Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Event

*VeBnienty*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec tak, zaczalem grac w syfa okolo 6 lat temu i nawet nie jestem w polowie tego co masz ty bo mnie ta gra nawet na 5min nie wciagnela tylko puszczam sobie bota wiec to nie ja mam problem

to o reperce i salwie wyczytalem na forum syfa kilka dni temu a w tym miesiacu zrobilem 1 niebieski pergamin za ktory dostalem jakis design i zadnego % do salwy puki co

nawet na poczatku eventu zarabiali ci co maja full elitki premke i inne jakies tam znizki za kase czy tez nie tak czy siak napewno bardziej uzaleznieni odemnie :P

co do tego porownania to chyba na sile bawisz sie w psychologa ewentualnie jestes kobieta

jak dla mnie mozesz sobie pisac nawet prace doktorska (osobiscie nie znam nikogo z licencjatem kto ma lepsza prace niz kelner) ale nie znasz starego syfa wiec mi nie tlumacz polityki bp i tego co zrobil z ta gra

widzisz kolego ja sobie pogrywam w rozne gry krocej lub dluzej w zaleznosci czy sie wciagne czy nie i wiem ze seafight nie jest wart nawet grosza ale z osoba uzalezniona jak ty ciezko rozmawia sie na argumenty

gry w ktore mozna grac za darmo: kazda z systemem trade o dowolnej tematyce

pozdrawiam- uzalezniony od syfa co po 6 latach nie ma nawet polowy elitki bo loguje sie do gry raz w miesiacu i szkoda mu wydac zlotowka na ten sic!-porownaj do siebie przespij sie z tym a potem zglos sie do jakiegos specjalisty

grasz 6 lat i masz kajaka? i 6 lat puszczasz bota? haha

no to zabawne bo jeszcze 3 lata temu nie było czegoś takiego jak "bot" a skoro ja wydałem 200zł i mam konto super a gram po pracy dla relaxu to wytłumacz mi jak można być takim leszczem jak ty?

a coś z kobiety to ty masz między nogami. Podpowiedzieć? CIPKE:)

Powiedz mi czemu dalej tutaj siedzisz skoro ja jestem uzależniony a ty nie?

podasz w końcu listę gier które grasz i w które nie płaci się kasy a sama się utrzymuje?

Wg mnie to będzie pasjans lub kulki?

I nie nazywaj mnie swoim kolegom bo nimi nie jesteśmy. Jeśli bylibyśmy to wysłał bym cię do psychologa bo szkoda było by mi twojej zrytej głowy:)

desing już mam nawet łatwo było go zdobyć za nie długo bp wymyśli coś

ty zdobyłeś ten design i mówisz tak jak ja, że łatwo było, a dziuras dalej ma problemy i nie może zdobyć, w ciągu roku zrobił 1 pergamin swoim super kontem:p

a tak ap ropo nick dziuras wziął się od dziurki między nogami?

Opublikowano

grasz 6 lat i masz kajaka? i 6 lat puszczasz bota? haha

no to zabawne bo jeszcze 3 lata temu nie było czegoś takiego jak "bot" a skoro ja wydałem 200zł i mam konto super a gram po pracy dla relaxu to wytłumacz mi jak można być takim leszczem jak ty?

a coś z kobiety to ty masz między nogami. Podpowiedzieć? CIPKE:)

Powiedz mi czemu dalej tutaj siedzisz skoro ja jestem uzależniony a ty nie?

podasz w końcu listę gier które grasz i w które nie płaci się kasy a sama się utrzymuje?

Wg mnie to będzie pasjans lub kulki?

I nie nazywaj mnie swoim kolegom bo nimi nie jesteśmy. Jeśli bylibyśmy to wysłał bym cię do psychologa bo szkoda było by mi twojej zrytej głowy:)

ty zdobyłeś ten design i mówisz tak jak ja, że łatwo było, a dziuras dalej ma problemy i nie może zdobyć, w ciągu roku zrobił 1 pergamin swoim super kontem:p

a tak ap ropo nick dziuras wziął się od dziurki między nogami?

czy ja napisalem ze boce od 6 lat?

nie kazdy kto ma konto w sf musi dazyc do perfekcji tak jak ty

w tej grze nie ma zadnego skilla i liczy sie tylko to ile kto na ta gre wydal

na tym forum siedze wlasnie dlatego ze nie mam zamiaru wydawac kasy na syfa dlatego poszukuje i dziele sie wszelkimi bugami i botami bo chyba po to ono jest

przeczytaj moje wczesniejsze posty i pokaz gdzie napisalem o grach ktore utrzymuja sie same? pisalem o grach w ktore mozna graz na rowni z innymi bez wydawania kasy w odroznieniu od sf

co do nicka to byla dosc smieszna historia ale mniejsza o nia wybaczam personalne wycieczki bo masz ledwo 22 lata szczeniaku i jakos mnie te twoje teksty nie biora

zreszta mozesz Lick moja dziurka jak tak bardzo ci sie ona podoba :P

Opublikowano

czy ja napisalem ze boce od 6 lat?

