Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Historia] Młodzież , Dorośli ? Można ich tak nazywać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W mojej szkole dzieją się źle rzeczy ;) niestety szkoła nic z tym nie zrobi każdy wie kto to robi i po co ...

Od początku roku w mojej szkole ktoś zaczął kraść książki , wystarczyło ,że zostawiłeś ją na parapecie żeby wyjść do toalety a książki już nie było ... Moja koleżanka zna tą drugą co kradła dostała taki paragon z księgarni ,że aż zarobiła 1000zł+ . Na co wydaje te pieniądze ? Z tego co wiem to na :

-narkotyki

-fajki

-alkohol

-kolczyki w miejscach intymnych ...

Dziewczyna i jej koleżanki udają dorośle , codziennie obchodzą tak zwane ,,imieniny'' z kacem wychodzą z krzaków, ,,obsrane całe'' ... a na drugi dzień w szkole mówi :

- ,,No jakiego miałam kaca ! '' nie wiem czym się cieszyć

Dziewczyna ma 15 lat , a jak wypije na pusty żołądek ? kto ją będzie szukać ? Wszyscy uciekną ...

Czy takie osoby można nazwać młodzieżą ? a co dopiero dorosłymi ?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiesz ukradli mi nawet 2x książki do dodatkowego angielskiego która jedna kosztowała mnie 60 zł . ;//

Ciężko . !

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Trudne pytanie, w swoich oczach może być dorosłym, w innych - ani młodzieżą, ani dorosłym. Ale kto by się przejmował..lepiej nie mieszać się w cudze sprawy.

Pewnie Tobie jakąś książkę zakosiła skoro napisałeś ten temat? xD @@@Ah, napisałeś to wyżej okey

Opublikowano

@up

Wiesz ona już nią jest 23:00 a ona pod sklepem a w koło niej 20 dzikich pijaków ... !

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

@up

Wiesz ona już nią jest 23:00 a ona pod sklepem a w koło niej 20 dzikich pijaków ... !

Za parędziesiąt lat spojrzy w przeszłość i sama będzie tego żałować.

Game Over

Opublikowano

w kazdej szkole są, a przynajmniej powinny byc kamery wiec idziesz do dyrekcji i mowisz ze ktos ci ksiazke zajebał.

Opublikowano

Niestety na tym swiecie sa tez idioci. Po prostu nie zwracaj na to uwagi pilnuj te swoje ksiazki bo te niby dorosle gowniary sie obudza za kilkanascie lat i tego pozaluja

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Heh, dziwisz sie? Tak dziala Swiat! Idzie do przodu! Ta mlodziez tak szybko dorasta :) Najchetniej wzialbym siekiere i poszedl zajebal zeby sie nie moglo rozmnazac <3

61093c6efb.png

Opublikowano

Ręce opadają jak się słyszy o dzisiejszej młodzieży... szokiem jest to, co wyprawia się niekiedy w podstawówkach, a gimnazjum to już wylęgarnia bandytów i prostytutek. No niestety taka jest prawda. Albo rodzice mają gdzieś, albo wychować dobrze nie umieją. Bo teraz już nikgo nie dziwi 14 czy 15 latka w ciąży. Jak dla mnie to jest ŻENADA i jeżeli od dziewczyny wali w szkole alkoholem to iść do dyrektora, a on na policje z tym powinien pójść. Dowalą jej do odpracowania za karę godziny to może się czegoś gówniara nauczy.

Opublikowano

Kto nie zna umiaru, ten trafia do MONARU...

Gówniażeria, która prawdopodobnie nawet nie wie jaki wpływ na człowieka ma chociażby ten głupi alkohol...

Nie sądzę żeby jej rodzina była "normalna" więc tam nie ma co się zgłaszać, ale może warto podbić do opieki społecznej? Może się zainteresują, chociaż szmaty mają i tak życie już zjebane.

Opublikowano

trudne sprawy gimnazjum :]

jejku, jak Ci zajebali książke mogłeś zgłosić na dyrekcje, jeżeli wiesz kto to zrobił to ja bym od razu na policje poszedł.

a to co ona robi to jej sprawa, jak sie nie szanuje i taka chce być to trudno :>

graphic.png

Opublikowano

To jest uzależnienie i po części szpan, bo jednak młodzi ludzie uważają, że jak wypiją sobie to pokażą się z tej starszej strony. Na Twoim miejscu powiedziałbym komuś starszemu o tej sytuacji, aby przyglądnął się tej dziewczynie. Nie chodzi o to, że będziesz frajerem czy kimś takim, ale że jej pomożesz. Za kilka lat ona sama Ci podziękuje.

kochamplastik.png
Opublikowano

Ja bym poszedł z nimi wypił co nieco wyruchał i skorzystał na ukradzionych pieniądzach co nieco wkońcu miałeś swój wkład (Książka)

Polska.Ktoś jest sprytny?Bądź sprytniejszy

Wiem że świetny pomysl nie ma za co

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Te kobiety, nie kobietami tego nie można nazwać..bo kobietą jest dziewczyna, która siebie szanuje, u nich tego nie widać. Te słit lejdis skończą z fiutem w pysku. Dzisiejsza młodzież mnie bardzo zadziwia, walą po kablach, nosach, na kwadratach koła. Nastały takie czasy, że liczy się tani lans na to, kto ile wypił, kto ile zajebał po nosie, kto kogo ile razy puknął. Hie, jestem ciekaw co będzie za kilka lat.

" Wciąż szukam miejsca zwanego Arkadią.. "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...