Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z m2bob 2.0.0

FraierKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zajerestrowałem sie teraz na M2BOB , to mam 2 dni konta premium jeszcze czy nie ? , bo jak włączam bota to cos nie działa :( prosze o odpowiedzi bede bardzo wdzieczny :)

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
ja dostałem 147 dni premium teraz ;D

Płaciłeś ? Za free na pewno nie, to nie możliwe jest ; D

Opublikowano

wy to naprawde ciemni jestescie (bez obrazy). jak kupowaliscie wczesniej premium to np wydaliscie raz 5 euro na m2boba to macie teraz 20dni darmowe + 5 dni gratis no i oczywiscie 2 dni te co akzdy ma za darmo co mial konto wczesniej. jak wydaliscie wiecej to sobie sami policzcie... a jak nie kupowaliscie wczesniej premium to nic nie macie albo te 2dni. koniec tego nieporozumienia

Opublikowano

czy da ktoś link do pobrania wersji 2.0 bo albo jestem ślepy albo tępy bo linku nie mogę znaleźć ewentualnie podesłać mi czyjegoś m2bota z wersji 2.0 oczywiście usuwając dane do konta bo może udało by mi się rozkodować i zrobić cracka do niego ;)

Opublikowano

a nie dałoby radę wyodrębnić z wcześniejszej wersji bota łączenia się z serwerem m2bob? wtedy prawodopodobnie działał by za free..

Problem w tym, że ja nie daje rady tego zrobić:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

na starszej wersji boba tej 1.7.6 nie wywalało, bynajmniej mnie a nie robiłem żadnych modyfikacji. Wittek ma dobry pomysł, tyle że ja też nie mam o tym zielonego pojęcia. Pozdrawiam i wesołych świąt ;)

Opublikowano

ok pobiorę 2.0, powyłączam opcje od update jeżeli będzie taka możliwość a teraz prośba zrobiłby ktoś konto na m2bob i na pw passy bo mi coś nie chce się załadować ;/

@EDIT: Nie ważne nie dawać tych pasów bo się udało zarejestrować ;)

Opublikowano

Jeszcze przed chwilą działało 1.7.6... wyłączyłem niechcący i juz nie działa :<

Trzeba obczaićtak, aby nie łączył się z m2bob.net ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...