Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HELIOS [Dedyk]

Metin2-Helios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak byscie troche na Serverze posiedzieli to byście wiedzieli że po 23 dzisiaj będzie konservacja która poprawi pare rzeczy na serverze.

Ulepszacze będa tylko na Epiki.

Server Wystartował 27.12.2012 o godz 12 i warto grać bo jest naprawde fajny ja gram i jest spoko,wy odrazu obrażacie a nawet nie graliscie zapewne bo zobaczyliście durne komentarze i odrazu out. zagrajcie zobaczcie wtedy oceniajcie. Na servie jeszcze nawet nie maja stalek i broni 75 bo dopiero co zaczyna sie gra tutaj dlatego zapraszam jak najwiecej osob żeby była miła atmosfera.

Za malo online , i exp zbyt monotonny , pozatym 10h 80 lvl to nie medium ; )

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za malo online , i exp zbyt monotonny , pozatym 10h 80 lvl to nie medium ; )

10h 80lv bo ulepszacze na eq byly ale teraz ma nie być i bedzie ok.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

LOL

10h 80lv bo ulepszacze na eq byly ale teraz ma nie być i bedzie ok.

Co z tego ? Itak malo ludzie online i slaby exp.

Opublikowano

Dostalem informacje od [sA]Katsumi

Przekonajcie sie sami :

off.jpg

4uc581.jpg

Opublikowano

Pół roku pracowali nad serwerem po to by go odpalić na kilka godzin, a następnie wkurwić ludzi i go wyłączyć na stałe.

Nie mam pytań.

" Wciąż szukam miejsca zwanego Arkadią.. "

Opublikowano

Jak byscie troche na Serverze posiedzieli to byście wiedzieli że po 23 dzisiaj będzie konservacja która poprawi pare rzeczy na serverze.

Ulepszacze będa tylko na Epiki.

Server Wystartował 27.12.2012 o godz 12 i warto grać bo jest naprawde fajny ja gram i jest spoko,wy odrazu obrażacie a nawet nie graliscie zapewne bo zobaczyliście durne komentarze i odrazu out. zagrajcie zobaczcie wtedy oceniajcie. Na servie jeszcze nawet nie maja stalek i broni 75 bo dopiero co zaczyna sie gra tutaj dlatego zapraszam jak najwiecej osob żeby była miła atmosfera.

Każdy komentarz zawiera dużo prawdy. To dobrze że chcecie naprawić sporo rzeczy ale o tym się myśli przed startem. Teraz zrobiliście taki serwer gdzie garstka ludzi chce na nim grać i do tego podobno jest yang bug...jeśli to prawda to ja nie mam pytań. Mogliście dopracować serwer a potem go wypuszczać, bo teraz macie tylko zepsutą opinię. Ktoś wejdzie, zobaczy jak to jest i odejdzie. Po jakimś czasie nawet jak będziecie zapewniać że nie ma już bugów to i tak ludzie nie uwierzą bo było już mase serwerów gdzie obiecywali gwiazdkę z nieba a wyszła kupa.

58815786.jpg

Opublikowano

z wiadomych mi informacji server mial luke na stronie i przez nia pewna osoba usunela im baze troche dla mnie to dziwne ze nie maja backupow ale coz tyle ponoc miesiecy pracy nad serverem a jednak cos przeoczyli czyli wychodzi na to ze ich tzw praca nadaje sie jedynie do kosza zalowac moge tylko czasu poswieconego na ten server bo sie rozczarowalem mimo to gralo sie bardzo dobrze i powoli zaczalem osiagac to co chcialem mowi sie trudno i zyje sie dalej pozostalo czekac na inny fajny privek ktory zapewne niedlugo ruszy pozdrawiam BedeBralWas/BedeBralCie

xbjr.png

Opublikowano

Zagram, fajnie sie zapowiada, ale zaraz i tak po starcie ddosy poleca, zabezpieczcie sie dobrze !!!

Opublikowano

Server off rozje... im baze. Server jezeli ponownie wystartuje to od nowa ja spadam 3majcie sie.

Jezeli ten sam server ma juz startowac od nowa 4 raz to nie polecam czegos takigo.

Opublikowano

Zagram, fajnie sie zapowiada, ale zaraz i tak po starcie ddosy poleca, zabezpieczcie sie dobrze !!!

posty idioto sobie nabijasz czy jestes na tyle glupi ze czytac nie potrafisz czy chuj wie co z Toba jest nie tak

xbjr.png

Opublikowano

To ze strona off moze soznczac ze cos robia a ze nikogo z teamu nie ma na TS to tez nie koniec swiata ludzie chodza do pracy maja rodziny i na to tez poswiecaja czas a nie ciagle siedza przy kompie by takiemy idiocie co pisal wyzej post server wlaczyc. Poczekaj troche nie od razu rzym zbudowano.

Opublikowano

Fajny serwer , dobrze się gra .Wbiłem już 67 lvl Wojem i buffką 54 . Jakby co Nick : Xilent ; ) Shinshoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...