Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusyja]Na temat afczenia na rankedach

Cheatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.Przed chwilą przejebałem kolejnego rankeda bo Polaczki premade bot jeden trolluje karmą drugi afczy.Fakt ze ja akali i olaf byliśmy nafeedowani i chwile się trzymaliśmy ale bez przesady.

Według mnie za afczenie na rankedach powinni odrazu banować a team nie powinien tracić elo bo to nie wina tych ludzi którzy grają tylko tych skurwysynów co afkują albo trollują.

Chuj strzela po takim czymś..

Opublikowano

no cały czas te noob teamy i afki, już nie wyrabiam, gdyby nie oni miałbym już 3,5k elo

Opublikowano
no cały czas te noob teamy i afki, już nie wyrabiam, gdyby nie oni miałbym już 3,5k elo

Ty się lepiej nie wypowiadaj bo wpierdol na pasterce przygłupie.

P.s temat nie jest o pierdoleniu ile to elo przejebałem tylko o tym ze afkerzy powinni być banowani a team nie powinien tracić elo.Co o tym sądzicie dendrofile?

Opublikowano

@2up gowno wiesz a sie wpierdalasz

gardze takimi ludzmi jak ty, bo to jest prawda ze sa takie jebane teamy co feeduja i afcza, wiadomo wygrywasz tez np. 3 winy/3 lossy ale kurwa za loss tracisz wiecej niz za wina

xxxxxxx

Opublikowano

Na małych elo są afczenia i trolle

Na wyższych unskilledy i ragequity

Nigdy nie dogodzicie, sam spadłem z 1400 do 1250 i nie moge sie wybic, kompletnie nie wiem i nie ogarniam czemu ...

A za afczenie na rankedach nie powinno byc od razu bana, tylko po jakis 2 leave'ach

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano
Afczenie a DC to są zupełnie inne rzeczy.

Poza tym jak trybunałowi udowodnisz, że afczy? Sam tekst na chatach nie wystarczy.

Więcej funu z gry ludziki, ;)

Zrobiła 0/4 tristaną i poszła w pizdu

Karma została i skończyła 0/15..

Opublikowano

Na małych elo są afczenia i trolle

Na wyższych unskilledy i ragequity

Nigdy nie dogodzicie, sam spadłem z 1400 do 1250 i nie moge sie wybic, kompletnie nie wiem i nie ogarniam czemu ...

A za afczenie na rankedach nie powinno byc od razu bana, tylko po jakis 2 leave'ach

bullshit.

od razu powinni dawać bana na miesiąc albo pół roku za wychodzenie/afk z rankeda.

Riot mógłby usprawnić system banowania, to jasne, ale po co ? Zawsze będą afki i leaverzy !

Opublikowano

Afki, leaverzy, trole były, są i będą, tego nie zmienisz.

A RIOT nie chce dawać pewnie takich banów bo stracą graczy, co wiąże się z mniejszymi zarobkami.

Zamiast czerpać fun z gry to wy wszystko bierzecie na poważnie.

MORE FUN!

w83od2.jpg

Opublikowano

Jaki to fun jak ja chce sobie spokojnie zagrać, wyjść w końcu z jebanego elo hell a tu się trafiają tacy.To mnie wkurwia tylko;c

Opublikowano

i tak z niego nie wyjdziesz moze pod koniec sezonu jak tacy ludzie spadna totalnie no ale akurat na poziomie 1200 elo jest mala szansa na wybicie

xxxxxxx

Opublikowano

@up

jak jestes chujowy to prawda, a jezeli umiesz grac to nie ma problemu poniewaz z kazdego elo da sie wyjsc tylko trzeba umiec

Jak ci sie nie podoba to ze masz afka w teamie raz na 300 gier to zmien gre na co innego moze jakis single player

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

i tak z niego nie wyjdziesz moze pod koniec sezonu jak tacy ludzie spadna totalnie no ale akurat na poziomie 1200 elo jest mala szansa na wybicie

gówno prawda.

