Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DC na PS3

Lucjann

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

weekend mialem dosc imprezowy i sie nie logowalem, ale normalnie jestem w godzinach popoludniowych. dodaj moj nick do friendsow i daj znac jak bedziesz potrzebowal pomocy - jezeli nie bede zajety zawsze chetnie pomoge :)

Opublikowano

Witam, ja też gram od niedawna. Postać PALNIK. Jakby co to jestem obecnie i będę jutro od 9:00. Mam obecnie lvl 6 i nie za bardzo wiem o co chodzi. Dajcie znać

Opublikowano

jezeli grasz tylko od rana to niestety nie pomoge... ja zazwyczaj w tygodniu loguje sie po 17.00 i siedze do pozna, a w weekendy w zaleznosci od wolnego czasu praktycznie caly dzien siedze z kilkugodzinnymi przerwami

Opublikowano

Romanrex dzisiaj sie widzimy wieczorem i robimy duosy i alerty! pskonczymy wszystko ladnie i od jutra juz w normalnej zbroji bedziesz latal :)

daj znac jak wejdziesz i jak bede wolny to dzialamy - mam dzisiaj do porobienia pbg, op1+2, ale postaram sie z tym uporac do jakiejs normalnej godziny zeby z Toba troche pograc :)

Opublikowano

drogi moderatorze zamiast dawac warna, bo jestem autorem dwoch nastepujacych po sobie postow, przeczytaj oba i zobacz czy pisze na ten sam temat...

dodatkowo, niestety ku mojemu zdziwieniu, nigdzie nie znalazlem przycisku 'usun' tak, zeby mogl sam zmoderowac moje powtarzajace sie posty...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...