Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Event

*VeBnienty*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i panie doszło do mnie ostatnio takie info :

4 part 3200 gingerbread,

3 part 2400 gingerbread,

2 parts 1600 gingerbreads

800 gingerbread to 1 part

Może komuś to potrzebne lub w czym kolwiek pomoże . Nie jest w 100 % pewne ;] Pozdrawiam .

Opublikowano

No i ?

Każdy bd wiedzieć ile dana część kosztuje. Mało przydatne to info.

Daj coś lepszego panie "modzie" oprócz ostrzeżen za przekleństwa - wybiórczo ...

Przynajmniej ludzie będą wiedzieć ile to kosztuje chociaż to nie jest 100 % info .

Ja tam w to wierze bo BP poznałem już dobrze przez te kilka lat ...

Jak bedziecie mieli jakieś info to sypnijcie ;]

Opublikowano

No i ?

Każdy bd wiedzieć ile dana część kosztuje. Mało przydatne to info.

mało przydatna to jest tutaj twoja wypowiedź, info bardzo pomocne, dzięki

Opublikowano

29 grudnia:)

tak bo zmienili na 29 grudnia co za ludzie

na początku samym było że od 29 grudnia potem zmienili na 25 grudnia a teraz na 29 grudnia

Opublikowano

jak dla mnie 800 to nie jest wygórowana cena, przeliczając na perły cały design kosztuje 320k pereł, a żeby zdobyć moriantura potrzeba było więcej pereł, a tutaj trzeba odliczyć 80k pereł z kalendarza, ale nie ma osoby która by nie potrafiła zdobyć drugiej części więc 160k to nie dużo

Opublikowano

jak dla mnie 800 to nie jest wygórowana cena, przeliczając na perły cały design kosztuje 320k pereł, a żeby zdobyć moriantura potrzeba było więcej pereł, a tutaj trzeba odliczyć 80k pereł z kalendarza, ale nie ma osoby która by nie potrafiła zdobyć drugiej części więc 160k to nie dużo

wez pod uwage ze to jest nagroda w evencie bozonarodzeniowym a nie nagroda z okazji wprowadzenia skorki ktora kazdy musi miec i to jeszcze za perly ktore sie kupuje za kase

w zadnej innej grze takiego czegos nie ma :P

Opublikowano

wez pod uwage ze to jest nagroda w evencie bozonarodzeniowym a nie nagroda z okazji wprowadzenia skorki ktora kazdy musi miec i to jeszcze za perly ktore sie kupuje za kase

w zadnej innej grze takiego czegos nie ma :P

To nie ma żadnego znaczenia, każdy wie jak działa bp od kwietniowych urodzin, zmienił się zarząd i programiści i gra jest nastawiona na zarabianie kasy a jeśli ci nie pasuje to nie graj. Event jest słaby ale nikt nie każe ci w nim brać udziału, chcesz skórkę to nabijasz perły i ją kupujesz, PROSTE! Nikt ci nie każe tej skórki kupować. W każdej grze jest waluta gry którą się kupuje za kasę chyba że ty wymyśliłeś taką gre na której nie bierzesz kasy od graczy a zarabiasz?

Opublikowano

lol nie w kazdej grze potrzebna jest waluta gry ktora sie kupuje za prawdziwa kase zeby zaliczyc event a i z ta zmiana zarzadu to kit jakis bo bp rznie graczy juz kilka lat i nic sie nie zmienilo

a jeśli ci nie pasuje to nie graj

a jak komus zanieczyszczone powietrze przeszladza to ma nie oddychac?

rozmiem ze ty sie godzisz na taka polityke bp ale ja nie bez wzgledu na ty czy gram czy nie

chcesz skórkę to nabijasz perły i ją kupujesz, PROSTE! Nikt ci nie każe tej skórki kupować.

jasne info o wymianie niemal na ostatnia chwile wiec jak ktos nie pakuje w syfa kasy to szanse ma niewielkie

ja zaczalem robic pergaminy jak tylko pierwsze ploty na temat wymiany sie pojawily i 2 brakujace czesci dokupilem tylko dlatego ze nie mam zadnych skorek z bonusami oprucz elitarnych

Opublikowano

ja zdobyłem tą skórkę kupując za perełki - oczywiście kalendarzyk i pierniki na drugą części też miałem

gracie na botach i zaoszczedzić perełek nawet nie możecie - wstyd narzekać - wiadomo było że event zimowy zazwyczaj dawał fajne skórki

a ta skórka była moim podstawowym celem :rolleyes:

a jeszcze mi 50k perełek pozostało - może to i nie za dużo ale na drobne zakupy wystarczy

Opublikowano

JEDNA PO 800 ;(

Ja wiem po ile są ... to było pytanie retoryczne do naszego 'moda ' ...

