Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Funkcja w Szepcie

TEKEN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak? to znajdz mi na elitepvp te 2 rzeczy co na ss dalem daj link chetnie zobacze twoje 6 krolestw to tylko dif + troche edycji w cliencie i to na mpc bylo jak to zrobic ;)

z xenoxa tego nie mam :) tego Channel changera tez tam maja go ale akurat na xenoxie nigdy nie gralem a tak sie sklada ze te pisanie na zloto sam robilem :) tego nie znajdziesz na elitepvp a jak znajdziesz to mi daj linka na szept ( smieszny jestes )

Zamykam ten temat :)

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widziałem to 2-3 miesiące temu na inforge bodajże...

No ale że dałeś wytłumaczenie itd..

Chodź to banalne , lajk za samą chęć do pracy.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

A mi sie tam podoba, wazne ze cos nowego jest a nie ciagle to samo by bylo pisane,

Jak tak dalej pojdzie to do wakacji 2013r. zabraknie osob dodajacych ciekawe tuty

athlonsygnaturka.png

Opublikowano

Nie wiem czemu ale gdy chce dodac do znajomych osobe offline to po kliknieciu w obrazek, obrazek znika na na czacie (na dole) pisze ze NICK jest nie dostepny a powinno byc chyba ze pisze w szepcie oraz obrazek nie znika po kliknieciu jak nie dodal do znajomych ?

athlonsygnaturka.png

Opublikowano

Nie rozumiem, po co wstawiać coś z epvp? Dla poczucia 'jestem fajny, mam dużo tutków'?

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Japierdole. Ty jesteś jakimś szpiegiem? Łazisz po tematach i dajesz źródła. Weź wypierdalaj. Nie każdemu się chcę łazić po jakimś epvp....

Ale o co ci chodzi? Przeciez w temacie jest podane zrodlo do oryginalnego poradnika z epvp wiec po co ta spina?

Opublikowano

Ale o co ci chodzi? Przeciez w temacie jest podane zrodlo do oryginalnego poradnika z epvp wiec po co ta spina?

Chodzi oto że śmieć Xenore łazi po tutach i pisze al źródła jakby był tu jakimś wodzem. Co za niedojebane dziecko.

Opublikowano

Chodzi oto że śmieć Xenore łazi po tutach i pisze al źródła jakby był tu jakimś wodzem. Co za niedojebane dziecko.

To chyba jego probl co?

PS. Multi tego pajaca TEKENA?

Opublikowano

To chyba jego probl co?

PS. Multi tego pajaca TEKENA?

Z Toba naprawde jest cos nie tak, przeczytaj dokladnie posty uzytkownika = ujmorka w ktorych pisze "Ja pierdole Ty jestes jakims szpiegiem..." zanim sie wypowiesz przeczytaj 5 razy bo najwidoczniej kuleje u CB czytanie ze zrozumieniem. Wytlumacze Ci to koles o nicku ujmorka ma jakies sapy do uzytkownika Xenore,ze ten chodzi po tematach i wstawia zrodla.

A pajaca sb szukaj w rodzinie lub wsrod kolegow "Endymionka" :D

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Z Toba naprawde jest cos nie tak, przeczytaj dokladnie posty uzytkownika = ujmorka w ktorych pisze "Ja pierdole Ty jestes jakims szpiegiem..." zanim sie wypowiesz przeczytaj 5 razy bo najwidoczniej kuleje u CB czytanie ze zrozumieniem. Wytlumacze Ci to koles o nicku ujmorka ma jakies sapy do uzytkownika Xenore,ze ten chodzi po tematach i wstawia zrodla.

A pajaca sb szukaj w rodzinie lub wsrod kolegow "Endymionka" :D

przeciez juz znalazłem jednego tekena wiec po co mi drugi co?

Opublikowano

Swietna robota Masz Like Mi działa :)

05527850927414886030.png

To mój świat zabawy !

Opublikowano

No w końcu coś konkretnego :D

Na pewno przydatne na serwer :D

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

• 2 miesiące temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...