Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HELIOS [Dedyk]

Metin2-Helios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server nie jest 4fun to po pierwsze

Po drugie DROP SZTABEK JEST DUŻY

Po trzecie na serwerze nie ma bugów ,a jak ktoś coś nie widzi to polecam patchować clienta

TS serwera ts3.metin2-belenus.pl

Opublikowano

Ale zjebaliscie server, zrobie sobie wp wbije max lvl wezme zmianke skili z is zrobie bm kupie trute zrobie tam umy 20+ i bede rozkurwial wszystkich <facepalm>

Poroniony pomysl i dlatego nie zagram bo z truty tyle samo broni co z bojowego...

Opublikowano

Nie 4 fun , ale ciezki medium i wiekszy niz 99 max? Pozdro , nie polecam , exp powinien byc duzo wiekszy z takim max lvlem..

Zreszta to jaki exp objawia sie w ludziach online , malo osob ; )

Pozatym licznika tez nie macie bo pewnie 80 online i wstyd , za ciezki exp jak na medium , 5 bony w isie haha , na niektorych hardach sa u npc, pozatym , 4h i 65 lvl. pozdrowienia z wbijaniem 250. Serwer medium PVP/PVM dobry zart.

Opublikowano

up2 tak samo stwierdzam że mimo i prezentacja ładna aż zachca do gry to serwer padaka ... wbiłem 62 lvl i przesrane ;p dalej nie gram ;]

Opublikowano

Ja serwera nie polecam, kilka powodów:

-gra mało ludzi ;D

-5 bon w is tylko

-bug na yang(na modzie dobrze idzie zarobić)

-troche za wolny exp ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Serwer totalne dno yang leca jak krew z nosa ceny niedopasowane do dropu yang ,nie ma drupu z metkow 85/90 powyzej 3 poziomu dt nie przenosi nie ma dropu z krola na 3 poziomie dt.

Opublikowano

Ulepszacze jak na PL troche to zenujace jak na medium , po 2 kamienie duchowe dajcie 1 na P a nie klikac ja pojebany i tak to kosztuje grosze wg mnie szkoda tylko czasu na to.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/804505-dlhack-wait-by-lou-na-helios/

Zapraszam chętnych ;p jak ktoś chce pograć na Wait ;p

Opublikowano

Więc tak :

Drop sztabek niby ulepszony, widać to tylko w małym stopniu...

Exp beznadziejny, niby tak samo jak sztabki poprawiony, ale tylko troche, jak na serwer medium nadal za niski

Skile... Nie rozumiem po co tęczowy kamień robi go na G, skoro fasolki i kamienie duchowe są po 1k ? Zrobienie skila na P to tylko kwestia czasu i zwykłe pierdolenie sie, już lepiej było wprowadzić od razu skile P

Serwer medium, a 5 bon w is - bzdura totalna...

Materiały - przykład z dupy - na ebo +5 potrzeba kawałek klejnotu, expiłem w m2 jakieś 10 minut, ani jeden mi nie wyleciał...

W ogóle nie ma zróżnicowania - nie rozumiem jak serwer na którym mamy praktycznie za darmo skile P, potrzeba materiały... <--- Takich przykładów moge podać jeszcze z 5-10...

Kamieniologia - pokazuje, że dostajemy 1% na potwory, nagle po zrobieniu rlg i spojrzeniu w tabele bonusów dostaliśmy 3-4% itp >.<

Serwer official wystartował o 11 - 11.05... Do teraz ktoś wbił DOPIERO 70 lvl ! - To wyraźnie pokazuje jaki jest exp na serwerze... Już nie mówiąc ile będziemy wbijać z 190 - 191, albo 245 - 246 itp =.=

Niestety, ale nie polecam

Opublikowano

serwer godny uwagi ! Polecam,malo bugow,fajna administracja,milo sie gra.

serwer godny uwagi ! Polecam,malo bugow,fajna administracja,milo sie gra.

Opublikowano

8 godzin po starcie 70 lvl. Pozdawiam fajny medium. To jest chyba najciezszy hard jakiego widzialem. I malo ludzi online gratuluje straconych miesiecy pracy.

Opublikowano

8 godzin po starcie 70 lvl. Pozdawiam fajny medium. To jest chyba najciezszy hard jakiego widzialem. I malo ludzi online gratuluje straconych miesiecy pracy.

Dokładnie, szkoda serwera może być tylko administracji, na stronie głównej jest napisane '' Witamy, po pół rocznych staraniach i wielu problemach '' - zmarnowaliście sobie tylko te pół roku ( jeśli to prawda )

Opublikowano

Jest godzina 00:30, konserwacja miała się odbywać po godzinie 23. Teraz nie idzie się zalogować, choć serwery są włączone, rejestracja padnięta jak cała baza. Ludzie odstraszają od serwera samymi komentarzami, natomiast prezentacja pozytywnie zaskakuje. Zobaczymy jak będzie się grało.

" Wciąż szukam miejsca zwanego Arkadią.. "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...