Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzadkie picki - super OP'y

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez nie lubie gdy ktos wybiera te "slabsze " postacie na rankinkowych rozgrywkach. Jednak po przeczytaniu

twojego tematu postanowilem kupic Karme i zagac na midzie :) Szalu nie bylo 1 mecz przegralem bo swainowi pomagal

jungler bardzo ale 2 gra juz mi poszeda calkiem niezle tyle ze nie moglem za bardzo kilow zlapac. Ostatecznie

skonczylem z 6/6/20 jednak przy wyborze championa bylo sporo zametu w mojej druzynie. Wniosek z tego taki ze

trzeba brac kazda postac pod uwage czy to te dobre czy nie

u1lc.png
  • Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie powiem, są wyjątki, które tak na prawdę rozpierdalają, a są rzadko (albo w ogóle) pickowane. I nie należy do nich Karma. Taki Rumble rozpierdala, przed chwilą go sobie zakupiłem w promocji i dwie pierwsze gry:

34rafdv.png

Chuj, że normale, bo za pierwszym razem miałem w teamie bande feederów i ruskich, a do tego byłem 1 vs 2 na topie, w drugim przypadku poszło wyccarować gre z Udyrem. Śmieszne troche to było, nikt nie wiedział jak tego chujka skontrować, i nieświadome zagrożenia ADC sobie rushowały. Szybko dostawały wpierdol OP DMG z Q.

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...