Grałem zaraz po resecie elo i grali nowi, którzy wbili 30 lvl i grałem tam kilka rankedów, byli tam ludzie, którzy pickowali teemo na mida, 2xtop, bez supporta itp.

teraz właśnie oni spadli, a afki i leaverzy będą cały czas, tego się nie da zatrzymać

Opublikowano

@up

no to o tym kurwa mowie, dzisiaj mialem 4 razy typow co grali 1 rankeda (np. teemo adc, premade anivia + alistar na bocie) i nie, na eune tacy ludzie nie spadli i nigdy nie spadna bo zawsze znajdzie sie ktos kto wbije dopiero 30

btw. " z kazdego elo da sie wyjsc tylko trzeba umiec" zapraszam na 1200 elo na poczatek sezonu :]

xxxxxxx

Opublikowano

jak ci sie nie podoba to ze masz afka w teamie raz na 300 gier to zmien gre na co innego moze jakis single player

300 gier? Chyba 30....

Afczenie a DC to są zupełnie inne rzeczy.

Poza tym jak trybunałowi udowodnisz, że afczy? Sam tekst na chatach nie wystarczy.

Więcej funu z gry ludziki, ;)

Chociażby po lvlu, bo jak oni mają np. 8 a inni 15 to widać od razu kto afczy kto nie.. Tak samo po itemach, statach, goldzie czy minionach, chociaż one już tak dużo nie powiedzą nam gdy to jest support lub tank.

Opublikowano

Zrobiła 0/4 tristaną i poszła w pizdu

Karma została i skończyła 0/15..

Skoro grałeś akali to mogłeś roamować, pewnie wygrał byś tym grę, tym bardziej że bot sobie nie radził.

Opublikowano

300 gier? Chyba 30....

Rozegralem ponad 300 rankedow i tylko raz mialem afka

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Rozegralem ponad 300 rankedow i tylko raz mialem afka

ja rozegrałem prawie 200 rankedów afka, leavera czy trolla miałem dokładnie 5 razy, częściej w enemy było coś takiego xD

Opublikowano
ja rozegrałem prawie 200 rankedów afka, leavera czy trolla miałem dokładnie 5 razy, częściej w enemy było coś takiego xD

Bujać to my nie nas panowie szlachta.Nie posraj się Kamil z tymi 200 rankedami co?

Skoro grałeś akali to mogłeś roamować, pewnie wygrał byś tym grę, tym bardziej że bot sobie nie radził.

GRałem solo jaxem.W tf kładliśmy z olafem(premade) 3.Akali chodziła wszędzie byle by nie z nami a miala najwiekszego feeda.Przeciwny team miał feed ad carry, cho i jayca..

Opublikowano

Bujać to my nie nas panowie szlachta.Nie posraj się Kamil z tymi 200 rankedami co?

GRałem solo jaxem.W tf kładliśmy z olafem(premade) 3.Akali chodziła wszędzie byle by nie z nami a miala najwiekszego feeda.Przeciwny team miał feed ad carry, cho i jayca..

lulz, nie wiesz to sie nie wypowiadaj, miałem ponad 150 rankedów w sezonie 2, siedzialem cały czas na 1100+ więc chuj sie znasz

// http://scr.hu/9f6/2p4qi

kiedyś tam zrobiony screen. z nas wszystkich miałem najwięcej i to wszystko grałem praktycznie sam ( z pastą miałem około 20 rankedów ), więc mi tu nie pierdol

Opublikowano

lulz, nie wiesz to sie nie wypowiadaj, miałem ponad 150 rankedów w sezonie 2, siedzialem cały czas na 1100+ więc chuj sie znasz

// http://scr.hu/9f6/2p4qi

kiedyś tam zrobiony screen. z nas wszystkich miałem najwięcej i to wszystko grałem praktycznie sam ( z pastą miałem około 20 rankedów ), więc mi tu nie pierdol

Jest różnica miedzy 100 a 300.

A i nie pierdol ze zawsze miales 1100+ bo wiekszosc czasu siedziales na 900-1000

Miałeś iść spac?

@down on gra na nordicu i pierdoli smuty znam go.

Opublikowano

@2up

kurwa mac wez juz sie nie odzywaj bo moze grasz na wescie ale na nordic east bys kurwa zobaczyl co to znaczy pozatym w pizdzie mam te twoje 1k elo kiedyś tam jak to było przed s3 zapewne gdzie wlasnie takie osoby ktore trafiaja na osoby wychodzace z gry staraja sie wybic bo na poczatku s2 rozjebali im elo

xxxxxxx

Opublikowano

Bez obrazy, jak umiesz grać to wyjdziesz.

W twoim teamie jest 4 innych graczy, w enemy 5. Większa szansa jest na trafienie afkera w ich team, ale ty ich ciągle masz.

Może czas szukać błędów w swojej grze, a nie kolegów z drużyny? ( Nie mówię, że all gra perfekcyjnie ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...