Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusyja]Na temat afczenia na rankedach

Cheatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest różnica miedzy 100 a 300.

Miałeś iść spac?

Napisałem, że miałem ponad 150, ktoś wyżej napisał o 300.

@2up

kurwa mac wez juz sie nie odzywaj bo moze grasz na wescie ale na nordic east bys kurwa zobaczyl co to znaczy pozatym w pizdzie mam te twoje 1k elo kiedyś tam jak to było przed s3 zapewne gdzie wlasnie takie osoby ktore trafiaja na osoby wychodzace z gry staraja sie wybic bo na poczatku s2 rozjebali im elo

lulz, gram na nordicu, na ponad 150 gier miałem 5 razy trolla, afka, leavera wiec mi nie pierdol, że sie nie znam. w lola zaczalem grać rok temu, a rankedy zacząłem grać kilka miechów temu, jakieś 3 miesiące przed resetem, nikt mi nie rozjebał elo, poprostu raz się przegrywa, a raz wygyrwa, raz kurwa przeciwnik jest poprostu LEPSZY, a nie zawsze masz noob team, zrozum to, skoro tak bardzo boli cie to, że CAŁY CZAS trafiasz na noob teamy, ktore psuja ci elo to idz grać customy, tam nikt prócz ciebie gry nie spierdoli, wiec pretensje możesz mieć tylko do siebie

Opublikowano

plox naucz sie czytac, wczesniej napisalem ze przejebane jest miec serie winow i popoludniu serie lossow lolo

xxxxxxx

Opublikowano

Moje pierwsze rankedy w tym sezonie to minimum jeden afk - zawsze. i dlatego teraz siedze na 1k elo.

bo powiedzcie, jak tu wygrać grę soraką, nidalee i teem'em?

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Często ciężko rozróżnić specjalny afk od tego drugiego - przypadkowego. Powinno być tak że jeżeli ktoś wie że nie będzie mógł dalej grać za chwilę to niech uprzedzi o tym na czacie a jeżeli nie to po prostu ban o długości zależącej od wcześniejszej gry oraz zachowania :)

Opublikowano

Często ciężko rozróżnić specjalny afk od tego drugiego - przypadkowego. Powinno być tak że jeżeli ktoś wie że nie będzie mógł dalej grać za chwilę to niech uprzedzi o tym na czacie a jeżeli nie to po prostu ban o długości zależącej od wcześniejszej gry oraz zachowania :)

No wiesz, mi się tak trafiało, że zaczęli spamować, później ''fu ck you im pro'' i afk.

dzisiaj gram normala a taki mundo przegrał topa i oddawał fragi ;) bezsens

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

@up Jak cały team leciał "Mudno noob fuu" to się nie dziw , ja przez całe gry nic nie pisze bo wiem że to nie polepszy a tylko pogorszy sprawę. Tobie też to radzę.

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Opublikowano

@up Jak cały team leciał "Mudno noob fuu" to się nie dziw , ja przez całe gry nic nie pisze bo wiem że to nie polepszy a tylko pogorszy sprawę. Tobie też to radzę.

dlatego mamy opcję ignore w lolu, często tego używam i się przydaje, w życiu też by się coś takiego przydało :P

Jeśli nie chcesz się denerwować przez czytanie kogoś głupot to wciskasz ignore i spokój

Opublikowano

@up Wole to mieć bo czasem ci co trollują wiedzą co nieco o tym co trzeba robić w pewnych sytuacjach ;d

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Opublikowano
lulz, gram na nordicu, na ponad 150 gier miałem 5 razy trolla, afka, leavera wiec mi nie pierdol, że sie nie znam. w lola zaczalem grać rok temu, a rankedy zacząłem grać kilka miechów temu, jakieś 3 miesiące przed resetem, nikt mi nie rozjebał elo, poprostu raz się przegrywa, a raz wygyrwa, raz kurwa przeciwnik jest poprostu LEPSZY, a nie zawsze masz noob team, zrozum to, skoro tak bardzo boli cie to, że CAŁY CZAS trafiasz na noob teamy, ktore psuja ci elo to idz grać customy, tam nikt prócz ciebie gry nie spierdoli, wiec pretensje możesz mieć tylko do siebie

Tak Kamilu tylko ze ty nie odróżniasz jednej rzeczy.Skoro mówie że miałem noob team to czyli ktoś feedował tak chamsko, nie pomagał wgl 0 wszystkiego, wtedy nazywam takie coś noob teamem.A wtedy kiedy jest przeciwna drużyna lepsza to wychodzi w team fightach po 40-50 minutach gry.Naucz się to odróżniać, próbuje ci to wytłumaczyć juz jakis czas a ty jak beton..

Zobaczę tutaj powstający flame zamykam temat, a uczestnicy tego dostaną prezent od Moderatora/GM'a.

Kultura moi drodzy.

Pozdrawiam.

Jak bedzie flame to sam zraportuje ty sie tego kiki nie tykaj bo łapki skręce

Opublikowano

Graj solo z botami na customach jeśli inni ci przeszkadzają, ludzie nie wychodzą sami z siebie tylko jest to czymś spowodowane.

Najczęściej toną flamu itp. ; )

Więc, jeśli nie umiesz się dogadać z innymi to na custom i botki ; )

Opublikowano

Ja czy oni nie potrafią się dogadać?W queue 0 słowa żadnego, pick tristana następny pick karma.Po 10 minutach 0/4 trist wyszła bez słowa pomimo że coś do niej pisaliśmy.

Mecz z góry wygrany a tu surprise bo chuj wylazł a drugi feeduje(czyt. resa się idzie w tf pada itd..)

Opublikowano

Widze tłoki z mpcforum nadal nie rozumieją.

TEN TEMAT NIE SŁUŻY DO PISANIA ILE SIE KOMU W ZYCIU AFKERÓW TRAFIŁO TYLKO CZY ZA EWENTUALNE AFCZENIE POWINNY BYĆ AUTOMATYCZNY BAN I BRAK EWENTUALNEJ STRATY ELO DLA TEAMU

Opublikowano

@UP ZYCZE CI KURWA ZEBYS TRAFIAL CO MECZ NA AFKEROW I LEAVEROW I WTEDY ZOBACZYMY JAK PRZYJDZIESZ I ZAPYTASZ O TO SAMO

xxxxxxx

Opublikowano
Widze tłoki z mpcforum nadal nie rozumieją.

TEN TEMAT NIE SŁUŻY DO PISANIA ILE SIE KOMU W ZYCIU AFKERÓW TRAFIŁO TYLKO CZY ZA EWENTUALNE AFCZENIE POWINNY BYĆ AUTOMATYCZNY BAN I BRAK EWENTUALNEJ STRATY ELO DLA TEAMU

Idioci, idioci wszędzie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...