Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dostałeś na gwiazdke ? Pochwalsie

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Arcymistrz
Opublikowano

Ciesz się i z tego. Ja dostałem 100 zł i toffifee i nie ma co płakać, że 'nie dostałem iphona', bo szczerze mówiąc to rodziny nie stać i po co mi to ^^

Też tak mam :)

Ja tam się cieszę.

Dostałem klawiaturę, myszkę, podkładkę po nią + perfumy i słodycze :)

No ale jak widzę niektórych na FB jak się chwalą, to ciekawe ile w tych ich "prezentach" jest prawdy.

:// ;< tylko 50 zł i bluza jakaś ;< ehhhh ide sie zabić rodzina mnie nie kocha!!!

Aha... czyli chcesz, aby twoi rodzice okazywali Ci miłość prezentami? I to, że dostałeś to co masz? No gratulacje. Witaj XXI wieku.

Opublikowano

Też tak mam :)

Ja tam się cieszę.

Dostałem klawiaturę, myszkę, podkładkę po nią + perfumy i słodycze :)

No ale jak widzę niektórych na FB jak się chwalą, to ciekawe ile w tych ich "prezentach" jest prawdy.

Aha... czyli chcesz, aby twoi rodzice okazywali Ci miłość prezentami? I to, że dostałeś to co masz? No gratulacje. Witaj XXI wieku.

Nie o to mi chodziło. po prostu przy wymysłach dzieci mówię o moich prezentach. szczerze ? jakby mi wpadło jeszcze 50 zł to byłby szczyt szczęścia, czemu?

Kasa prawdziwego szczęścia nie da. wiesz na czym mi NAPRAWDĘ zależy. nie na tych ipodach sex-ach (se xperia) i ps/xboxach a na spotkaniu naprawę ideału dziewczyny

+ czemu akurat 50+? brakuje mi 50 zł do 450gts (znajomy załatwi mi za 100 nową :D)

Więc wiesz. wypowiedzi w pogaduchach traktuje jako lajcik. gdzie każdy każdego trolluje, i zakładam na większość postów prostownicę. choć wiem że są rodziny gdzie kupują na święta IPhony 4 itp. bo mam kolegę gdzie on dostaje od matki i ojca po 50 zł do ręki a siostra dostaje imac-a

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Dla mnie to jest zwyczajny temat do nabijania postow ;] Nie ma czym sie chwalić, jeden dostał coś lepszego drugi coś gorszego. Np kolega mój dostał skuter +200 zł gre na ps3 na kompa i pełno ciuchów. A ja tylko dwie koszulki + pelno slodyczy. I jaki sens jest chwalenia się tym? ;/

1328363902-U526345.png
Opublikowano

1300 zł, Lenovo y580, Wode kolońską crocodille, Zaje*** spodnie dresowe i koszulkę wyjściową i zwykły t-shirt z nadrukiem ,, The 2 wheels somtimes better than wings i dwa rysunki :)" i słuchawki modecom mc-821 pierwsze lepsze ( zastępcze ) :)

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...