Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2 [Dedyk]

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mentor młodzieży Auriel został wyrzucony z teamu, jego przydupasy również, więc teraz gra na tym serwerze to sama przyjemność :) Polecam.

2chao03.jpg

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server to chyba jakiś żart brak eq na start handlarze nie działają nie można wziąści klasy postaci server poprostu zrobił jakiś dzieciak co nie ogarnia

moja ocena prezka 8/10 Server : 1/10 za dużo błędów i co się działo na serwerze widać ze to dzieci

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Grałem server zajebisty, gorąco polecam !!

5wjdsg.jpg

To życie ziomek jeszcze nie raz Cie kopnie ważne by wstać i nie obsrać się w spodnie

Opublikowano

Server to chyba jakiś żart brak eq na start handlarze nie działają nie można wziąści klasy postaci server poprostu zrobił jakiś dzieciak co nie ogarnia

moja ocena prezka 8/10 Server : 1/10 za dużo błędów i co się działo na serwerze widać ze to dzieci

Aaaa wiesz co,być może na tym serwerze eq na start nie będziesz widział na ch1,spróbuj na innym ch.

Kiedy mój kumpel robił serwer miał to samo :D

PS.Serwer może i fajny ale czekam na co innego ;)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dodajcie Klienta na innego host! Bo masakra z pobieraniem!
Serwer się wydaję po prezentacji bardzo fajny! Chętnie jutro go wypróbuję:)!!!

Edit#: Już dobrze jest bo wcześniej mi się pobierało około 47 kb/s a teraz po 260 kb\s.

Opublikowano

Niby wszystko ładnie pięknie tylko że HA powinien się ogarnąć troche bo nic nie robi GM daje itemki swojej gildi ;x Nie polecam za bardzo ;x

obitotobi.jpg
Opublikowano

Dodajcie Klienta na innego host! Bo masakra z pobieraniem!

Serwer się wydaję po prezentacji bardzo fajny! Chętnie jutro go wypróbuję :)!!!

Edit#: Już dobrze jest bo wcześniej mi się pobierało około 47 kb/s a teraz po 260 kb\s.

Dla mnie to dalej mało serwer "fajny" ale żeby to potwierdzić musze wbić a ściąganie zabiera mi dużo neta i w dobrą gierke nie mogę pograć co zrobić ?? weście jakiś normalny hosting 2h moge poczekać ale nie 13

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...