Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KillIsland[3xWiekszyEXP][Wojny Gildi][Masa PLugnow][MCMMO]

Belvinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszedłem, popatrzyłem, załamałem się...

Budowle stoją na poziomie archaicznym, ogólny styl - praktycznie nie da się go wykryć.

W jednym miejscu ogromne bryły z bricków, a w drugim kącie bryły ze stone'a, a ścieżki z... gravelu.

Koło spawnu (1 kratek, tak dokładnie) znajduję się podłoga z redstone'a, na której jest tablica z wełny, która przedstawia... informacje?

Jeszcze kilka ozdóbek, fontanna, ogólnie - obrzydliwość.

Architekci servera chyba kompletnie nie mają wyczucia stylu ani organizacji. Tu modern, tu średniowiecze, tu nether brick....

Dziękuje bardzo.

Pluginy jak na RolePlay są fatalnie dobrane, praktycznie - godne kiepskiego surivalu lub freebuilda.

Odradzam kompletnie.

[NEGATYWNA]

Opublikowano

selex to nie nasz serwer..................... pomyliles chyba... sie do serwerow nasz to killisland nie jakis fb i nic z tego co powiedziles nie jest prawda/

Opublikowano

Bardzo słaby serwer. Admin o nicku " Tezee " jest w glidi z normalnymi graczami enchantuje im eq . a gdy zabije się jakigoś gracza z jego gildi to zabiera zdobyte przez siebie " i twoich pomocników " (w moim przypadku ) EQ. Większość osób gra z nodusem a on nic nie robi .

Serwer do " DUPY "

Opublikowano

Słaby serwer i pytanie co on ma związanego z wyspą. Nosi on nazwę KillIsland Kill - Zabójstwo , Island - Wyspa. Tworząc tą nazwę osoba się sugerowała i nie ma pojęcia o angielskim

1374255942-U202687.png

Can bite my shiny metal ass!

Opublikowano

Chodzi ogolnie ze Wyspa Zabójstw mimo tego że jest ich wiele ale nazwa spodobałą mi się i poprostu stworzyłem nazwa nie musi być zodwierciedleniem serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...