Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dostaje się coś na święta? Plus Darius vs Vi

Lajkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko dotyczące prezentu na święta

Kiedy się go dostaje i co to może być

Oraz

Darius vs Vi Kto lepszy!

Wesołych Świąt!

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

A co robi jej skill E? -.-

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Co wy pieprzycie, graliscie kiedykolwiek ta Vi? Przeciez ona nie ma najmniejszych szans z dariusem na kazdym etapie gry. Pozatym Darius w early jest najlepszym melee championem, a ta smieszn Vi to tylko do jungli sie nadaje bo gdzie indziej zostanie zdominowana

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

chyba nic nie dostaniemy na święta po za tym że ESL chce złoćyć petycje o to że mogą wam cofnąc 2 pkt karne z tego trybunału sprawiedliwości :)

a co do tego są na równi no w moim przypadku ja niszcze każdą postacią xD

Opublikowano

Prezent to możesz dostać np. champa, skórkę lub rp od kolegi (centrum prezentów), a VI vs DARIUS moim zdaniem Darek wygrywa, wiele lepszy jest od tej nowej Vi oczywiście pod odpowiednim buildem :P

Opublikowano

Co wy pieprzycie, graliscie kiedykolwiek ta Vi? Przeciez ona nie ma najmniejszych szans z dariusem na kazdym etapie gry. Pozatym Darius w early jest najlepszym melee championem, a ta smieszn Vi to tylko do jungli sie nadaje bo gdzie indziej zostanie zdominowana

Nie powiedział bym że jest najlepszym melee champem, np. irelia oraz jax są od niego lepsi.

Co do Vi vs Darius to darius wygrywa z większością champów 1v1.

Opublikowano

Darius najlepsze Melee HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH skończ... Darius bez ulta (że zabije, odrazu ma) byłby gorszy od soraki pod ad.

Co do tematu, to Vi miażdzy dariusa, oby ją znerfili, bo dobra jest ; ]

Opublikowano

Nie powiedział bym że jest najlepszym melee champem, np. irelia oraz jax są od niego lepsi.

Co do Vi vs Darius to darius wygrywa z większością champów 1v1.

" W EARLY GAME " czytanie ze zrozumieniem .

co do tematu, moim zdaniem darius bedzie lepszy :)

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

@2up

Pierw wbij 30 lvl potem sie wypowiadaj na temat championow. Darius na 1 lvlu juz ma chory dmg dzieki pasywce

Opublikowano

Dziś grałem Vi rankeda ;) i na solo topie miałem Darka :P Koleś ogarniam bo potem popatrzyłem na jego rozgrywki dariusem rankedowe no i tak go rozgromiłem :P VI LEPSZA !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

@Lambabaa

Weź wyjdź.

Darius niszczy prawie każdego champa na 1vs1, i nie wiem czy dobrze zrozumiałem, czy ty używasz ulti dariusa pod koniec? ( jak przeciwnik ma mało hp)

You MAD?

Opublikowano

Vi to świetny solo toper więc nie tylko do jungli, bez itemów dobrze rozwala więc... Jak vi nie ma szans z dariusem? Darius to jeden z najsłabszych solo toperów... Kolejni, którzy uważają, że Darius jest mega OP i już wiem skąd te noobskie bany na rankedach na Dariusa...

@Top Oczywiście, że Vi by wygrała kontra Darius...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Vi to świetny solo toper więc nie tylko do jungli, bez itemów dobrze rozwala więc... Jak vi nie ma szans z dariusem? Darius to jeden z najsłabszych solo toperów... Kolejni, którzy uważają, że Darius jest mega OP i już wiem skąd te noobskie bany na rankedach na Dariusa...

@Top Oczywiście, że Vi by wygrała kontra Darius...

Kolejny typ ktory nie wbil 30 lvla i sie wypowiada, nasluchales sie ze niby Vi jest OP a tak naprawde nic nie bije jak fiora lub gp. GOWNO WIESZ tyle ci powiem

Tak btw. powiedz z czym ta OP Vi wygra na topie tylko nie wymieniaj takich championow jak Fiora czy Gangplank

ps. Darius jeden z najslabszych solo toperow, a niszczy kazdego melee na linii

Opublikowano

Kolejny typ ktory nie wbil 30 lvla i sie wypowiada, nasluchales sie ze niby Vi jest OP a tak naprawde nic nie bije jak fiora lub gp. GOWNO WIESZ tyle ci powiem

Tak btw. powiedz z czym ta OP Vi wygra na topie tylko nie wymieniaj takich championow jak Fiora czy Gangplank

ps. Darius jeden z najslabszych solo toperow, a niszczy kazdego melee na linii

Po pierwsze mam 30 lvl. Po drugie nie mówię, że jest op tylko, że jest dobra, nawet jak nie jest nafeedowana to i tak dość dużo bije. Po trzecie gówno wiem, really? Tak... Ten darius... Jak ci aż tak bardzo zależy to mogę zagrać 1 vs 1 ( Chociaż nie lubię ) i udowodnię ci, że ten twój ukochany champ jest słaby i jak zwyklę będziesz kolejną osobom, której to muszę udowodnić i nigdy nie zmienie zdania, że Darius był słaby, jest i będzie i nikt ani nic mnie w tym przekonaniu nie zmieni :>

PS. Dalej zostaję przy twierdzeniu, że Vi jest lepsza od Dariusa

E6c9g1v.gif

Opublikowano
osobom

nie no naprawde tutaj piszemy po polsku

a tak wgl to darius ssie olafem sie go counteruje wchuj latwo to samo garen przez silenca

ale vi jest slaba naprawde jak ktos ogarnia to nieda jej wyprowadzic tych 3 atakow przez co staje sie smiesznie latwa do pobiicia

@down pisze sie "osobą"

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

nie no naprawde tutaj piszemy po polsku

Nie wiem za bardzo o co ci z tym chodzi ale jeśli o ortografię to słowo ,,osobom'' jest poprawnie :>

@Up dokładnie

E6c9g1v.gif

Opublikowano

garen, panth, irelia (nie do końca), vi zabijają dariusa. Ma on chore ulti i nic poza tym, gdzie inne champy wymagają taktyki. Trochę inicjatywy i dobrego zagrania, a darius będzie ssał.

@ 3 down: tak ma, ale jeżeli potrafimy go zharrasować tak by nie nastackował sb 5, to nie zrobi nam wgl. dmg...

League of Legends

Opublikowano

Co do pytania o champów zapraszam do subforum wybieranie championów.

Póki co giftów na święta nie ma, oprócz przecen na skinów.

Opublikowano

@3up

ma chore ulti, chory pasyw ktory w polaczeniu z ignitem robi mase dmg + skile ktory bardzo szybko nabijaja ten pasyw

Opublikowano

Gdzies czytalem na Faceboku Leauge of Legends Polska ze rp dostana te osoby ktore nie opusicly zadnej gry przez ostatnie 2 miesiace lecz sadze ze to fake.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...