Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EvilRoad - Cap90 / SoE / Stary Job System

xcoom2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server bardzo fajlny a przedwszystkim gap 90 to jest to co bylo najlepsze . Zapraszam wszystkich moze turki go nie ogarna :D

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

nick Windy mi ktos ukradł więc gram z nickiem Windy_ :) jestem juz w grze

Nowo powstala gildia FreeDoom rekrutuje :) podbijamy server :) zapraszam wszystkich w grze PM Kratos albo Windy_

Opublikowano

Z tego co gm pisal dzisiaj ze mna to maja ochrone wykupiona i juz wszystko gra.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Polecam serwer, gramy naszą drużyną z penguinsro. Jak na razie serwer zapowiada się dobrze, ludzi przybywa. Serwer otworzony 2 dni temu, także kto chcę się szybko wybić to zapraszam teraz : )

Będziemy zakładać party i zapraszamy do gildi TotalControl : ).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie polecam, lag na lagu, nie da się grać.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Zobaczymy co to za server :) btw ktos wie ile orbow leci z tych unikatow?? bo nazbierac 700 na bron to chyba troche potrwa:D

Opublikowano

Tak narazie sa lagi i to dosc mocne niestety bo maja ddosa na servie ale server nie pada . Dzisiaj okolo 19 GM pisal ze bedzie przerwa techniczna jak wroci owner serwera i wszystko wroci do normy. Takze chyba bedzie all ok.

Opublikowano

Nie sciagajcie tego, szkoda czasu, nawet nie zabilem 1mobka i juz dc takie lagi xD

kbum pisales ze maja ochrone servera ale widzę że to jakas sciema-..-

farah.png

Opublikowano

Nudzi mi się to zagram ;) Nick Ramuh

Do kogo pisać w sprawie gildii ?

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...