Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Historia] Młodzież , Dorośli ? Można ich tak nazywać ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zadziwiający jest też fakt, że dziś powstały 2 tematy o identycznym celu (co się dzieje z dziewczynami dziś), założone przez 2 osoby <15 lat.

Trolling is a art.

Opublikowano

Zadziwiający jest też fakt, że dziś powstały 2 tematy o identycznym celu (co się dzieje z dziewczynami dziś), założone przez 2 osoby <15 lat.

Trolling is a art.

2cql8d2.png
Opublikowano

Niedojrzałą gimbuską ją nazywaj, bo dorosła to ona nie jest na pewno. Zawsze możesz pójść do jej rodziców.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

heh, cos wiem na ten temat,

i zadaja sie zapewne z chlopakami 22lata+ , i mysli ze jest fajna a oni z niej mają polewke ?

to są wiesniary ze tak mozna powiedziec, napewno to dorosla osoba nie jest !

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Jeszcze raz powtarzam ! Byłem u dyrekcji ! w klasie nie mamy kamer ... Policja była i spisywali ... zeznawałem ... !

A napisałem ten temat bo żal mi jest jej rodziców pracują na dodatkowe etaty a ona ... pfff !

i to nie trolling ! ^.^ to prawda ... zapraszam Wieliczka !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Nie wiem jak to jest, u mnie (1 gimnazjum) gość w klasie chwali się że pali i pije, to raczej jest wstyd w tym wieku palić/pić, ja osobiście nigdy nie zapalę, a picie tylko przy jakiejś okazji i po ukończeniu gimnazjum ale nie wcześniej, zdrowie to psuje cholernie i jak widać rozum też, ehh brak słów.Po prostu debile.

A co do dziewczyn to zgłoś do dyrektora/dyrektorki i się nauczą pokory, będą miały wezwanie rodziców i może się poprawią, chyba że ich rodzice mają na to wyjebane to po prostu patologia.

@up.

Jeśli jej rodzice są porządni powinni jej wpieprzyć bo słowa/kara na takich ludzi nie działa

Opublikowano

Nie wiem jak to jest, u mnie (1 gimnazjum) gość w klasie chwali się że pali i pije, to raczej jest wstyd w tym wieku palić/pić, ja osobiście nigdy nie zapalę, a picie tylko przy jakiejś okazji i po ukończeniu gimnazjum ale nie wcześniej, zdrowie to psuje cholernie i jak widać rozum też, ehh brak słów.Po prostu debile.

A co do dziewczyn to zgłoś do dyrektora/dyrektorki i się nauczą pokory, będą miały wezwanie rodziców i może się poprawią, chyba że ich rodzice mają na to wyjebane to po prostu patologia.

@up.

Jeśli jej rodzice są porządni powinni jej wpieprzyć bo słowa/kara na takich ludzi nie działa

też tak mówiłem w gimnazjum ;]

"papierosy są fuj, nie będe ich nigdy palił" poczekaj jeszcze chwile :>

może ma trudną sytuacje w domu i chce od tego uciec ?

nie każdy rodzic jest "porządny"....

Jeszcze raz powtarzam ! Byłem u dyrekcji ! w klasie nie mamy kamer ... Policja była i spisywali ... zesnawałem ... !

A napisałem ten temat bo żal mi jest jej rodziców pracują na dodatkowe etaty a ona ... pfff !

i to nie trolling ! ^.^ to prawda ... zapraszam Wieliczka !

jak chcesz gdzieś napisać bo ci jest żal to napisz list a potem go spal, po co zaśmiecasz to forum swoim żalem ? -.-

graphic.png

Opublikowano

Ja bym poszedł z nimi wypił co nieco wyruchał i skorzystał na ukradzionych pieniądzach co nieco wkońcu miałeś swój wkład (Książka)

Polska.Ktoś jest sprytny?Bądź sprytniejszy

Wiem że świetny pomysl nie ma za co

Zrobił bym, to samo :D

@Autor

Żal ci dupe ściska, że nie poruchałeś? Jak chce być dziwką, to niech sobie będzie.

