Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Funkcja w Szepcie

TEKEN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odezwał się 1 z 2 2 geniusze endymion i Court mi sie przydalo to wazne ze dziala leci lajk

Po pierwsze, Cort. Po drugie nie jestem żadnym geniuszem, Mosiek raczej też nie.

Owszem mam mentora za duza pomoc w dziale,zazdroscisz? trza bylo brac udzial w konkursie moze bys wygral a nie teraz placzesz.

Ps:Slowa Marselo : Nie zwracaj uwagi na takich ludzi

Endymion idz pilnowac swojego pobugowanego serwa WorldMetin czy jakos tak ;> bo zaraz znowu zrobisz cofke ,reset kont bo wynajdziesz buga na yangi czy expa hah <3

Przypominam Ci ze masz 2000+ postow w ktorych sie wyglupiales ;) wiec nie pouczaj bo sam lepszy nie jestes

Nie żeby coś, ale Jego serwery przynajmniej stoją. Mi nie zależy na prestiżu na MPC, i tak władza się ostro pojebała B)

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Arene walk mam synu nawet taka jak na balmorze wykorzystujaca funkcje w game_2089 ktora zdejmuje bufa po przeteleportowaniu tak jak na balmorze odapasz aure , dostajesz bufa a po kliknieciu w arene walk zabiera ci bufa i aure inne skile tak samo i masz wybor potworkow ttak jak na balmorze ;) zdziwisz sie co ja potrafie i co mam u siebie tylko nic swojego nie daje bo sie nie oplaca

to ze zmiana bonusów? moze ty to zrobiles? jak to juz z 2 miechy na elitepvp jest , zrobiles system energii ( haha ) tez z elitepvp przeedytowany ty nic nie potrafisz tylko questy robic i takie jest moje zdanie

Cort , stoja bo ludzie teraz na kazdy serwer wejda zdziwisz sie ile osob wydaje na iso na nowo powstalym serwerze przykladowo stawiasz serwer i w pare dni ci sie zwraca z iso kaska jak dobrze masz zrobiony i wyedytowany

Po to krzywego wziales do teamu bo on cos potrafi chociaz i z nim miales bugi expa,bugi na yangi...

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

i ty czlowieku dostales Black Membera za nic? zabawne odkad pamietam kazdy twoj post byl typu "haha" "trololo" Ja podczas rozmowy z krzywym zgaslem tak? zabawna dziewczynko jestes ;> Mowisz mi o druzynach? ze mna mogra grac jedynie osoby ktore cos potrafia takie jak Terenzo a nie taki Amator jak Ty czy krzywy ktory dodaje jakies gowno na mpc a potem zamyka temat jak taki lalus.

2252770056.png

Opublikowano

Rzeczywiście, spolszczenie source z forum to duży wyczyn.

ePc0b.jpg

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Rekrut
Opublikowano

i ty czlowieku dostales Black Membera za nic? zabawne odkad pamietam kazdy twoj post byl typu "haha" "trololo" Ja podczas rozmowy z krzywym zgaslem tak? zabawna dziewczynko jestes ;> Mowisz mi o druzynach? ze mna mogra grac jedynie osoby ktore cos potrafia takie jak Terenzo a nie taki Amator jak Ty czy krzywy ktory dodaje jakies gowno na mpc a potem zamyka temat jak taki lalus.

A co zrobiłeś? Nagle powiedziałem na ts swoje zdanie, a ty już z przeprosinami do mnie. Rano otrzymuje pw z przeprosinami i co? Taki twardziel na forumku i szpan, że ma 21 lat. Ja na swój wiek potrafie się zachować.

banned

Opublikowano

Skonczyles plakac? to wyjdz i podetrzyj nosek. Mentora wygralem za konkurs jako 1 pomagalem najwiecej w dziale a Ty zes dostal range za nic,za ladne oczy. ;) I nie bulwersuj sie tak bo zmarszczek dostaniesz. Owszem przepraszalem Krzywego bo nie naleze do ludzi ktorzy sie zabijaja o byle gowno ;>

Nie pasuje Ci ze z epvp? to omijaj temat szerokim lukiem a nie wchodzisz w kazdy temat napiszesz "hahah,trololo" wstawisz screena jakiejs twarzy i masz te 3000+ postow.

Ps: Krzywy_ dalem Raporcik ;) poleci banik za multikonto,zegnam.

