Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z m2bob 2.0.0

FraierKox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chujowo, chciałem dzisiaj sobie 30 dobić i trochę podropić...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

podmieniony kilka plikow z folderu pack i z glownego katalogu tylko ze musisz miec refleks i jak wyskoczy update metina musisz zamknac szybko jak bedzie pobieranie 0.0% bo jak bedzie juz 0.1% to nie wlaczy sie i musisz na nowo podmieniac

2401477507.png\
Opublikowano

ej no ale mi juz 10h biega na bestach :P

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ludzie dzisiaj o 18 nie bedzie wam dzialal juz zaden bot. Meczycie sie na 176 a tak na prawde moglibyscie 2.0 sciagnac i jechane. o 18 nawet 1.7.6 nie bedzie dzialal na pusku wyskoczy wam "logging in" po czym albo wylaczy sie bot albo komunikat. Ja proponuje komus bogatemu zainwestowac i kupic z 20 kluczy do bota i wystawic na allegro po 55 zl. Sam bot kosztuje 45 zl a wy wystawiajac na allegro 10 zl do przodu za kazdy kod ; ) Bo nikomu sie nie chce bawic w paypala zamieniac na euro itd. Ja osobicie po swietach wykupuje bota bo teraz pewnie kasa nie dotrze. Na pewno lepiej bedzie kupic bota niz wysylac smsy na SM'y. Jedyne co narazie zostaje to fishbot - bo KAMERMOD jest bardzo nie dobry ; d. Tylko uwazajcie bo na fishbocie support sie juz troche zna i maja tak wykminione ze gdy postac stoi na danym terenie ( czyli przy wodzie ) duzo czasu to wiedza ze bot. Bo komu chcialo by sie przez 24 godziny lowic ryby? ; o ja osobiscie dostawalem bany tylko za fishbota bo jechalem przez 3 dni bez przerwy. Radze uwazac ;) Wesolych swiat

Opublikowano

No ja tylko czekam az ktos wystawi na allegro klucz do bota i odrazu kupuje ;D

Opublikowano

jaka metodą kupiłeś

Ludzie dzisiaj o 18 nie bedzie wam dzialal juz zaden bot. Meczycie sie na 176 a tak na prawde moglibyscie 2.0 sciagnac i jechane. o 18 nawet 1.7.6 nie bedzie dzialal na pusku wyskoczy wam "logging in" po czym albo wylaczy sie bot albo komunikat. Ja proponuje komus bogatemu zainwestowac i kupic z 20 kluczy do bota i wystawic na allegro po 55 zl. Sam bot kosztuje 45 zl a wy wystawiajac na allegro 10 zl do przodu za kazdy kod ; ) Bo nikomu sie nie chce bawic w paypala zamieniac na euro itd. Ja osobicie po swietach wykupuje bota bo teraz pewnie kasa nie dotrze. Na pewno lepiej bedzie kupic bota niz wysylac smsy na SM'y. Jedyne co narazie zostaje to fishbot - bo KAMERMOD jest bardzo nie dobry ; d. Tylko uwazajcie bo na fishbocie support sie juz troche zna i maja tak wykminione ze gdy postac stoi na danym terenie ( czyli przy wodzie ) duzo czasu to wiedza ze bot. Bo komu chcialo by sie przez 24 godziny lowic ryby? ; o ja osobiscie dostawalem bany tylko za fishbota bo jechalem przez 3 dni bez przerwy. Radze uwazac ;) Wesolych swiat

Nie sprawdziła się twoja teza

Bot śmiga aż miło

2401477507.png\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...