Co do skórki to ten kto był odrobine domyślny mógł zaoszczędzić perełki na bocie tak jak kolega wyżej napisał i mógł kupic ją za perły ... Ja od tamtego czasu gdy dostałem to info nazbierałem 500 k pereł do dnia w którym była wymiana wiec wiecie . Słabym kontem bo to moje to kajak porównujac do kont niektórych z was . Także jak ktoś nie ma pereł na skórki albo wgl skórki to tylko i wyłącznie jego wina :(

Opublikowano

lol nie w kazdej grze potrzebna jest waluta gry ktora sie kupuje za prawdziwa kase zeby zaliczyc event a i z ta zmiana zarzadu to kit jakis bo bp rznie graczy juz kilka lat i nic sie nie zmienilo

a jak komus zanieczyszczone powietrze przeszladza to ma nie oddychac?

rozmiem ze ty sie godzisz na taka polityke bp ale ja nie bez wzgledu na ty czy gram czy nie

jasne info o wymianie niemal na ostatnia chwile wiec jak ktos nie pakuje w syfa kasy to szanse ma niewielkie

ja zaczalem robic pergaminy jak tylko pierwsze ploty na temat wymiany sie pojawily i 2 brakujace czesci dokupilem tylko dlatego ze nie mam zadnych skorek z bonusami oprucz elitarnych

dziuras po pierwsze podasz jakąś konkretną grę która zarabia na siebie nie biorąc od graczy kasy?

po drugie czy jesteś aż tak uzależniony od gier komputerowych że potrzebujesz je równie dużo jak tlenu?

po trzecie dosławnie bez żadnego wysiłku nabiłem 3 cześci designu i jak będę chciał to za 70k kupie sobie następną więc gdzie tutaj są trudności? na tym evencie najprościej nabić tą skórkę, tylko ja nie wiem czy jej chce bo mam i tak ładniejszą.

A co do polityki bp i tego że się z nimi zgadzam to się mylisz. Do kwietniowych urodzin wszystko było fajnie a potem już bp upadło poniżej moralności, ale ty jako świadomy obywatel i powązny człowiek chyba rozuiesz jak działają prawa rynku? BP robi biznes na swoich grach i jak chcesz mieć szanse wygrywac z innymi to musisz płacić grube pieniądze a jak nie to bij red korsarze. Albo mi się wydaje albo ty masz 10 lat albo jesteś wielkim nieogarem który całe życie spędza przed monitorem?

Opublikowano

ja zdobyłem 2 części bez wysiłku :) (kalendarz i złodzieje) przez pierwsze 5 dni nabiłem grubo ponad 1 mln pereł i tyle pierników że starczyło na kolejne 2 części i bez pakowania kasy większej (tylko rabat za 45 zł ) ale został i amaterasu oraz admirały sobie klepie bez rabatu też na + wychodziłem czyli bez wydawania kasy mogłem bez problemu zdobyc skórke i zarobic na tym evencie :)

Opublikowano

dziuras po pierwsze podasz jakąś konkretną grę która zarabia na siebie nie biorąc od graczy kasy?

po drugie czy jesteś aż tak uzależniony od gier komputerowych że potrzebujesz je równie dużo jak tlenu?

po trzecie dosławnie bez żadnego wysiłku nabiłem 3 cześci designu i jak będę chciał to za 70k kupie sobie następną więc gdzie tutaj są trudności? na tym evencie najprościej nabić tą skórkę, tylko ja nie wiem czy jej chce bo mam i tak ładniejszą.

A co do polityki bp i tego że się z nimi zgadzam to się mylisz. Do kwietniowych urodzin wszystko było fajnie a potem już bp upadło poniżej moralności, ale ty jako świadomy obywatel i powązny człowiek chyba rozuiesz jak działają prawa rynku? BP robi biznes na swoich grach i jak chcesz mieć szanse wygrywac z innymi to musisz płacić grube pieniądze a jak nie to bij red korsarze. Albo mi się wydaje albo ty masz 10 lat albo jesteś wielkim nieogarem który całe życie spędza przed monitorem?

ty chyba jestes kobieta albo nie do konca umiesz czytac a napewno nie ze zrozumieniem

podal bym ci liste gier w ktore nie trzeba pakowac any grosza i spokojnie mozna grac a nawet jesli placisz to nie dostajesz az takiej przewagi nad innymi co graja za free

po drugie to z powietrzem to byla metafora ale jak pojdziesz za jakis czas do gimnazjum to sie bedziesz o tym uczyl

ps. od kwietniowych urodzin ale chyba w 2008 roku kolego

ja wiem ze na full elitkach zarabiacie sobie kilka tys perel za kazda wystrzelona salwe ale na koniec to raczej ja sie bede cieszyl ze w zyciu nie wydalem grosza na syfa jak bp zamknie serwery :P

*VeBnienty* skorke mam i perly sobie nabilem ale moim zdaniem pelne info na temat eventu powinno byc podane na samym poczatku i szczerze sie zdziwilem jak pogloski sie potwierdzily i bp puscilo ta skorke tak tanio

btw jako ekstra prezent swiateczny macie salwe mniejsza o jakies 10% i wolniejsza naprawe cieszycie sie? nie? to placcie wiecej ............