2252770056.png

Opublikowano

Troche racji masz TEKEN bo endymion to kurwa pierdolony noob za nic range dostal a to z tym trololo to prawda pisze posty beznadziejne i ma dlatego tyle postow

Endymion ty kurwo bez mozgu twoj iloraz inteligencji wynosi -1000

szczerze? wisi mi warn -5% wygarnalem ci kurwo jebana i mozesz mi na dzyndzla naskoczyc

Rekrut
Opublikowano

Skonczyles plakac? to wyjdz i podetrzyj nosek. Mentora wygralem za konkurs jako 1 pomagalem najwiecej w dziale a Ty zes dostal range za nic,za ladne oczy. ;) I nie bulwersuj sie tak bo zmarszczek dostaniesz. Owszem przepraszalem Krzywego bo nie naleze do ludzi ktorzy sie zabijaja o byle gowno ;>

Nie pasuje Ci ze z epvp? to omijaj temat szerokim lukiem a nie wchodzisz w kazdy temat napiszesz "hahah,trololo" wstawisz screena jakiejs twarzy i masz te 3000+ postow.

Ps: Krzywy_ dalem Raporcik ;) poleci banik za multikonto,zegnam.

Super. To dobrze czy źle?

banned

Opublikowano

down.

uargumentuj bo hejtować tak od sobie że jesteś kurwą itd. to każdy potrafi. Chuj cie obchodzi za co dostałem tą rangę. Makin wie, jeżeli też chcesz pisz do niego. sorry, ja to nie ty nie nabijam się na kutasy więc możesz pomarzyć.

Owszem obchodzi bo za plecami innych uzytkownikow dostajesz rangi ;)

Ja jak dostalem Mentora zostalem wypisany w odzielnym dziale kozaczku. <3

2252770056.png

Opublikowano

Endymion dawaj szczylu na ts masz ledwo 15 lat a skaczesz jak gowno w przereblu jak taki kozak jestes pogadasz ze mna ? ja mam bynajmniej szczylu 19 lat a ty do mnie to smark dawaj kozaku na ts-a rozkurwie ci ten krzywy ryj

Opublikowano

Gdzie jest szczeniaku wypisane ze zes wygral jaki kolwiek konkurs ? ostatni jaki byl byl o wydarzeniach zwiazanych z kontem i wygraly go osoby :

Nagrody zostana rozdane w ciagu 24 godzin ;)

Wyroznienia:

SPAT

Binnion

Baksiu

-Krystian-

Marcusny

nn49261111

harnasiek

Zavetti

Dash

Bambos

TheJeron78

hrabia14

nexores2

Manderigon_Back

K4P3C

Widzisz gdzies tu swoj nick? bo ja nie ;)<3 dostales range po kryjomu tak jak Aureline ktora dostala 2 rangi 1 ktora organizowal Kierzak na swoim profilu a 2 za ladne oczy

2252770056.png

Rekrut
Opublikowano

Endymion dawaj szczylu na ts masz ledwo 15 lat a skaczesz jak gowno w przereblu jak taki kozak jestes pogadasz ze mna ? ja mam bynajmniej szczylu 19 lat a ty do mnie to smark dawaj kozaku na ts-a rozkurwie ci ten krzywy ryj

a voice changer sciagniety?

banned

Opublikowano

Spoko, ts mpcforum, bo spinać się postami to może każdy lamus.

Btw, bynajmniej to zaprzeczenie, nie wiem kto Cię tam polskiego uczy.

ePc0b.jpg

;)

Opublikowano

endymion kurwo jebana wlazisz na ts? nie potrzebuje voice czegos tam dawaj na ts ty z tym 2 kozaczkiem pogadamy synki

na ts-a mpc forum nie wlaze na pw wyslij jakies ip byle nie mpc forum ;) nie badz taki kozak chce z nimi 2 pogadac

@up nie pyskuj nie rozmawiam z toba

Opublikowano

Ja pierdole -.- To jest mentor? Metin2world atakuje deco (też mógłbym o nim co nieco napisać) i endy stara/starał się przynajmniej jakoś to ratować i chwała mu za to. Mółbym jeszcze wiele napisać.. ale szkoda klawiatury.

