Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dostałeś na gwiazdke ? Pochwalsie

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże co za lansiarze, ile zarabiają wadi rodzice?

Sluchawki TDK (nie te z leclerca, lepsze!! :D)

Moj brat ma 6 lat i dostal do ps3 mikrofony singstar :P

a tak poza tym to podrecznik do rysunku slodycze i symulator misji na marsa

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

R6 (dla nie wiedzących ścigacz..)

nie łatwiej było napisać że resoraka? oO

@top.

nowego lapka(stary mial z dobre 6 lat xD)

BF3

nowa mycha i 10 par skarpetek. xD

Opublikowano

Fife 13 która nie działa bo założyłem konto i kur*** origin ma wymogi że trzeba mieć 16 lat bo inaczej tak grasz jak byś miał pirata i nie masz nigdzie dostępu!!

Opublikowano

Quada, Iphona 5 i ultrabooka....

A tak na poważnie to dostałem laptopa 2tyg wcześniej więc prezenty tylko symboliczne...

Czapka zimowa, perfumy i słodycze... Nie rozumiem trochę jak można dostawać ubrania...

Chyba każdy musi przymierzyć, indywidualnie sprawdzić czy mu się podoba... taki prezent to straszne ryzyko

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Widzę, że na bogato u Was. Ja dostałem 50zł ; )

Ciesz się i z tego. Ja dostałem 100 zł i toffifee i nie ma co płakać, że 'nie dostałem iphona', bo szczerze mówiąc to rodziny nie stać i po co mi to ^^

Opublikowano

Fife 13 która nie działa bo założyłem konto i kur*** origin ma wymogi że trzeba mieć 16 lat bo inaczej tak grasz jak byś miał pirata i nie masz nigdzie dostępu!!

Tak trudno podac falszywy wiek? Ja na YT mam "45 lat" hehe :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

hey skoro ci orgini muwi że 16 lat czy coś zrub sobie konto z inym rokiem urodzenia ;|

51745175.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...