Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaka plyta glowna i zasilacz do niej ?

arizonnek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIe bierz tego OCZ-a, na taki zestaw w zupełności wystarczy CI tani Aerocool czy też Chefitec w cenie ok 100zł. Jak będziesz planował rozbudowę, to najwyżej się wymieni, a według mnie lepiej dopłacić będzie do nowego MOBO. Będziesz mógł wtedy kupić Asus P8B75-M LX/MSI B75Ma - p45/ Gigabyte B75M-D3H/V .

Opublikowano

Dyski na interfejs SATA z tego co mi wiadomo są kompatybilne wstecz (coś tam ze zworkami trzeba było zrobić :P), każda płyta, którą Ci podałem ma SATAII. Tak, działa pod XP, nie wiem, czemu miała by nie działać ^.^, aczkolwiek instalacja XP-ka mija się z celem, aktualnie znajdzie tylko zastosowanie w "Wooden PC".

Opublikowano

Dobra biore tego gigabyte co podal sweet jesus , jeszcze jedno jakie mam wybrać pamięci ram czy takie bedą dobre?

http://www.ebay.co.uk/itm/Kingston-HyperX-Blu-PC-Memory-1x4GB-Generic-1600MHz-DIMM-240-pin-DDR3-CL9-New-/330825831469?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item4d06c1942d

One bedą pasować do tej gigabyte?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...