Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare Gry W, Które Graliście I Których Nigdy Nie Zapomnicie...

Bania1062

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym żebyście w tym temacie pisali w jakie gry graliście lata temu, które wam najbardziej się kiedyś podobały.Chciałbym również żebyście dawali jakiś opis tej gry :)

Ja zacznę kiedyś grałem w grę "Heart of Darkness" w tę grę grałem jak miałem chyba 6-7 lat z 6,7 lat temu.Pamiętam jak grałem w nią razem z moim tatą :D

A tu opis tej gry : Heart of Darkness to gra komputerowa z roku 1998. Gracz wciela się w chłopca o imieniu Andy, któremu w trakcie zaćmienia słońca siły ciemności zabrały psa do Świata Cieni. Dzielny chłopiec rusza na ratunek przyjacielowi własnej roboty wehikułem z bronią na plazmę pod pachą. W trakcie wędrówki przyjdzie mu się zmierzyć z wieloma różnymi przeciwnikami, od pająków, robaków i Cieni aż po władcę ciemności. Jednak dzielny chłopiec nie jest sam, w walce pomagają mu dziwne latające stworzenia. Są to istoty, które oparły się władcy Ciemności i nie zmieniły się w cienie. Ponadto Andy po drodze wejdzie w posiadanie niezwykłej, życiodajnej mocy.

Czekam na wasze odpowiedzi :D

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Mounthains
Opublikowano

Diablo II

i pierwsza moja kupiona gra na kompa :

Kangurek KAO i Crock

Opublikowano

Quake na Play Station 1 xD.

i oczywiście mario na pegazusie <3

Opublikowano

Ja też miałem na PlayStation 1 tę grę "Heart of darkness" i w Gta II też grałem :)

@Up: Haha nie dawno sobie zainstalowałem Liero (też kiedyś grałem tylko że na kompie xD)

Btw: M@niek wstawił mi 10% za spam (odrazu po otrzymaniu tych 10% napisałem mu na pw żeby przesłał mi link z tematem gdzie "spamowałem", a on nic nie odpowiada co z tym zrobić ??]

Wormsy, na konsolke PS1 to Harvest Moon, Tekken 3 a na kompa pierwsza gra taka naprawde gra a nie jakiś szit to Tzar Cięzar Korony z Komputer Świat Gry :D No i jeszcze Bomberman jak miałem 5 lat xD

Również grałem w Wormsy i "Tzar Cięzar Korony" na kompie

I jak zobaczyłem tego Crocka to też okazało się że w niego grałem :D

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

Wormsy, na konsolke PS1 to Harvest Moon, Tekken 3 a na kompa pierwsza gra taka naprawde gra a nie jakiś szit to Tzar Cięzar Korony z Komputer Świat Gry :D No i jeszcze Bomberman jak miałem 5 lat xD

Opublikowano

"Stickman" gra flash heh bardzo mi się podobała miałem chyba 8-10 lat xP

userbarwb.png
Opublikowano

Heroes 2 podajże :P

@PS: Nie było już takiego tematu ? :P

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Worms Armaggedon, Duke Nukem, Kangurek Kao, Frogger, GTA II.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Fallout 1, Fallout 2. The Settlers 3, Heroes of Might & Magic 2 i 3, Crock, gra o takim smoku fioletowym, to było dziecko smok, gra wypasiona, Clash i to tyle.

@edit: Harvest Moon o tak pamiętam to był pierwszy zjadacz czasu ;]

Na ps1 się grało, znakomita gra.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Na pewno zapamiętam parę gier z PSX'a. Niektóre to kultowe dla mnie tytuły -_-

Tenchu 2

Medievil

C&C Red Alert

Oddworld seria

Resident Evil

...

sigmpc.png

angry.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...