Jak chce chlać, to niech sobie chleje ty jesteś jej rodzicem?

Jak chce kraść, to niech kradnie ty nie będziesz za nią odpowiadał.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja chodze do Niepublicznego gimnazjum tzw. Jest szkoła i wnej jest Podstawowka i gim. :D a obok Przedszkole i w każdej klasie oprócz 1-4 nie ma kamer w każdej innej jest na holu też na dworzu również i nie ma u mnie takiego czegoś ze ktoś sie bije , kradnie , ćpa itd. Są niektórzy je**ięci ale to nie moja wina ^ ^

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

heh, cos wiem na ten temat,

i zadaja sie zapewne z chlopakami 22lata+ , i mysli ze jest fajna a oni z niej mają polewke ?

to są wiesniary ze tak mozna powiedziec, napewno to dorosla osoba nie jest !

Dokładnie tak myślą, a nie zdajesz sobie nawet sprawy, jak łatwe stają się 16 latki po przekroczeniu magicznego progu 21 lat.

Trolling is a art.

Opublikowano

takich ludzi nie ma, 1kpln za ksiazki? ja opierdalalem po 10 zl ledwo co. takich ludzi nie ma.

EDIT: A SA PRZEPRASZAM, NIE ZNAM ZYCIA. CO DRUGA OSOBA W GIMBAZIE JEST ZLODZIEJEM, PROSTYTUTKA I BANDYTA.

kh4xi.jpg

Opublikowano

takich ludzi nie ma, 1kpln za ksiazki? ja opierdalalem po 10 zl ledwo co. takich ludzi nie ma.

EDIT: A SA PRZEPRASZAM, NIE ZNAM ZYCIA. CO DRUGA OSOBA W GIMBAZIE JEST ZLODZIEJEM, PROSTYTUTKA I BANDYTA.

Opierdalasz? Pały rozumiem, tacy ludzie są, prawie w każdej rejonówce, widzę, że cię to boli, że ktoś nazwał cię złodziejem prostytutką i bandytą.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

poprostu nie zadawaj się z nimi, omjaj i pilnuj swoich rzeczy...

Opublikowano

Opierdalasz? Pały rozumiem, tacy ludzie są, prawie w każdej rejonówce, widzę, że cię to boli, że ktoś nazwał cię złodziejem prostytutką i bandytą.

Slaba prowokacja, postaraj sie next time, wskazujac kto mnie tak nazwal.

kh4xi.jpg

Opublikowano

@up2 ahaha .

U nas jedna ma 14lat i ma dziecko 7-miesięczne :P

Temat do zamknięcia bo inni mówią że to trolling i z tego leją ... ! tak samo źle w głowie ...

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

To ma fachowe naukowe określenie łacińskie wymyślone przeze mnie, otóż obecnie jesteśmy ludźmi rozumnymi, czyli łac. Homo Sapiens,

natomiast od Homo Sapiens, wywodzą się różnorodne gatunki, typu Homo Debilus, Homo Patologicus, Homo Narcoticus, Homo Alcoholicus itp.

Po długotrwałej analizie i wielu doświadczeniach możemy jednoznacznie stwierdzić że powyżej wymienione gatunki,

mogą się łączyć, czyli ktoś może być Homo Patologicus oraz Homo Alcoholicus wówczas osoba taka jest nazywana Homo Alcoholicus et Patologicus.

Osoby Homo Variato et Debilum Perfectum z jakimi mamy do czynienia w temacie, są wysoce uzależnione od robienia niezwykle niestosownych rzeczy,

są po prostu nadpobudliwo-debilne. Sranie w krzakach i picie denaturatu to jedna z cech, po których można takie zwierze rozpoznać.

Zazwyczaj po wielokrotnej całodniowej libacji alkoholowej i obecności wśród Homo Alcoholicus ów osoby mówią że mają kaca, ustawiają na Facebooku statusy,

typu "porwał mnie melanż", "ale było zajebiście na melanżu", chcąc się po prostu pochwalić w celu uzyskania pewnej ilości fanów.

