Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival+Frakcje [100 Slotow] Najlepiej dopracowany serwer survival ! [1.4.6] [Cheaty Zablokowane]

Gość rarlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra kur*a ten serwer to jedno wielkie dno.. gracz o nicku Sewen ma admina podchodzi do naszego domku wysadzic tnt

Administracja to dzieci ktorzy sie bawia spawnionymi itemkami pozdro

SERWER NIE POLECAM !

Jeszcze dodam ze jak chcielismy odzyskac itemki/domek ktory zostal rozjebany przez jakiegos goscia ktory dostal przez pomylke admina to admini nic ztym nie zrobili poza zbanowaniem go jak my stracilismy pare cennych godzin na kopanie tego

admini maja po 13 lat i to jest ich pierwszy server, nic nie ogarniaja

001.gif

Opublikowano

@2up Mysle ze juz rozwiazlaimsy ten problem.. To byl blad serwera Nie dalismy mu admina ani nic

Opublikowano

Serwer najwieksze gówno na świecie."Najlepiej dopracowany serwer survival" AAHAHAH dobre sobie. Serwer ma lagi , nie da sie nic zrobić. gdy gramy sobie jakiś typek o nicku Sewen z koleżkami ma god mode. stawia tnt na naszego claima i sobie na god'zie rozwala nam skrzynki i bierze całe itemki. Admin po wbiciu banuje tego debila z admem. Ale itemkow nie oddaje. Serwer cały w hakerach. Pod koniec jak pytałem się czy odda itemki zaczął po mnie besztać. Admin 0 szacunku do ludzi nic nie robi. Serwer Zjebany w chuj.

NIE POLECAM ZJEBANY SERWER.

Opublikowano

Co do Pana Wyzej i tam Icebeast To sa koledzy Zgineli .. i zaczeli wyzywac serwer no coz ; + jak sie ma po 10 lat to tak jest

Opublikowano

Co do Pana Wyzej i tam Icebeast To sa koledzy Zgineli .. i zaczeli wyzywac serwer no coz ; + jak sie ma po 10 lat to tak jest

Haha. pewnie zaczelismy wyzywac. Admin zaczął nas wizywać żebyśmy "Ogarneli dupe" bo i tak nam itemek nie odda.

kolega ma serwer to sie broni rozumiem Cie @up

Opublikowano

A no racja, cheat nas zabija gramy z 2h ale nie masz powodu. no bo przeciez to nasza wina wez sie jebnij w banie czlowieku.

Opublikowano

Takim tonem do rodzicow Zapraszam skype . Tutaj tych sie spraw nie rozwiazuje takze skype otek7000 gg 8165785

Opublikowano

@UP co mnie straszysz :D serwer dziala przeciez

Vipa wygral Frxx . Gratulujemy

Coming: Nie piszemy postów pod postem.

Opublikowano

tylko ze padlismy bo jakis gosciu wlecial nam z tnt na gamemodzie

i zaczal stawiac tnt na naszym claimie.. cos jeszczE?

SERWER TO TOTALNE DNO !

001.gif

Opublikowano

mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego kiedy próbuje się zarejestrować wyskakuje mi błąd

( you have exeded the max number registration for your acount)

wcześniej logowałem się u brata i wszystko było ok dodam że oba komputery są na tym samym routerze

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...