Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre-programy.pl drugi Pobieraczek?

Fr3shMak3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio trochę słyszę o tej stronie .

Mówią że działa na tej samej zasadzie co pobieraczek .

Oraz podszywają się pod stronę dobreprogramy.pl

Przed pobraniem pliku rzeczywiście trzeba się zalogować .

Do tego system reputacji witryn Avasta sugeruje negatywną witrynę w oparciu o wiele głosów .

To prawda ?

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Tak prawda i jest tak na pewno, bo kto uczciwie nazywałby stronę podobnie do tej co istnieje?

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Cytat z regulaminu:

Roczna licencja członkowska za używanie programu „Downloader Gold” wymaga uiszczenia opłaty członkowskiej w wysokości 98 zł (cena zawiera podatek VAT)

Z tego co jest napisane w regulaminie strona to nic innego niż rachunek w wysokości niecałej stówki...

Opublikowano

Prawda. Był o tym artykuł na dobrychprogramach i to dawno temu.

Właśnie dopiero zauważyłem że jest ich trochę .

Ale jeśli ktoś tam się zarejestrował to prawdopodobnie by musiał płacić wystarczy przeczytać regulamin -.-

Od kiedy za darmowe programy się płaci :huh:

Był artykuł jeszcze w tym roku.

Jak ktoś chce to niech postraszy debili

Tel.: 708 288 600 (1,29 PLN/min z VAT)

Email : [email protected]

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Uwaga na nową stronę phishingową podobną do pobieraczka !!!

Jest to:

plikostrada.pl 

Strona niemal podobna do pobieraczka być może to ci sami założyciele nowej strony

Zobaczcie na podobieństwo strony .

Oferuje ona 14 dni darmowego ściągania oraz podczas rejestracji wymagane jest podanie swojego adresu zamieszkania!

Więc nie rejestrować się tam!

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Strony typu "Pobieraczek.pl" są niby zgodne z prawem i dlatego pewnie ich jeszcze nie usunięto.

Ale powiedzcie mi, jakby policja usunęła te strony, nawet jeśli są zgodne z prawem, to nikt by nie stanął po stronie tamtych złodziei. W niektórych przypadkach powinno się trochę naginać to prawo, według mnie to nawet sąd nie powinien zajmować się sprawami zakładanymi przez założycieli takich stron, bo człowiek, gdyby był tego świadomy, to albo by normalnie płacił, albo nie podpisywał takiej umowy. Takich ludzi, którzy bazują na tych błędach w naszym prawie, powinno po prostu to prawo nie obowiązywać... Sąd, policja i inne prawne instytucje powinny takich ludzi po prostu olewać, bo jak widać zyskują na tym tylko założyciele tych stron i chyba nikt inny.

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Była kiedyś o tym sprawa w Expresie Reporterów.

Dzieci pobierały jakąś rzecz a potem przychodził rachunek na powyżej tysiąca i rodzicie nie wiedzieli co zrobić. Skończyło się tak, że musieli zapłacić i tyle. Nie dało się Pobieraczka pokonać i tyle, dlatego dalej ta strona istnieje.

Wejdź i sobie coś pobierz, goodluck C:<

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Była kiedyś o tym sprawa w Expresie Reporterów.

Dzieci pobierały jakąś rzecz a potem przychodził rachunek na powyżej tysiąca i rodzicie nie wiedzieli co zrobić. Skończyło się tak, że musieli zapłacić i tyle. Nie dało się Pobieraczka pokonać i tyle, dlatego dalej ta strona istnieje.

Wejdź i sobie coś pobierz, goodluck C:<

Do mojego kumpla przyszedł rachunek za pobranie 1 pliku 380zl bodajże nie zapłacił i nic mu nie zrobili.

Opublikowano

Do mojego kumpla przyszedł rachunek za pobranie 1 pliku 380zl bodajże nie zapłacił i nic mu nie zrobili.

Przecież tam nic nie ma .

Sam się zarejestrowałem dawno do mnie też przyszło .

I nie płaciłem co do strony

plikostrada.pl

Piszą że właściciele pobieraczka przenoszą stronę do tej właśnie strony.

Nosz kurwa co to za państwo ten pobieraczek to już się ciągnie chyba 2/3 lata i bezczelnie wyłudzają pieniądze.

Niezły biznes widzę w Polsce można założyć .

Zrób taką stronę jak pobieraczek i będziesz kasę trzepać i nikt cię nie oskarży .

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Pobieraczek podobno ma wycofać swoje usługi do końca roku bo ostatnio dostali zajebiste kart :

http://antyweb.pl/to-juz-koniec-pobieraczek-pl-zastraszani-uzytkownicy-moga-spac-spokojnie/

Opublikowano

Pobieraczek podobno ma wycofać swoje usługi do końca roku bo ostatnio dostali zajebiste kart :

http://antyweb.pl/to-juz-koniec-pobieraczek-pl-zastraszani-uzytkownicy-moga-spac-spokojnie/

Będzie nowy pobieraczek pod adresem plikostrada.pl

To ci sami założyciele tylko przenoszą serwer na nową strone i będą znowu trzepać kase.

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Będzie nowy pobieraczek pod adresem plikostrada.pl

To ci sami założyciele tylko przenoszą serwer na nową strone i będą znowu trzepać kase.

Pewnie tak.Ta kara 240 tysięcy to dla nich pewnie gorsze.Przez 3 lata musieli niezłą sumę zbić.

Naiwniaków u nas pod dostatkiem więc jeszcze zarobią

Opublikowano

Mój kolega miał problemy z pobieraczkiem nie polecam tej bandy bambusów . Jak ludzie moga byc tacy glupi zeby jeszcze robic cos na bazie pobieraczka

77127829691114164209.jpg
Opublikowano

A ja nie rozumiem , jak można być takim idiotą , żeby na takich serwisach podawać adres zamieszkania -.- Allegro to rozumiem ale strony do pobierania plików ?! Ten świat schodzi na psy ...

ciastkoq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...