Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpotlineMT2 [Dedyk]

SpotlineMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram od tygodnia i nic podobnego nie zauwazylem.

Dowody albo wyjdz i nie spamuj :-)

Pograj dłużej dopiero się wypowiadaj w tym temacie.

Nobody dies a virgin, life fucks us all.

Opublikowano

Co jak co, ale RaIIden to jest gość...

Jak mnie tylko zobaczy chodzi za mną, gnębi mnie i wyzywa nie wiem nawet dlaczego, expić wcale nie można.

Nawet przyszedł Chio drugim kontem żeby mu pomóc w uprzykrzaniu gry mojej postaci . Psychopaci, nie wiem czy to z nudy czy z głupoty.

Nie ma kto się za nich zabrać.

Nobody dies a virgin, life fucks us all.

Opublikowano

Nie polecam serwera, szanowny Auriel rozdaje itemki 250 lvl'om... I swoim przydupasom, obraża graczy z niższym lvl'em, a jak sie założy na niego skarge na forum od razu usuwa temat, blokuje pisanie postów i sb.

Opublikowano

Nie polecam servera... No0n stop logowanie pada albo wywala po wyborze postaci.. Od wczoraj próbuje się zalogowac i wywala przy wyborze postaci..

................

Opublikowano

z Prezki wychodzi na to ,że warto grać na tym serwie , ponieważ lubie mediumy tylko żeby nie było dużo bugów i problemów z logowaniem oraz by serwer za szybko nie padł : D

Serwer przyjemny zachęcam do gry , bo narazie mało ludzi ; /

Opublikowano

Kolejny serwer na którym GM na swoje prywatne postacie i gra w gildii z innymi graczami. Każdy kto na takim serwie grał wie co się dzieje. Tłumaczyć nie trzeba. Mnie takie coś zniechęca kompletnie.

2chao03.jpg

Opublikowano

Coś ci się nie podoba to nie graj, nikt ci nie każe. Ja znam GA co gra na swoim serwerze normalną postacią i nikt mu tego nie wytyka. Mowa oczywiście o serwerze Ravia.eu. A ten GA to IsAmU.

PS: Polecam tym co go nie znają jego kanał na YouTubie: IsAmUxPompa.

Opublikowano

na serwerze gra naprawde sporo graczy. Jest to jeden z bardziej znanych i obleganych serwerow ale jezeli chce zaczac sie gre to napewno jakiego spota sie znajdzie ^^

45179002195106997557.png

Opublikowano

Takie oskarżenia powinny być poparte dowodami ale skoro tak piszesz to nie polecam tam grać: logowanie pada, admin daje raty zwiekszone od 1:00 do 6:00. Nie stać cie na IS? Nie wbijesz dobrego eq na maxa...

Opublikowano

Strasznie słaby serwer! Mało osób gra,słaba klimatyka... O lagach nie wspominam.Dzieci na modzie zapieprzają... Szkoda gadać.Serwera N.I.E. P.O.L.E.C.A.M.

Moje tuty:

http://www.mpcforum.pl/topic/830804-tutjak-poprawnie-okreslic-typ-serwera/#entry6120446

http://www.mpcforum.pl/topic/831374-tutmapy-w-metin2/

http://www.mpcforum.pl/topic/830748-tutpoczatki-z-metin2-priv/#entry6120090

52691668000374257642.jpg

Opublikowano

Przez Auriela i jego rządy ten serwer skończy jak Surface. A szkoda bo ma potencjał.

login2093, mam prawo wyrażać swoją opinię o Spotline i tak na prawdę nic Ci do tego. Pare dni temu zachwalałeś tego priva a teraz zobaczyłeś jak jest faktycznie, więc zanim zaczniesz dawać wskazówki innym na temat tego czy mają grać na serwerze czy nie, najpierw porządnie przetestuj serwer.

2chao03.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jezeli ktos ma eq na balmora.pl i lchce sie zamienic za eq tu (spotline) to prosze o pw co oferujecie, ja na spotline mam eq na ninje 160+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...