Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EvilRoad - Cap90 / SoE / Stary Job System

xcoom2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potwierdzam.

Jeszcze bardziej potwierdzam wlasnie dostalem bana bo rozdawalem itemy za darmo.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

taakk tylko polacy na tym sevier sie tak pieknie pokazali , naprawde pewłen podziw ..... rozumiem mozna byc zły za to ze im sie udało z magic popa dropnac suna .... ale ciul z tym !!! przeciez dali za to kase chyba nie ???

co gm ma wiedziec ile silkow wydał naa te karty ?.... ty tez mogłes byc taki fajny i 1000 silkow kupic i wkoncu by ci wypadł ten jebany sun !!!! -.-

Opublikowano

Powiem tak suny maja 3 osoby bo rozmawialem z gm i mowil ze nie bedzie rollbacka dla 3 osob i te osoby co placza bo sa 3 osoby z sunami niech sie nie wypowiadaja wiecej na ten temat

Opublikowano

myslisz ze licze dzis widzialem sporo osob jak swieca sie jak powaleni maja egypty i suny na 9 dg i tylko deadsoon i ciagle biegaja z gm wiec cos musi w tym być

Opublikowano

suny sa tylko z FGW wiec musza byc zgrani i czesto chodzic na FGW i z tego co wiem to ladnie dropia talizmany server jest dobry polecam ......a to ze paru polakom nie chce sie chodzic na FGW i mysla ze dostana od kogos sun itemy to nie moja wina

Opublikowano

Polacy sa spaleni na tym serwerze na cacy bo tym jak wczoraj (osoby dorośłe 18+ ) wyzwały gm i cały serwer bo nie mogły zdobyć suna.Teraz to normalnie wstyd grać !!!u

Wczoraj na globcu było tak : Go away f..ck fredom nobbs polakos brak słow

NICK ELEWATORS

Opublikowano

Śmieszny jesteś jeśli uważasz, że gm postąpił normalnie. Regulamin od czegoś jest. Powinni dostać bana i po sprawie. Przez niego pustki się zrobiły na servie bo 80% Polaków tam było. Jeśli ktoś jeszcze gra zapraszam do nowej gildii, pisać do Kratos,RadMne,_OskaR_,Elewators,Komornik.

Mati

Opublikowano

Serwer jest CUDOWNY. Mało grałem w silka, dopiero 2 serwery (TerminatioN Cap 80 i EvilRoad) mnie do niego przekonały :) Wolny exp, trochę(więcej niż trochę) lepszy niż iSRO/R. :D Zapraszam do gry :D

urechisyg.png

Opublikowano

Niestety ostatni sie przekonalem ze niektorzy o gm mieli racje .. ja za to ze bylem afk i bot bil gm zdevelowal mojego chara z 89 lvl do 1 lvl teraz na kazdym formu bede mowil zeby unikac takich serverow bo poprosu to przechodzi ludzkie pojecie server z doslownie dzieciakami GM robiac co chca nie interesuje ich zdanie graczy /////// Odradzam gry na tym servie strata czasu !!!!!!!!!

Opublikowano

Niestety ostatni sie przekonalem ze niektorzy o gm mieli racje .. ja za to ze bylem afk i bot bil gm zdevelowal mojego chara z 89 lvl do 1 lvl teraz na kazdym formu bede mowil zeby unikac takich serverow bo poprosu to przechodzi ludzkie pojecie server z doslownie dzieciakami GM robiac co chca nie interesuje ich zdanie graczy /////// Odradzam gry na tym servie strata czasu !!!!!!!!!

Nie gram tam bo server jest lipa i nie bronie nikogo ale byla wyrazna informacja ze afk botting jest zabroniony.

Raz wpadl mi gm na spota, napisalem tam cos do niego by nie bylo ze afk, on rozwalil pillara i envy mnie zabily, napisal ze mnie resnie ale bot zdazyl mnie cofnac, to tepnal mnie do siebie na spota, zabil envy i przeprosil. Nie sa tacy zli, zwyczajnie nie potrafia zarzadzac serverem.

Opublikowano

Hah, pisałem w gildii FreeDoom, że na tym serwerze "GM LIŻE DUPE GRACZOM", co prawda 1-szy raz sie z takim czymś spotkałem, ale olewali to, nagle włączam silka dzisiaj, patrze gildii nie ma :).

Opublikowano

Oto chodzi ze maja zasady nie wiem skad ..... to ja mam patrzec jak bot bije ? no naprawde inteligętne .. pozatym zobaczcie sobie ile osob gra na server .....i wiadomo jaki server . byla gildia freedomm codziennie gralo minimum 33 osoby teraz moze gra ze 3 przez gm chcecie sami zobaczcie gracze z Niemiec GM tez niemiec wywalili z magic popa suny i to nawet w jede dzien wbili +13 i zamkneli popa dziwne...... a jede item kosztuje 700 coin a z uniqata leci po 2-3 coin wiec powodzenia ze zdobyciem sunow ..a inni gracze maja juz +10+13 full sety i bronie..... Ja wam proponuje zagrac na www.Nevsro.de

nowy server cos takiego jak Syndicate tylko ze 100 cap exp 170X sox rate +15 ladnie dropia i nie ma itemow za $ tylko rzeczy z item mala ...... to jest 1 server po syndicate gdzie nie mozna kupic itemow za $ tylko sie dropi .. wyrownany server Zapraszam serdecznie Www.Nevsro.de

Opublikowano

suny sa tylko z FGW wiec musza byc zgrani i czesto chodzic na FGW i z tego co wiem to ladnie dropia talizmany server jest dobry polecam ......a to ze paru polakom nie chce sie chodzic na FGW i mysla ze dostana od kogos sun itemy to nie moja wina

To chyba normalne ze nikt nie da suna Oo ludzie sie zburzyli o wycofanie magic popa.

Opublikowano

Sa suny na 9 dg i ktore na fgw sie zdobywa i sa na 10 dg egy ktore sie zdobywa za coins , a oni zdobyli dzieki magic pop. bug i gm wycofal magic popa ale itemow nie cofnol.. ja oddalem all itemy za free i nigdy tam nie wroce gram ..wwwNevsro.de

zapraszam wszystkich tyle powiem ze jest identyczny jak Syndicate kto gral to wie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...