Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OPEN-BETA 1.4.6]Nano-Craft[Twilight Forest][ThaumCraft3][RedPower]

Melos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

juz za chwilke on;)

GregTech mod jakis nie skonczony byl poniewaz wiekszosc jego receptur nie dzialala i bylo pare "dupe" bugow

Zostal on tymczasowo usuniety do czasu pojawienia sie bardziej stabilnej jego wersji :rolleyes:

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Eej ja mam problem taki Grałem dzisiaj była przerwa techniczna poszedłem wracam za 3 h patrze Włączam Mc Daje multiplayer wchodze na serw jest 14/20 ludzi

a tu Pisze tak na początku Loging in a pozniej jest tylko dirt a na dole pisze Done jakby nie było jakiegoś moda ale tam nic nie pisze

Opublikowano

Jest nowy temat;)

Oficjalny start byl:P

http://www.mpcforum.pl/topic/807351-nano-craft-146-twilight-forestthaumcraft3redpowerindustrial/

Macie link;)

Tam jest nowa paczka poniewaz zostal usuniety gregtech mod ktory byl niesprawny i rozwalal crafting;D

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobra to tak

Serwer nawet spoko ale i tak już mam go dość . po 1 administratorzy jak to tchórze kryją się za usówaniem itemów z listy możliwych a ich wymówka jest taka ''Bo te itemy griefują '' no i co że griefują ale dają przyjemność z gry eh . Podam wam przykład człowiek 3 dni uczy się receptur do thaumcrafta a po 3 dniach te itemki które chcesz sobie zrobić są zablokowane -.- bo griefują ja nie wiem czy administracja nie ogarneła że większość modów się ze sobą łączy i nie działają bez sb np. robię sobie różdżkę lodu bo chce zrobić kilof no dobra podnoszę ją i co pisze że itemu nie ma . Jedyne co jest dobre na tym serwerze to BuildCraft chodź i tak większość itemów po prostu nie ma bo griefują myślałem że serw bardziej zadbany i porządny ale jednak się myliłem

Ocena 2/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...