Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świąteczny konkurs w dziale minecraft! - WYNIKI

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prace ręczne dość wysoki poziom, ale w Minecrafcie :/ Spodziewałem się czegoś większego :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

@up Dziękuję za ocenę pracy :) Kogoś ma chyba takie cuś zwane "zazdrością: :) Poza tym.. no proszę taki odznaczony user i się czepia :)

Ale coz... Zapewne wiek będzie mówił sam za siebie :D Nie ważne ^^!

@T : 33333 Weee :D Będzie gdzie grac z koleżanką :D!

Opublikowano

Najlepiej w ogóle nie będziemy robić takich konkursów, bo po co ma płakać 90% uczestników. Zrozumcie, że nie mogliśmy wyróżnić wszystkich prac. Jeśli chcecie się dalej pożalić to róbcie to u mnie na PW. Ten temat ma służyć do informacji, możecie w nim pogratulować. Nikt w okres świąteczny nie ma ochoty czytać takich wypocin.

Opublikowano

Ja nie płaczę. Ja tylko mówię że wygrały prace które żadnej większej pracy nie wymagały. Jak napisałem wcześniej liczy się dobra zabawa, i ja się dobrze bawiłem. Miałem udostępnić swoją pracę i zrobiłbym to gdybym przypadkiem nie usunął save... Program do odzyskiwania danych nie pomógł, chodziłem załamany 2 dni.... Eee. Na chuj ja to piszę?

Opublikowano

Gratuluję wygranym, lecz moim zdaniem zasłużone miejsca to tylko pierwsze miejsce rybeusza. Wesołych :> (Praca z 2 kategorii jest nieregulaminowa ponieważ jest napis NPC a nie MPC Forum) xD

Opublikowano

Spinacie się jak gacie w kroku. Panowie! Dajcie sobie trochę na looz, będzie jeszcze dużo takich konkursów. Decyzja jury była taka a nie inna i trzeba to uszanować. ;-)

Gratulację osobom wyróżnionym ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Spinacie się jak gacie w kroku. Panowie! Dajcie sobie trochę na looz, będzie jeszcze dużo takich konkursów. Decyzja jury była taka a nie inna i trzeba to uszanować. ;-)

Gratulację osobom wyróżnionym ;)

Mówisz że będzie więcej takich konkursów? W takim razie idę do sklepu po więcej sklejki i włóczki xD

Opublikowano

Mówisz że będzie więcej takich konkursów? W takim razie idę do sklepu po więcej sklejki i włóczki xD

Wszystko jest możliwe ;]

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

<Foch> bo nie wygralem :D

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...