Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świąteczny konkurs w dziale minecraft! - WYNIKI

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XINMo.png

Kategoria pierwsza - najlepsza budowla świąteczna

1.

MrMagnus wygrywa 9368_gold.png oraz serwer STONE 1354467476-U374375.png (wartość 45zł)

2.

elosik666 wygrywa 4875_blue.png oraz serwer WOODEN 1354467510-U374375.png (wartość 25zł)

3.

kielbara1 wygrywa -15% na pasku ostrzeżeń oraz serwer DIRT 1354467539-U374375.png (wartość 4.99zł)

Kategoria druga - najkreatywniejsza robótka ręczna

1.

rybeusz wygrywa 9368_gold.png oraz serwer IRON 1354467609-U374375.png (wartość 85zł)

2.

polacken wygrywa 4875_blue.png oraz serwer WOODEN 1354467510-U374375.png (wartość 25zł)

3.

Asik wygrywa-15% na pasku ostrzeżeń oraz serwer DIRT 1354467539-U374375.png (wartość 4.99zł)

Gratulujemy oraz życzymy powodzenia w dalszych konkursach

Wesołych świąt!

Team minecraft mpcforum.pl

Opublikowano

Oczywiscie gratuluję, ale nie zgodzę się z wynikiem jury. Co prawda wiemy, że S0nix był już zwycięzcą nie raz, ale jego praca było o wiele lepsza niż prace z podium. Trochę to niesprawiedliwę. Mam wrażenie, że sędziowe oceniali napracowanie osoby, a nie pomysł i 'piękno' budowli. Sorki jeśli kogoś uraziłem, ale takie moje zdanie.

Opublikowano

Wiedziałem że tak się stanie, powiedział mi to karp przekazując wiadomość ością na wigilii xD Gratuluję reszcie i WESOŁYCH ŚWIĄT!

Opublikowano

@wojotss

Jak to napracowanie się ma być liczone do wyników? Ktoś napisze: "robiłem pracę 5 godzin" i już ma zostać dawany na podium? Bez przesady.. A może niech zbuduje sam wielkiego kloca ze snowblocka, który budował przez 3 dni i też ma wygrać? My patrzyliśmy zarówno na wkład jak i kreatywność, a sonik po prostu nie miał tyle szczęścia.

@surz

Przecież nie wygrałeś to o jaki kod się prosisz?

@Topic

Gratuluję wygranym :)

Opublikowano

@wojotss

Jak to napracowanie się ma być liczone do wyników? Ktoś napisze: "robiłem pracę 5 godzin" i już ma zostać dawany na podium? Bez przesady.. A może niech zbuduje sam wielkiego kloca ze snowblocka, który budował przez 3 dni i też ma wygrać? My patrzyliśmy zarówno na wkład jak i kreatywność, a sonik po prostu nie miał tyle szczęścia.

@surz

Przecież nie wygrałeś to o jaki kod się prosisz?

@Topic

Gratuluję wygranym :)

Dobrze. Praca 1 i 2 rzeczywiście są kreatywne i ładne, ale z jakiej paczki praca na trzecim miejscu może być kreatywniejsza i ładniejsza od reszty, a w tym od pracy S0nika. Przecież to do cholery jest bałwan i choinka! Było takich prac milion! Ona w zupełności NIE JEST KREATYWNA! Aha, i nie kierujcie się faktem, że przegrałem i teraz nie mogę przyjąć goryczy porażki i próbuję zepchnąć kogokolwiek z podium, ale co kierowało was przyznawaniem 3 miejsca pracy kielbar1, skoro było wiele identycznych prawie prac, a i ta nie była z nich najpiękniejsza.
Arcymistrz
Opublikowano

Dobrze. Praca 1 i 2 rzeczywiście są kreatywne i ładne, ale z jakiej paczki praca na trzecim miejscu może być kreatywniejsza i ładniejsza od reszty, a w tym od pracy S0nika. Przecież to do cholery jest bałwan i choinka! Było takich prac milion! Ona w zupełności NIE JEST KREATYWNA! Aha, i nie kierujcie się faktem, że przegrałem i teraz nie mogę przyjąć goryczy porażki i próbuję zepchnąć kogokolwiek z podium, ale co kierowało was przyznawaniem 3 miejsca pracy kielbar1, skoro było wiele identycznych prawie prac, a i ta nie była z nich najpiękniejsza.

Wojtas dobrze powiedzial np sonik leprza prace zrobil od tego co zajol 3 miejsce :/

Ale panowie, spokojnie.

Każdy wykonał dobrą prace, jedni słabszą, jedni gorszą.

Zauważcie, że Sonik zrobił ładną prace, ale jest to mapka wyłożona kolorami wełny i trochę choinek. Naprawdę wyniki nie będą zmienione a o ocenie prac decydowała bardzo duża liczba osób.

Tak już musi zostać.

Opublikowano

Sorry, że się spinam, ale Musisz przyznać, że ta praca (Sonika) była cholernie pomysłowa, kreatywna. :/

Nie musi. To jest Twoje zdanie. Jury miało inne.

Gratulacje dla wszystkich co wzięli udział i dziękuję za dobrą zabawę. :)

Opublikowano

1 miejsce jak najbardziej zasłużone. Szacunek dla tego pana.

Ale...

2 i 3 miejsce gratuluję worldeditowi za to że wygrał. Przecie te 2 prace to jest max 30 min roboty .... To jest aż wkurzające. Ja robiłem wszystko sam i world edit był tylko pomocą. Napracowałem się 6h i gó***.A te 2 prace to jest dla wprawnego użytkownika we naprawdę 30 min. roboty... Wynik niesprawiedliwy i się z nim nie zgadzam.

Pozdrawiam, Wesołych.

Opublikowano

Panowie gdzieś było napisane, że nie wolno używać WE ?

Nie więc się nie czepiajcie. Każdy z jury oddał swój głos i tak ma być nie podoba się to nie startuj w następnym konkursie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...