Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kartą graficzną

GameOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, zmieniłem zasilacz i po chwili grania znów mi się wyłączył komp. Jutro dam paste na procek, może to coś pomoże. A macie może jakieś propozycje co jeszcze zrobić, jak pasta nie pomoże?

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

StealthXStream 2 600W 80PLUS/GW36MC jeśli wszystko dobrze przepisałem

Jak coś to już nie będe zmienial bo już taki kupiłem

Opublikowano

Ja mierze HWMonitorem więc powinno być dobrze mierzone, poprostu mi sie komp wyłącza nie wiem why.Dobra macie jeszcze jakies propozycje?Paste zmienie jutro

Opublikowano

Ale co do tego ma złe mierzenie jak tak czy tak komp sie wyłacza, w speedfanie procek osiąga 54 stopnie w spoczynku a gpu jesli dobrze widze 59 czyli prawie tak samo jak w hw

Opublikowano

Odpal gre i dotknij reka radiatora od procesora. Jak bedzie mocno parzyl to znaczy ze musisz sprawdzic czy chlodzenie jest prawidlowo zamontowane. Jesli nie, czujnik temp. na rdzeniu procesora jest uszkodzony albo sam procesor jest poprostu uszkodzony bo osiaga zbyt wysokie temp.

Opublikowano

Po ciul :f Niech pogra , jak ju wyłączy sprzęt to niech dotknie radiatora. Poparzy się = czujnik dobry, będzie ciepły = walnięty czujnik czyli proc/płyta do wymiany.

Jak mówisz że nie parzy to płyta/proc walnięte.

Opublikowano

No cóż jesli będą rozwalone to przynajmniej będzie pretekst do wymiany...Jutro wymienie paste, myślicie że to coś da?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...