Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HELIOS [Dedyk]

Metin2-Helios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi klient leci po 1,1 mb/s ale się pytam o której start bo czytam i jedyne co wiem to że dziś w godzinach porannych

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

mi klient leci po 1,1 mb/s ale się pytam o której start bo czytam i jedyne co wiem to że dziś w godzinach porannych

o 10:00 start podobno
Opublikowano

@up GA powiedział

Zastanawiają mnie 2 rzeczy: nie ma broni na 30lvl u npc i na ss'ach nie ma żadnych ros? Tak jest na servie?

Opublikowano

@up GA powiedział

Zastanawiają mnie 2 rzeczy: nie ma broni na 30lvl u npc i na ss'ach nie ma żadnych ros? Tak jest na servie?

na 30 sie pewnie dostaje od kapitana

Opublikowano

Ładna Prezka , Server wygląda na to że zajefajny , ale zobaczymy czy administracja jest taka jak na Ravia.eu .

sygnaturanem3sis.png

Opublikowano

Do kosciola chodza tylko dzieci zdemoralizowane przez rodziców i którzy dostają na wszystko od rodziców

RANKING GRACZY OGOLNY

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading authorization packet', system error: 0 in /home/maniek/domains/metin2-helios.pl/public_html/31273123122/663723182137321.php on line 8

Nie można połączyć się z bazą danych.

Błąd: Lost connection to MySQL server at 'reading authorization packet', system error: 0

Strona od zielsko stawiam, że dziurawa hehe ja nie wbije serwer padnie dzisiaj max do 2 dni

1. Zielsko

141 lvl

2. Zielsko

138 lvl

3. Zielsko

135 lvl

4. Zielsko

131 lvl

5. Zielsko

125 lvl

6. Zielsko

122 lvl

7. Zielsko

121 lvl

8. Zielsko

117 lvl

9. Zielsko

113 lvl

10. Zielsko

109 lvl

Opublikowano

Czym będą się różniły epiki robione z broni 75 od tych robionych z broni 65? (Prócz tego, że pierwsze będą miały umy/śr)

Helios odpowiedz.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Czym będą się różniły epiki robione z broni 75 od tych robionych z broni 65? (Prócz tego, że pierwsze będą miały umy/śr)

Helios odpowiedz.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Jebie jakimś wałem. Niby serwer miał startować wczoraj, dzisiaj w godzinach porannych, a teraz zero informacji ze strony administracji, bleee. elo

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...