Tego typu osoby pragną zwrócić na siebie uwagę, w celu pozyskania przyjaciół, lub zarażenia chorobą VDP (Variato et Debilum Perfectum) następnego osobnika Homo Sapiens,

w celu pozbawienia go przyjaciół i uzależnienia od typowych dla Homo Variato et Debilum Perfectum zachowań.

Nosiciele takiej oto choroby, zazwyczaj jak już wspominałem chwalą się jak to "Poniósł ich melanż", chodzą wiecznie upojone napojem zwanym "wódka" lub innym napojem zawierającym alkohol np. Picolo

choroba ta jest bardzo zaraźliwa, ale to zależy też od psychiki zakażonej osoby.

Otóż zarazić się można poprzez kontakt wzrokowy, dotyk, mowę, jakikolwiek kontakt z nosicielem, dlatego też należy ignorować, olewać i wypierdolić nosicieli by nie siali zarazy.

Jeżeli osoba o słabej psychice zostanie omotana wówczas ona sama bez pomocy osób trzecich nie będzie w stanie wyleczyć się z ów zakażenia i popadnie w Variato et Debilum Perfectum na dobrem

natomiast osoby o mocnej i twardej psychice postawią na swoim i Variato et Debilum Perfectum będzie po nich dosłownie spływać. Wirus nie będzie wstanie omotać mózgu, w rezultacie osoba potencjalnie zakażona,

pozostanie zdrowa.

Opublikowano

To chyba żyjesz w skrajnej biedzie i syfie zbierając na chleb z ulotek i obracasz się w tym samym środowisku. Ani ja, ani moi znajomi, nikt kogo znam nie spotkał się z czymś takim.

Jeśli ktoś zostawia książki na parapecie i idzie na lekcje to jest debilem, a nie ofiarą złodzieja. Face it.

Trolling is a art.

Opublikowano

Witamy w XXI wieku :) Tu jeśli nie pijesz , nie palisz , nie chodzisz w markowych ciuchach to jesteś zerem ... Ja osobiście ubieram się w sklepach typu H&M , Cropp , House itp ... Lecz nie uważam za uwłaczające to że ktoś ubiera się na bazarze czy w secound hand'ach ... I co z tego ? To że ma mniej pieniędzy nie oznacza że jest gorszy , liczy się charakter . Mam w szkole ,,Hipsterów" którzy cały czas wyzywają od plebsówsoby które nie stac na drogie ubrania co według mnie jest żałosne ;) Szczerze mówiąc przychodząc do gimnazjum spróbowałem palić , pić i powiem tak papierosy paliłem około pół roku i nie uważam że to jest fajne wręcz przeciwnie jest to okropne , wydaje się na to masę kasy (Moi rodzice dziennie palą dwie paczki papierosów , przeliczmy L&M czerwone kosztują 11.60 , zielone 12.60 policzmy . 2 paczki L&M zielonych dziennie to 25.20 * 365 dni to aż 9198 zł !. 2 paczki L&M czerwonych dziennie to 23.20 * 365 dni to 8468 zł ! Sumując wydają oni rocznie na papierosy 17.666 zł , za taka kase można kupić samochód lub pojechać na zajebiste wakacje na Ibizę ), traci się zdrowie . Po co ? Smakuje smołą , śmierdzi ( NIE PRÓBUJCIE ). Co do alkoholu nie mam nic przeciwko jeśli zachowamy umiar , sam lubię czasem wypić piwo , dwa , ewentualnie cztery lub okazyjnie wódkę ale z umiarem ! :) Pozdrawiam

2e4ezhz.png

Opublikowano

Książki położyłem bo pani potrzebowała pomocy niosła ciężkie rzeczy to pomogłem nagle nie ma książki i wildarrr sam żyjesz w biedzie ;) nie chce się chwalić ale prowokujesz mój ojciec ma firmę i ty raczej nie masz pieniędzy . zapraszam Wieliczka !

@UP :

Też się ubieram w Nike , Puma , House , New Yorker itd !

Mój tata pali dziennie 2 paczki Spike ;) to jest coś jedna koło 15zł !

Do zamknięcia proszę o nie komentowanie już tego !

1370621278-U708240.png

By me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...