Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OPEN-BETA 1.4.6]Nano-Craft[Twilight Forest][ThaumCraft3][RedPower]

Melos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ogarniam ludzi, którzy w tytule prezentacji piszą wersja 1.4.6 a jest inna na serwerze... Pobrałem tylko paczkę i od razu jak zobaczyłem wersję jaka jest odechciało mi się grać

Opublikowano

Nie ogarniam ludzi, którzy w tytule prezentacji piszą wersja 1.4.6 a jest inna na serwerze... Pobrałem tylko paczkę i od razu jak zobaczyłem wersję jaka jest odechciało mi się grać

Jaka ?

x2n.png

Opublikowano

Zla wersja niby?

Jakbys zauwazyl to trwa praca naprawiajaca bugi zwiazane z modyfikacja RedPower ;)

Juz zostaly one naprawione i przy okazji male zmiany w modach zostaly wprowadzone.

Nie dlugo bedzie udostepniona nowa paczka czekamy az 4get4up ja udostepni;)

@EDIT Mapa zostaje stara eq stare zostaje;)

Juz nie trzeba sie bedzie bawic tak z cfg red powera.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

jedno słowo wypier***** z tego tematu jezeli chcesz swój serwer rozreklamować to zrób własny temat a nie na czyjś się wpierda****
Opublikowano

pawelekpro mógłbym grać z toba? ;d

Dobra Ja już grałem więc coś tam mam I nie wiem czy takia dziewczyna nie będzie jeszcze grac

jedno słowo wypier***** z tego tematu jezeli chcesz swój serwer rozreklamować to zrób własny temat a nie na czyjś się wpierda****

Ej HsGs Kiedy serw on ?
Opublikowano

Dobra Ja już grałem więc coś tam mam I nie wiem czy takia dziewczyna nie będzie jeszcze grac

Ej HsGs Kiedy serw on ?

10min
Opublikowano

za chwile odpalimy serwa prosimy o usuniecie z paczki gregTech moda ponieważ jest zepsuty i nie działają z niego żadne receptury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...