Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EvilRoad - Cap90 / SoE / Stary Job System

xcoom2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będę Grał :) w grę :))

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

kto kupił wczoraj jakieś silki jest teraz bogiem na serwie, avatar, prem plus, ds, scrole.. wszystko co się tylko chciało :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

kto kupił wczoraj jakieś silki jest teraz bogiem na serwie, avatar, prem plus, ds, scrole.. wszystko co się tylko chciało :)

Bez przesady ,że odrazu bogiem.. sam kupiłem silki i mam preme, avka ^_^ Tanie są silki więc myślę ,że każdego gracza stać na mały wydatek w celu zakupienia silków. Server na prawdę bardzo fajny, przypomina mi trochę ecsro i chciałbym zachęcić z całych sił wszystkich do zagrania na nim :)

Polska gildia FreeDoom rekrutuje ! :) możecie pisiać do mnie : MegaNuker :rolleyes: Stan gildi 40/50 osób.

29979.gif
Opublikowano

Zagram nick tradycyjnie Komornik ;p Czemu tylko po 5% ostrzeżenia dostaje, wysilcie się troszkę pierdolnijcie z 20 ;p Pozdro

Jeszcze jedno ludzie zarządzający forum maja po 12-15 lat masakra :)

Mati

Opublikowano

Zapraszam do gry , mamy polska aktywną gildie ( np teraz jest 34 aktywnych graczy )

Szykujemy się na FW !

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Serwer lipa straszna, korupcja, GM ma wszystkich w dupie, wyłączył Magic popa po tym jak jakieś lamusy sobie natrzaskały itemy.Nie ma tam po co wchodzić.Dziękuje

Opublikowano

po 1 gm mógł zrobić rollback'a jeśli chodzi o bug z silkami, po 2 gm osobom, które wykorzystały magic popa zgarniając suny mógł oddać silki zamiast olać to i po prostu go potem zamknąc, a po 3 server zajebisty tylko gm chu****. Może będę grać na tym servie jeszcze ale muszę jeszcze trochę zastanowić, bo trochę już mu czasu poświęciłem.

Opublikowano

w gildi gralo 30 osob online spokojnie moglismy rzadzic na servie i te 6 osob co mialo dobre itemy by nic nie zrobili nam ....ale dzieki masterwi freedomm gildi sie rozpadla

Opublikowano

no niestety guildia była super, ciągle ktoś był, na uniqi się chodziło etc. przez nich wszystko poszło się jeb**

Opublikowano

Ogólnie serwer dobry tylko jak to zwykle bywa polskie gildie nie mogą się za długo utrzymać bo każdy ma swoich przydupasów ;0

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Dzis sporo 90 skonczylo gre bo gm jest niedoj*bany i pozwolil turasom na dropienie itemow z popa po czym ci wydropili sb suny na 90 a gm wycofal je z popa + podniosl ceny kart ...... teraz dostane pojazd po mojej osobe ale wali mnie to bo gral bym gdyby nie zachowanie gm bo wali mnie to ze oni maja te suny gm dba o tych co placa gruba kasa a nie groszami jak my

Edge-1.png
Opublikowano

Dzis sporo 90 skonczylo gre bo gm jest niedoj*bany i pozwolil turasom na dropienie itemow z popa po czym ci wydropili sb suny na 90 a gm wycofal je z popa + podniosl ceny kart ...... teraz dostane pojazd po mojej osobe ale wali mnie to bo gral bym gdyby nie zachowanie gm bo wali mnie to ze oni maja te suny gm dba o tych co placa gruba kasa a nie groszami jak my

Jeżeli ktoś to potwierdzi to pierdole tego serwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...