Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] BS na Azmal.pl

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoze ktos ? Najpierw mialem blad ze nie ma bs.bin no to zmienilem zeby otwieral bs.exe , a teraz jest blad ze wykryto niedozwolona instrukcje , co zrobic ? Sorki jak sa jakies bledy ale pisze z komorki

@Edit

Poradzilem sobie z tym , teraz jak to wlaczam to mio pisze odmowa dostepu

Opublikowano

BS działa jak natura chciała...

A co do kupywania do niedokońca, tutaj chyba tasker zadziała..

Lub nowa aktualizacja bs...

Mi dziala na win7 oto jak to zrobilem i sam odczytuje id zmianek

pobierzcie te pliki co tutaj macie,rozpakujcie i wrzucamy te pliki do clienta,po czym pobieramy jakiegos bs np padmaka z injectorem,odpalamy metka klikamy na injector wyskoczy nam okienko klikamy ok nastepnie wyskoczy nam male okienko klikamy na choose dll wybieramy plik m2pythonloader( ten co jest w folderze gdy pobierzemy bs padmaka) bierzemy otworz nastepnie klikamy choose window wyskoczy nam okienko i klikamy ok i tutaj mamy 3 sekundy na otworzenie metka,gdy juz otworzymy sam nam zminimalizuje metka i wyskoczy okienko klikamy select wybieramy plik ten co wrzucilismy do clienta(ten co tutaj pobralismy) nazwa pliku bs.py klikamy otworz nastepnie run i cieszymy sie botem.Wystarczy nakupywac zmianki i sam nam odczytuje id zmianek .

Licze na +

Oto instrukcja która już sie pojawiła...

Opublikowano

IstvanPL, dzięki jak zawsze kawał dobrej roboty. Na Win7_64_bit działa bez zarzutu tylko musiałem Injectora zmienić. Dzięki wielkie, pozdro dla Ciebie :)

Opublikowano

Przez kilka dni mi wszystko działalo idealnie, ale ostatnio, kiedy przechodzę do okna gry i wciskam F9 kompletnie nic się nie dzieje, szkoda, bo to świetny bs. Może wiecie jak to naprawić??

Opublikowano

Dałbyś radę zrobić coś podobnego jak w zwykłym bs, a mianowicie to, że można wybrać z lewej np. śr a z prawej umki i jak trafi na któryś to zostawia.

Tak btw. działa bez zarzutu :D

Win 7 64 bit.

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

Dałbyś radę zrobić coś podobnego jak w zwykłym bs, a mianowicie to, że można wybrać z lewej np. śr a z prawej umki i jak trafi na któryś to zostawia.

Tak btw. działa bez zarzutu :D

Win 7 64 bit.

a jaką wersję masz? ULTIMATE? ja mam 64 bity ultimate i odbyt. nie działa, gdy już ma się włączyć , wyskakują znaki zapytania i wyłącza metka, dodam jeszcze ze miesiąc temu działało ładnie wszystko ;ooo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A haslo do archiwum? :D

"A siema siema to przypał z podziemia"

"Cham i prostak aka pan riposta"

"Co jeden tu to większy głupielok,

I mój rozum taki że lepiej skryć w sombrero,"

"A w nozdrzach,

Ciągle zapach przygody,"

Kolekcjoner Plusików

;)

Opublikowano

A haslo do archiwum? :D

www.istvanpl.tk

Jak włączam plik IstvanPL to wychodzi konsola , klikam F9 i pokazuje sie to małe okienko ale wywala je po chwili i włącza sie prrzeglądarka i przenosi na jakąś strone.

Opublikowano

Dlaczego mi nie kupuje zmianek? Trzeba sobie samemu kupić czy co? Jak tak to trochę beznadziejny jest ten bs ,bo jak mam kupować po jednej zmiance jak jest na PandoraMT2 to dziękuje ..

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

y mi nie działa odpalam IstvanPL pojawia mi sie konsola klikam f9 wyskakuje blad i wylacza mi konsole.

Dodam ze w tle jest odpalony client ...

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

Jakie jest hasło do rozpakowania?...? :)

Już mam... Nie zauważyłem, że wyżej była o tym mowa :)

y mi nie działa odpalam IstvanPL pojawia mi sie konsola klikam f9 wyskakuje blad i wylacza mi konsole.

Dodam ze w tle jest odpalony client ...

Mi także... :((( Ma ktoś radę?

Opublikowano

7207a23d0978d.jpg

pomoze ktos?

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...