itp.

hahaha ale ty jesteś zryty o kur*a haha. a tak pozatym to na serio nie pisz po polsku bo małe polaczki nie umieja pisac po angielsku i wogole nic nie pisza :D albo tylko f**c you :D pisz do nich ze ich zignorowales i tego nie robisz i dzieki temu widzisz co sie dzieje na czacie a polaczek przestaje flamowac

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

nie pisze nigdy po polsku szczególnie na rankedzie bo to obniża szansę na wygraną (oh no i have a polack in my team surr at 20)

a nick sami widzieliscie magicnigg3r to nie jest polski nick :)

szczerze mowiac to pierwszy raz pisalem po polsku to polskiego PRZECIWNIKA

Opublikowano

Na east masz 2 przykazania,

1) nigdy nie mów że jesteś Polakiem

2) nie odpowiadaj na zaczepki napisz mute albo zignoruj

:)

Co do kozaczków to kiedyś grałem irelią a koleś tryndą, pisał coś tam do mnie że jestem słaby i wgl, poszliśmy 1v1 pod dragonem rozwaliłem go, ten na to że jestem nafeedowany więc się nie liczy, zagraliśmy 1v1 po grze na mapie 5v5, on lee a ja jaxem , koleś wywalił na mnie full combo i uciekałem na low a ten mnie deavuje, no to go rozwalam, on na to że to przez tureta i że fart, więc gramy do 2-go killa. Tym razem zabijam go normalnie bez minionów wieży etc.i dalej piszę że fart, to po prostu wyszedłem i go zignorowałem od tam tej pory nie odpowiadam na zaczepki etc.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano
low a ten mnie deavuje

Co Cie robi?

@Topic

Co za problem ignorować zaczepki, czy też nie pisać po polsku? To nie jest trudne, a dzięki temu unikasz takich sytuacji - proffit.

Opublikowano

rozumiem, że masz tylko 13 lat, ale jeżeli mam się wstydzić tego, że jestem Polakiem to tylko Tobie pogratulować za tą świetną radę...

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Co do kozaczków to kiedyś grałem irelią a koleś tryndą, pisał coś tam do mnie że jestem słaby i wgl, poszliśmy 1v1 pod dragonem rozwaliłem go, ten na to że jestem nafeedowany więc się nie liczy, zagraliśmy 1v1 po grze na mapie 5v5, on lee a ja jaxem , koleś wywalił na mnie full combo i uciekałem na low a ten mnie deavuje, no to go rozwalam, on na to że to przez tureta i że fart, więc gramy do 2-go killa. Tym razem zabijam go normalnie bez minionów wieży etc.i dalej piszę że fart, to po prostu wyszedłem i go zignorowałem od tam tej pory nie odpowiadam na zaczepki etc.

a jak mam PL w nicku to co wtedy?

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Ej ludzie, kurde gra dla was się zmieniła jakby była o życie !

"1) nigdy nie mów że jesteś Polakiem"

Mam się wstydzić narodowości ? Właśnie przez takich 10-cio latków się zazwyczaj przegrywa. Co do topic to ignoruj takie coś ew. napisz coś co mu wejdzie w pięty i w końcu się zamknie. Nie można doprowadzić aby dzieci przejęły lola bo tak będzie trzeba non stop ich uciszyć i dać im do zrozumienia że gówno mają do powiedzenia, owszem zdarzają się 12/13/14 latkowie którzy są ok i dobrze grają i bez flame i wgl. to wtedy jest spoko ale nadęty 6 latek nauczył się pisać kilka słówek no to co ;/ Zróbmy coś z tym !!!

Opublikowano

@up

Albo dopisz na końcu nicku "z" to respekcik u wszystkich niemców :D Co do tematu to nic specjalnego. Jak się z niego śmiałeś to było na 1v1 pójść i tyle, moim zdaniem nie byłeś lepszy.

Opublikowano

Nie po to całe pokolenia walczyły za nasz kraj przelewając za nas krew, żeby wstydzić się swojej narodowości.

Kretyn jesteś i tyle mam do powiedzenia.

Opublikowano

Zaczynają sie wywody o narodowości , ale z was patrioci za monitorem :)

