Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plemiona Silnik 6.0 20% rozkodowany 99% spolszczony!

Only Head Shot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a pomoże mi ktoś postawić plemiona na VPS ?? xD bo ja nie mogę zainstalować tego jeba*ego lampp'a

Opublikowano

Eh... Ty nic nie wiesz.... lukałem twoje posty... VPS już mam.... chodzi Mi bardziej o takie rzeczy jak np. Instalacja lampp'a :D tak jak z reszta napisałem w poprzednim poście...

PS. Mam dosyć fajny silnik :D z fajnym systemem premium :D

Opublikowano

lampp chcesz zainstalować przecież to banalne pobierasz po prostu z strony głównej dslana i potem wypakujesz podmieniasz pliki oraz baze danych włączas i eventy osobno :D

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

no wiem :D ale mam problem z uruchomieniem bazy danych... tzn mysql :D na 99% problem tkwi w prawach pliku :D

Opublikowano

http://speedy.sh/RwxBg/Bez-tytulu.png

wyskakuje mi jak wlaczam to all nawet jak mam wylaczone gg i skype tutaj akurat mam wlaczone skype ale tak samo wyskakuje jak mam wylaczone

2435676187.png

Opublikowano

mam problem z plikami 7.2.1

chodzi o to ze

niekiedy podczas atakow

klonuje sie wojsko ..

tzn wysylamy dajmy na to 100 lk a wraca 200 lk

wiecie jak to naprawic?

3053080006.png

Opublikowano

moim zdaniem lyszka by zrobila wlasne pliki i by bylo dobrze bo ja mam 5 graczy all na tym samym ip czyli moi bracia i pisze ze error msql

2435676187.png

Opublikowano

Człowieku ja też nie mam czasu , że u ciebie nie działa.To nie moja wina mi działa ja sprawdzałem na 4 kompach działało normalnie , może masz jakiś powalony komp ??:D

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

ale patrz udostepniasz czyjes pliki nawet ich nie sprawdzisz a jak ktos ma problem to go nawet nie naprawisz ja mam powalonego kompa a ty masz powalony mozg...

2435676187.png

Opublikowano

Only wczoraj mu zrobiłem i naprawiłem wszystko i mu all działa .... Nie dałem żadnych plików prze ze mnie zrobionych bo nikt nie prosił . Po co stawiać coś jak komuś nie będzie potrzebne :) . Co do serwera to pracuje nad tym i robię a dokładniej to zmieniam pliki będzie mniej bugów itp .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...