Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem nowy i mało jeszcze czaje. Pomocy !

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam zamiar kupić minecrafta. Opiszcie mi jak to wszystko będzie się odbywało. I mam jeszcze takie pytanie. Jak kupie gift code na 3 miechy, to gdy czas minie przestane mieć premium itp. że np nie będe już mógł mieć własnego skina czy cośpodobnego ? Poooomocy

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Najlepiej zakupić Miencrafta sobie na

http://minecraft.net/

Tam musisz zapłacić przelewem więc wskazane będzie mieć własne konto, albo rodziców..

W GiftCode na 3 miesiące nie słyszałem o takim czymś.. Gdy byś takie coś miał a 3 miesiące miną to nie będziesz mógł wchodzić na serwery Premium i nie będziesz miał swojego skina

Cześć.

Opublikowano

Możesz :) Launcher możesz mieć na ilu chcesz :) Tylko nie za bardzo możesz dzielić się z innymi pasami do zalogowania na niego :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

to jest tak ze masz konto swoje i logujesz sie na jakim kompie chcesz, tak jak w metinie np, kazdy ma client na kompie i logujesz sie u kazdego tylko nie dawaj nikomu hasla bo ci zabiora

22368.png
Opublikowano

Oczywiście, że tak, czy jak reinstalujesz grę to masz problem z pobraniem jej ponownie? Co to za pytanie ;)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Konta ci nie usuną. A by zagrać po prostu ściągasz launcher i się logujesz. Obojętnie na jakim komputerze byle na to konto. Lub można grać w przeglądarce też tylko po zalogowaniu.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Nie usuną Ci. Polega to na tym, że Twoje konto zapisuje się na serwerze Mojangu i za każdym ściągnięciem launchera (pliku włączającego Minecrafta) wpisujesz dane i gra działa bez problemu, obojętnie na jakim systemie.

Konto jest na zawsze, chyba, że kupisz na innej stronie i może zostać zbanowane za fałszywy klucz, są takie działające na kilka tygodni z allegro i innych stron. Najlepiej na minecraft.net bez obaw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...