Ja nigdy nie mówię że jestem polakiem ( nie , nie wstydze sie tego) tylko zamiast ludzie grać to flamują że mają polaka w teamie i przegrają. Ostatnio grałem z typem (nie mówił skąd jest) ale gdy napisałem po polsku na chacie "Ładnie żeś to zrobił" to naszego AD Carry na bocie po First Bloodzie , Typ zorientował się że jesteśmy z polski napisał na chacie "/all Dude Polish team , they should add option surrender on start when u have polish in team" następnie zaczął trollować , spytałem sie grzecznie czemu trolluje (Nie , nie przegrywaliśmy.. było 20/13 nikt z nas nie miał statów typu 0/10 , najgorsze miał jungler 2/3) on na to że moja matka była gwałcona przez niemców w II WŚ , fajnie jest czegoś takiego słuchać nie? Następnie gość pytał sie skąd jest jungler , on na to że Macedonia i też nie obeszło sie bez flamu od strony tego typa.. "Wait... Monkeydonia? The country which were fcked by (i tu niestety nie pamiętam co mówił , ale chyba coś o jakimś Aleksandrze co rozje*ał Macedonie , nie bijcie - nie pamiętam co mówił i sam nie wiem czy to w ogóle był Aleksander)" Koleś skończył ze statami 4/33 (na początku zdobył te 4) ale ostatecznie wygraliśmy , na nasze szczęście enemy to byli debile a my wygraliśmy w 4 (no , niezupełnie... gdy koleś zobaczył ze bez trudu już wygrywamy i rozwaliliśmy 5 enemy w naszej bazie w 4 to my deffowaliśmy baze przed dużymi minionami z inhi a on zaczął backdoorować ihnibitory przeciwnika bo wieże już rozwaliliśmy)

Mimo tego że wygraliśmy to i tak poszedł na 100% 5x Report z naszego teamu + na 100% też ktoś zreportował z enemy czyli minimum 5 reportów jest... jak ktoś zobaczy w trybunale co on pisał , to jestem pewien że ma perma :F.

Opublikowano

Zaczynają sie wywody o narodowości , ale z was patrioci za monitorem :)

Ja nigdy nie mówię że jestem polakiem ( nie , nie wstydze sie tego) tylko zamiast ludzie grać to flamują że mają polaka w teamie i przegrają. Ostatnio grałem z typem (nie mówił skąd jest) ale gdy napisałem po polsku na chacie "Ładnie żeś to zrobił" to naszego AD Carry na bocie po First Bloodzie , Typ zorientował się że jesteśmy z polski napisał na chacie "/all Dude Polish team , they should add option surrender on start when u have polish in team" następnie zaczął trollować , spytałem sie grzecznie czemu trolluje (Nie , nie przegrywaliśmy.. było 20/13 nikt z nas nie miał statów typu 0/10 , najgorsze miał jungler 2/3) on na to że moja matka była gwałcona przez niemców w II WŚ , fajnie jest czegoś takiego słuchać nie? Następnie gość pytał sie skąd jest jungler , on na to że Macedonia i też nie obeszło sie bez flamu od strony tego typa.. "Wait... Monkeydonia? The country which were fcked by (i tu niestety nie pamiętam co mówił , ale chyba coś o jakimś Aleksandrze co rozje*ał Macedonie , nie bijcie - nie pamiętam co mówił i sam nie wiem czy to w ogóle był Aleksander)" Koleś skończył ze statami 4/33 (na początku zdobył te 4) ale ostatecznie wygraliśmy , na nasze szczęście enemy to byli debile a my wygraliśmy w 4 (no , niezupełnie... gdy koleś zobaczył ze bez trudu już wygrywamy i rozwaliliśmy 5 enemy w naszej bazie w 4 to my deffowaliśmy baze przed dużymi minionami z inhi a on zaczął backdoorować ihnibitory przeciwnika bo wieże już rozwaliliśmy)

Mimo tego że wygraliśmy to i tak poszedł na 100% 5x Report z naszego teamu + na 100% też ktoś zreportował z enemy czyli minimum 5 reportów jest... jak ktoś zobaczy w trybunale co on pisał , to jestem pewien że ma perma :F.

cool story bro, wypierdalaj do szwabow

Opublikowano

a ten mnie deavuje

1. Mam to w dupie co inni o mnie mysla, a po ch mam mowic ze jestem polakiem jak w grze jest 9 grekow/anglikow itd ?

2. Tu przyznam racje wyjebane na wszystkich flamerow

ps. po jakiemu to deavuje, bo nie wiem jak google tlumacz ustawic

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

cool story bro, wypierdalaj do szwabow

Szwabów nienawidze , a ty jesteś ślepym patriotą ale szkoda że za monitorem :) Wole nie mówić i grać niż mówić i wywołać flame , ale przecież do ciebie i tak to nie dotrze...

Anyway , mam wypierdalać do szwabów mimo tego co napisałem? Czy ty to kurwa chociaż przeczytałeś? chociaż 3 linijki? wątpie... wracaj dziecko do gimbazy bo nie wiesz o czym mówisz.

Opublikowano

W twoim przypadku to nic nowego takie flejmy :P

Ktoś tam mówił żeby nie pisać ze jest się Polakiem a ja się zapytam czemu...

Battlelet :

"Gimbaza" jest fajna !

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Nie rozumiecie nie wstydzę się tego że jestem Polakiem, jeśli ludzie mają myśleć że jak jest Polak to jest słaby, ja na końcu pisze że jestem Polakiem tylko po to żeby wiedzieli że to nie jest naród w którym żyją same trolle, afk i leavery

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...