Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usuwanie postów.

†

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Czy poprawnie jest jak ktoś usuwa Kidmoderator'om posty, które wykraczają po za regulamin? Np. powielenie odpowiedzi?

Opublikowano

Za powielanie odpowiedzi nie powinno być usuwania/ukrywania posta.

W ogóle to nie można usuwać postów, tylko ukrywać jak coś.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Za powielanie odpowiedzi nie powinno być usuwania/ukrywania posta.

W ogóle to nie można usuwać postów, tylko ukrywać jak coś.

Dokładnie, sam widziałem wiele takich sytuacji w dziale metin2 np. gdzie kidmoderatorzy podbijali po prostu posty innych użytkowników... i te posty znikały. :)

Bywalec
Opublikowano

Właśnie, w Metinie poznikały mi powielone odpowiedzi Kidmoderator'a AsNaeabem:*, które oczywiście zaraportowałam.

Opublikowano

Właśnie w Metinie poznikały mi powielone odpowiedzi Kidmoderator'a AsNaeabem:*, które oczywiście zaraportowałam.

U mnie się to pojawiło u kidmoderatora tego na C, nie pamietam nicku... ;) Później da się takiemu moderatora co nic o metinie nie wie i gówno z tego wyjdzie :]

Opublikowano

Właśnie, w Metinie poznikały mi powielone odpowiedzi Kidmoderator'a AsNaeabem:*, które oczywiście zaraportowałam.

Wyobraź sobie, że mamy prawo do prośby o usunięcie posta jeżeli nie widzimy poprzedniego o tej samej treści :). Wysłałem raport, żeby 5% nie złapać i post został usunięty..

Widzę, że ciągnie chyba Elro do działu.

10s7llx.png

By

Maxio!

Bywalec
Opublikowano

To zakup okulary jeśli ich nie widzisz.

To od dzisiaj nie możecie mi dawać warnów, bo będę miała wymówkę "MAM PRAWO DO USUNIĘCIA POSTA, BO NIE WIDZIAŁAM POPRZEDNIEGO".

xD

Opublikowano

Chodziłem w okularach misiek :). Wyobraź sobie, że napisaliśmy posta w tym samym czasie :). Tak jak już napisałem wysłałem raport z prośbą o usunięcie. Zrobiłem to OD RAZU po napisaniu go i został on usunięty.

10s7llx.png

By

Maxio!

Bywalec
Opublikowano

Nie napisałeś go w tym samym czasie, chyba, że jednego posta piszesz przez 30 minut.

Jakoś jak mi się raz taka sytuacja przydarzyła, to po prostu poinformowali mnie, że będę mogła się odwoływać od ostrzeżenia, jeżeli je dostanę.

Bo usuwać/ukrywać postów nie mogą.

Opublikowano

Powszechne zjawisko, w LoLu kidmoderatorzy powinni mieć już status ostrzeżeń na dużym +, jednakże wątpię, iż ktoś się tym obchodzi.

,,Kid, mod i global to nie bogowie, ich regulaminy też obowiązują".

Opublikowano

Wyobraź sobie, że mamy prawo do prośby o usunięcie posta jeżeli nie widzimy poprzedniego o tej samej treści :). Wysłałem raport, żeby 5% nie złapać i post został usunięty..

Widzę, że ciągnie chyba Elro do działu.

To ja też prosze usuwanie postów żeby nie wyłapać 5%...

Śmieszne jest to że od kiedy pewna osoba dostała moda w metinie wprowadza nowe zasady dla swoich znajomych

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Bywalec
Opublikowano

Co mnie obchodzi jak byłeś zalogowany?

Nie powinni usuwać Ci tego posta. Co najwyżej dać ostrzeżenie bez procentów.

Arcymistrz
Opublikowano

Nie będę tutaj się z tobą kłócił zapraszam na PW z Modem, lub Globalem.

Boisz się, że nagłośni się sprawa i już % pójdą Ci w górę? :)

@Majkel

Tak, ale ja pragnę, aby wszystkich kidmoderatorów traktowano tak samo, a nie po tym aby ktoś w metin2 nie dostał %.

Sory, ale taka prawda

Opublikowano

Boisz się, że nagłośni się sprawa i już % pójdą Ci w górę? :)

Nie, to nie jest dział od skarg, ani żadnych zażaleń. Powinieneś już to wiedzieć.

@Top. Zgłoś tą sprawę do globala

394591421101183179764.jpeg
Bywalec
Opublikowano

Wolę sprawę nagłośnić, aby większość użytkowników forum się wypowiedziało.

Bywalec
Opublikowano

Ty masz tego skreślonego, czyli tak jakby go nie bierzesz pod uwagę :* + mi nie usunęli posta? xD

http://prntscr.com/n5ubi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...