Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grzyby za Friko - udowodnienie + Skan

LuCaaS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Ten temat napisany jest specjalnie dla SsKoRpIoNa , ktory napisal iz nie ma zadnego sposobu na darmowe grzyby.

Ja to wam udowodnie w postaci filmiku o ktory mnie prosiliscie .

Filmik :

http://speedy.sh/EtjYA/Dowod.wmv

Skan :

https://www.virustotal.com/file/e306f8de1715712f8fb7866f0377cd3678ad22c87185450b81016d85488d3eaa/analysis/

I jak nie istnieje zaden sposob ?

pS: Mody jak cos znow nie pasuje to napiszcie a nie odrazu do kosza ;)

2550053733.png

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No właśnie. Jak wyżej. Nagraj filmik z tym tematem w tle. Na tyle jestem ogarnięty w montażu, że wiem, jak można pięknie zmontować, by było ,,jak realnie" ;) Nadal nie wierzę ;f

Czekamy ziomek :]

@ed

0 wirusów, cuś podejrzane :(

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Po pierwsze, to nie dowiedzialem sie nic z filmiku. Rownie dobrze mogles zrobic 3 ss'y w rozne dni i te grzyby zgarnac z karczmy za wyprawy. Moze jakies wyjasnienie jak to zrobiles czy cos ?

Opublikowano

Nie no , Panowie jak sie wkurze to pokaze wam Wkoncu Dokladnie jak to zrobilem .

Bo wy widze ze w nic nie uwierzycie , ciagle ze jakies montaze czy cus . Ja jestem amtorem tych filmikow specjalnie nagralem to dla was , to moj 1 moze 2 filmik .

Takze watpie czy bym umial cos montowac , sciemniac.

Chodzi wam o to ze mam na tym filmiku mam pokazac wlaczony ten temat i wlaczam shake i dopiero ? czy jak ?

Chyba Nigdy nie uwierzycie poki wam nie pokaze jak to Robie, ciagle cos kombinujecie ze to sciema, no ale nic .

@ed

Dizisiaj nagram kolejny filmik i bedzie widac ze grzybki przyplynely , i moze nie bedziesz mi tu Fozop pisal ze ss'y z 3 dni sa zrobione.

2550053733.png

Opublikowano

Ok. Czekam. Jezeli to nie sciema to mam nadzieje, ze sie z nami podzielisz informacja jak to robisz =)

Opublikowano

Nie no , Panowie jak sie wkurze to pokaze wam Wkoncu Dokladnie jak to zrobilem .

Bo wy widze ze w nic nie uwierzycie , ciagle ze jakies montaze czy cus . Ja jestem amtorem tych filmikow specjalnie nagralem to dla was , to moj 1 moze 2 filmik .

Takze watpie czy bym umial cos montowac , sciemniac.

Chodzi wam o to ze mam na tym filmiku mam pokazac wlaczony ten temat i wlaczam shake i dopiero ? czy jak ?

Chyba Nigdy nie uwierzycie poki wam nie pokaze jak to Robie, ciagle cos kombinujecie ze to sciema, no ale nic .

@ed

Dizisiaj nagram kolejny filmik i bedzie widac ze grzybki przyplynely , i moze nie bedziesz mi tu Fozop pisal ze ss'y z 3 dni sa zrobione.

Gdzieś sobie z tyłu ma być pokazany tamten mój post w całości i nie ma być ani razu zasłonięty przez cały filmik

Opublikowano

SeCorp ale ameryke odkryles ze ankiety zrobilem ...

Tylko ciekawe czy wiesz jak to zrobilem ze 30 grzybkow codziennie , Umiesz tak ?

2550053733.png

Opublikowano

Nie , mylisz sie wszystko na Polskim ;)

Robisz cos takiego jak w temacie nizej ,ale zmieniasz tak ,zeby pasowalo na sponsor pay co nie? ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Podobno mają być za „Friko” :)

grzybki za friko a nie informacja jak zarabiac te grzybki za friko :D

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...