Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] BS na Azmal.pl

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim 2 ziomkom z ts3 działa ten bs bez zarzutu (obaj mają win7).

Nie wiem co jest nie tak..

Ja mam win xp i śmiga:P a Wy na jakich windowsach odpalacie?

Opublikowano

Jakąś godzinę temu zmieniłem rozszerzenie pliku na .exe i próbowałem odpalić w zgodności z win xp service pack 3, o dziwo bs się włączył, ale przy następnej próbie odpalenia znów wyskakiwało, że program przestał działać.

Opublikowano

Nie dziala link moze ktos dac inny ?

dobra mam sciagnalem tylko ze strasznie szybko zamyka mi sie kiedy robie select wybieram ten plik robie run i mi sie zamyka czasem nawet nie wyrabiam zeby nasicnac to run i sie zamyka wie ktos co zrobic?

no i jak juz wybiore run to jest napisane ze "Wystąpił problem z aplikacją bs.bin i zostanie ona zamknieta" help :D

Opublikowano

Ok udało mi się to ogarnąć.

A więc to po prostu błąd injectora. Wystarczy włączyć injectora np z bs-a od padmaka(3.0-3.1), zamiast plikow bs-a od padmaka szukamy folderu z clientem, w nim zaznaczamy plik bs.dll, szukamy procesu naszego metina i klikamy ,,In den ausgewahlten prozess injiziren'' i już, ot cała filozofia.

Mam nadzieję że pomogłem.

sygna.tan.png

Opublikowano

Mi dziala na win7 oto jak to zrobilem i sam odczytuje id zmianek

pobierzcie te pliki co tutaj macie,rozpakujcie i wrzucamy te pliki do clienta,po czym pobieramy jakiegos bs np padmaka z injectorem,odpalamy metka klikamy na injector wyskoczy nam okienko klikamy ok nastepnie wyskoczy nam male okienko klikamy na choose dll wybieramy plik m2pythonloader( ten co jest w folderze gdy pobierzemy bs padmaka) bierzemy otworz nastepnie klikamy choose window wyskoczy nam okienko i klikamy ok i tutaj mamy 3 sekundy na otworzenie metka,gdy juz otworzymy sam nam zminimalizuje metka i wyskoczy okienko klikamy select wybieramy plik ten co wrzucilismy do clienta(ten co tutaj pobralismy) nazwa pliku bs.py klikamy otworz nastepnie run i cieszymy sie botem.Wystarczy nakupywac zmianki i sam nam odczytuje id zmianek .

Licze na +

Opublikowano

i pierdole to jestem kurwa za glupi zeby to zrobic beda mnie ludzie napierdalac i jak leszcz sie bede skladal bo nie moge ogarnac jebanego bota

sorry za wulgi ale nienawidze tego gdy mi cos nie wychodzi

Opublikowano

sam robiles tego bota? bo nie wydaje mi sie

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Jest jakieś hasło do wypakowania tego pliku? Ja jak wypakowuje WinRar'em to chce jakieś hasło. Pomocy.

Już mam hasło ale mam jeszcze 1 problem. Gdy odpalam ten plik IstvanPL to wyskakuje mi to okienko na minimalną chwile i potem nie ma po nim śladu. Jak zrobić żeby to nie znikało?

Opublikowano

Nie wyskakuje mi okienko z SELECT co mam zroić ??? Niech ktos to ogarnie i napisze szczegółowo jak to trzeba zrobić, i nikt nie będzie mial problemu. kto jest obeznany niech pomoże ;)

Opublikowano

witam witam,jest jakaś możliwość,że automatycznie będzie kupywał zmianki ?-bo troche lipa z tym że trzeba 100 kupywać w księdze i tyle klikać :P

bez treści erotycznych w awatarze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...