nie kazdy kto ma konto w sf musi dazyc do perfekcji tak jak ty

w tej grze nie ma zadnego skilla i liczy sie tylko to ile kto na ta gre wydal

na tym forum siedze wlasnie dlatego ze nie mam zamiaru wydawac kasy na syfa dlatego poszukuje i dziele sie wszelkimi bugami i botami bo chyba po to ono jest

przeczytaj moje wczesniejsze posty i pokaz gdzie napisalem o grach ktore utrzymuja sie same? pisalem o grach w ktore mozna graz na rowni z innymi bez wydawania kasy w odroznieniu od sf

co do nicka to byla dosc smieszna historia ale mniejsza o nia wybaczam personalne wycieczki bo masz ledwo 22 lata szczeniaku i jakos mnie te twoje teksty nie biora

zreszta mozesz Lick moja dziurka jak tak bardzo ci sie ona podoba :P

ty zapewne masz 12 lat więc możesz nazywać szczeniakiem swojego brata, ew. ptaszka kolegi którego masz co dzień w ustach:) nie będę czytał twoich postów bo szkoda mi na takie gówno jak ty czasu, jesteś nie dość że chory psychicznie i uzależniony to jeszcze arogancki i chamski, a to oznacza że za 10 lat skończysz jak pies pod mostem

Opublikowano

oj tam oj tam strasznie drazliwy chlopcze jestes no ale coz jak sie nie ma nic madrego do napisania to sie wyjezdza z wyzywkami na poziomie gimbusa ...... najzwyklejsza polska patologia

Opublikowano

oj tam oj tam strasznie drazliwy chlopcze jestes no ale coz jak sie nie ma nic madrego do napisania to sie wyjezdza z wyzywkami na poziomie gimbusa ...... najzwyklejsza polska patologia

ładnie siebie podsumowałeś, więc myślę, że rozmowę możemy zakończyć

Opublikowano

To chyba ty masz mniejszą salwe ... W czym widzicie problem ? Dobra skórka do zdobycia była to kto chciał to miał , wystarczyło sie postarac . Fakt faktem drogo ale jak dla mnie kiedy latałem na Ghost Rider'rze to opłaca sie bardzo ...

Opublikowano

na forum syfa byl swiezy temat o nowym systemie obliczajacym salwe i tam ludzie sie skarzyli ze choc nieznacznie to jednak sila spadla i krytyki tez sa mniejsze

nie wiem tylko czy to dotyczy wszystkich serwerow na chwile obecna

co do zbugowanej reperki to moim zdaniem sama sie nie zbugowala bo zeby cos popsuc trzeba sie tego dotknac

obstawial raczej ze jest to podkladka pod kolejne udogodnienie za pln-y ktore niedlugo sie pojawi no chyba ze ktos slepo wiezy w to co pisza cm-y ktorzy zreszta tak naprawde nigdy nic nie wiedza i nic nie moga

To chyba ty masz mniejszą salwe ...

uwierz przy mojej salwie nawet jak by zmniejszyli ja o 50% to nie da sie tego zaowazyc zreszta mi to zwisa i seabotowi pewnie tez :P

Opublikowano

z tego co dziurko piszesz to tylko krytyki są prawdą bo je zmniejszyli a reszta t chory wymysły twojego ptasiego rozumku

Opublikowano

bynajmniej napisalem ze to info z forum sf i poprawnosc polityczna nakazuje mi wybaczyc ci twoja dysleksje

dziuras ale czemu prujesz sie o tą salwe w tym temacie jak rozmawiamy o skórce ? to nie jest jej wina ze salwa ci spadła , no wybacz ... <_<

Zresztą lepiej skończmy tą dyskusje bo to bez sensu takie kłutnie ... A po co sie kłucić w ogóle...

Nie chce tutaj cwaniakowac czy coś w tym stylu ale prosiłbym o zamknięcie tego tematu dla dobra wszystkich <_<

Opublikowano

dziuras ale czemu prujesz sie o tą salwe w tym temacie jak rozmawiamy o skórce ? to nie jest jej wina ze salwa ci spadła , no wybacz ... <_<

zmiany weszly cichaczem wraz z eventem wiec postanowilem podlaczyc sie tutaj zamiast tworzyc temat po tak malo istotna sprawe i to nie ja zaczalem flejm i przekrecanie postow

Opublikowano

zmiany weszly cichaczem wraz z eventem wiec postanowilem podlaczyc sie tutaj zamiast tworzyc temat po tak malo istotna sprawe i to nie ja zaczalem flejm i przekrecanie postow

Ja uważam ze nie ma sie po co kłucić :D Bezsens :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...