Opublikowano

ty chyba jestes kobieta albo nie do konca umiesz czytac a napewno nie ze zrozumieniem

podal bym ci liste gier w ktore nie trzeba pakowac any grosza i spokojnie mozna grac a nawet jesli placisz to nie dostajesz az takiej przewagi nad innymi co graja za free

po drugie to z powietrzem to byla metafora ale jak pojdziesz za jakis czas do gimnazjum to sie bedziesz o tym uczyl

ps. od kwietniowych urodzin ale chyba w 2008 roku kolego

ja wiem ze na full elitkach zarabiacie sobie kilka tys perel za kazda wystrzelona salwe ale na koniec to raczej ja sie bede cieszyl ze w zyciu nie wydalem grosza na syfa jak bp zamknie serwery :P

*VeBnienty* skorke mam i perly sobie nabilem ale moim zdaniem pelne info na temat eventu powinno byc podane na samym poczatku i szczerze sie zdziwilem jak pogloski sie potwierdzily i bp puscilo ta skorke tak tanio

btw jako ekstra prezent swiateczny macie salwe mniejsza o jakies 10% i wolniejsza naprawe cieszycie sie? nie? to placcie wiecej ............

po 1 z czytaniem ze zrozumieniem nie miałem nigdy problemów, a z tego co widać to ty nie wiesz co chcesz napisać i piszesz głupoty plącząc się od jednego do drugiego.

po 2 to graj w nie! jak masz tą liste to podaj a nie kłapiesz jęzorem, ja też mam helikopter w domu, i co uwierzysz?

po 3 miej na uwadze, że ja już gimnazjum skończyłem i właśnie pisze pracę licencjacką, jeśli w ogóle wiesz co to jest.

po 4 używając tego porównania pokazujesz że jesteś uzależniony od tej gry. Oddychanie to podstawowa czynność człowieka i porównując go do gry to znaczy że masz problem.

po 5 jeśli ty grasz od 2008 roku to jakim cudem płaczesz? ty powinienes miec konto na fulla, ja gram rok i salwa z pustaka 7k kupując 2 razy rabat i raz podwajacz o.O widać wytrawny z ciebie gracz :D

a najzabawniejsze jest to twoje ostatnie stwierdzenie, a raczej jego zakończenie, ono pokazuje jakim jesteś uzależnionym dzieckiem internetu:

"btw jako ekstra prezent swiateczny macie salwe mniejsza o jakies 10% i wolniejsza naprawe cieszycie sie? nie? to placcie wiecej ............ "

reperka jest zbugowana, ale salwa normalna, chyba tylko tobie spadła, a powód jest jasny, skończyły ci się % z pergaminu super graczu:)

*VeBnienty* ma rację, w pierwsze 5 dni każdy mógł nabić design i jeszcze nazbierac tyle pereł żeby 2 tygodnie non stop na szturmowej siedzieć

pozdro

Opublikowano

wiec tak, zaczalem grac w syfa okolo 6 lat temu i nawet nie jestem w polowie tego co masz ty bo mnie ta gra nawet na 5min nie wciagnela tylko puszczam sobie bota wiec to nie ja mam problem

to o reperce i salwie wyczytalem na forum syfa kilka dni temu a w tym miesiacu zrobilem 1 niebieski pergamin za ktory dostalem jakis design i zadnego % do salwy puki co

nawet na poczatku eventu zarabiali ci co maja full elitki premke i inne jakies tam znizki za kase czy tez nie tak czy siak napewno bardziej uzaleznieni odemnie :P

co do tego porownania to chyba na sile bawisz sie w psychologa ewentualnie jestes kobieta

jak dla mnie mozesz sobie pisac nawet prace doktorska (osobiscie nie znam nikogo z licencjatem kto ma lepsza prace niz kelner) ale nie znasz starego syfa wiec mi nie tlumacz polityki bp i tego co zrobil z ta gra

widzisz kolego ja sobie pogrywam w rozne gry krocej lub dluzej w zaleznosci czy sie wciagne czy nie i wiem ze seafight nie jest wart nawet grosza ale z osoba uzalezniona jak ty ciezko rozmawia sie na argumenty

gry w ktore mozna grac za darmo: kazda z systemem trade o dowolnej tematyce

pozdrawiam- uzalezniony od syfa co po 6 latach nie ma nawet polowy elitki bo loguje sie do gry raz w miesiacu i szkoda mu wydac zlotowka na ten sic!-porownaj do siebie przespij sie z tym a potem zglos sie do jakiegos specjalisty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...