Troche racji masz TEKEN bo endymion to kurwa pierdolony noob za nic range dostal a to z tym trololo to prawda pisze posty beznadziejne i ma dlatego tyle postow

Endymion ty kurwo bez mozgu twoj iloraz inteligencji wynosi -1000

szczerze? wisi mi warn -5% wygarnalem ci kurwo jebana i mozesz mi na dzyndzla naskoczyc

Nigdy cię tu nie było, nie masz co pisać. Widać po tym co piszesz że jest o wiele bardziej ogarnięty od ciebie, a w te twoje 19, wątpię.

sygnatura2.png

Opublikowano

endymion kurwo jebana wlazisz na ts? nie potrzebuje voice czegos tam dawaj na ts ty z tym 2 kozaczkiem pogadamy synki

na ts-a mpc forum nie wlaze na pw wyslij jakies ip byle nie mpc forum ;) nie badz taki kozak chce z nimi 2 pogadac

@up nie pyskuj nie rozmawiam z toba

Żaden noname nie będzie mi rozkazywał.

ePc0b.jpg

;)

Opublikowano

Wez quentios 15 latku nie spinaj sie i ty endymion 2 15 latku zapraszam na ts zobaczymy ile kto ma lat moge ci synek wyslac skan dowodu+ prawo jazdy a ty endymion wielki postmaker jestes a te twoje pliki serwerowe pobugowane w chuj znasz sie jak swinia na gwiazdach dobranoc jak cos piszcie pw pogadamy na ts-ie tutaj nie spamujcie bo to jest temat odnosnie szeptu a nie pyskowanie

Ty mi mozesz wyslac skan legitymacji z podstawowki :D

Opublikowano

Wez quentios 15 latku nie spinaj sie i ty endymion 2 15 latku zapraszam na ts zobaczymy ile kto ma lat moge ci synek wyslac skan dowodu+ prawo jazdy a ty endymion wielki postmaker jestes a te twoje pliki serwerowe pobugowane w chuj znasz sie jak swinia na gwiazdach dobranoc jak cos piszcie pw pogadamy na ts-ie tutaj nie spamujcie bo to jest temat odnosnie szeptu a nie pyskowanie

Ty mi mozesz wyslac skan legitymacji z podstawowki :D

Skąd takich ludzi biorą?

ePc0b.jpg

;)

Opublikowano

Pewnie nieudana aborcja :s

Kilkanaście lat później, Polska Uczona - Katarzyna Waśniewska połączyła sposób na sławę z udaną Aborcją.

[PRZEJDŹ DO STRONY KRZYSZTOF RUTKOWSKI]

ePc0b.jpg

;)

Opublikowano

Mógłbym udostępnić to:

Widok z 1 postaci:

5a32b54cb9c6fb0a.jpg

Widok z 2 postaci:

08112f1a6b28e4e6.jpg

Channel changer:

7de43491b55c0653.jpg

c3e3ae3518b2d4b9gen.jpg

Mam tez system energi , kostiumów i system osiagniec , opcja lajka przenoszaca na facebooka , konsole gm-a w gui, zakladke bonus i inne rzeczy ale nie bede tyle ss ci wstawial zebyś nie zemdlał :) mój client wazy grubu 2 gb mam w nim tyle zbrojek ( okolo 20 wraz z hwangami moge ss dac wszystkich) i broni ze nigdy tylu nie dodasz kolo 9-11 rodzaji bizuteri mam (tez moge ss dac), wierzchowców mam z 20 tez moge ss dac wszystkie na pieczecie polowy z tego co ja mam to napewno nie masz w cliencie

z 2 stron widać na zloto jak pisze jako gm widze na zloto i jak 2 osoba na szept patrzy tez widzi na zloto i nie uzywa to binki ale po co udostepniac? jak dostane 1 plusa a 1000000 osob sciagnie ?

kilkanascie swoich rzeczy mam ale nie udostepniam :) to co ja mam w cliencie to ty tego nigdy synu nie widziales i nie zobaczysz na ss ;) i wszystko dziala ale nie bede ci tutaj tyle ss wstawial :) to jest moj ostatni post

I nie hejtuj w tym poscie już tylko znajsz sobie temat do tego ten temat jest o opcji w szepcie a nie od klotni

Jedyne 2 osoby ktorsze szanuje to TERENZO i Antix bo sa spoko a Ciebie Endymion to wiesz..

2252770056.png

Opublikowano

I nie hejtuj w tym poscie już tylko znajsz sobie temat do tego ten temat jest o opcji w szepcie a nie od klotni

Praktycznie wszystko jest na epvp. A ja mam 6 królestw,

taką mapę której nikt nie ma:

Zakony:

i własne mapy, hehe

sygnatura2.png

Rekrut
Opublikowano

Praktycznie wszystko jest na epvp. A ja mam 6 królestw,

taką mapę której nikt nie ma:

Zakony:

i własne mapy, hehe

ja pierdole!!111!!! ale ty nie masz 20 setow zbroi dodanych!!111 wez idz z epvp wziete won report ban akali

banned

Opublikowano

Channel changer - xenox, reszta epvp albo wymysł Twój.

ePc0b.jpg

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...